Grillkväll i måndags




Tre försök...


Robin blundar...

Louise blundar...

Slutgiltiga resultatet..

Frågan är dock varför jag måste vara med på bilden och se ut som ett matvrak ? :) haha

fridayevening



SJUKT ROLIGA OCH CRAZY FLICKOR ATT FÖRFESTA MED! :D

onetwothreego

Segt att gå upp idag men kom i alla fall till skolan. Hade marknadsföring - sjukt lugn lektion. Sen lunch, kirrade flak - så vi får åka med Sanna med flera på studenten! Det blir kanon :) Efter lunchen var det tyska, svårt prov fick vi av Philipp, inte snällt alls. Nästa lektion var Matte C, yey, bästa ämnet - not. Och sist med absolut inte minst, Svenska C. Vilken underbar skoldag! Icke. Sämsta någonsin. På hela veckan. Alltid. Men nu är den över.

Trött som en gnu satte jag mig på bussen hem, somnade like usual. Satte mig framför tvn där hemma, kollade på Gilmore..och somnade till klockan sex. Sen var det middag - Lasange, gott! Ringde Matilda, och efter jag pluggat lite psykologi åkte jag ner till Atollen och mötte upp henne, Emma, Evelina krull och lilla Prince. Söt hund det där :)
Gick runt Munksjön, ganska så kallt dock. Men man blir faktiskt varm av att tjata med dem tjejerna. Låter som hönor hela bunten! Inte för att jag klagar, inte alls! Det gillas men tjejer som pratar nonstop! :)

Sen hem och ta det lugna före duschen, en lång och varm dusch - gudomligt ju!
Och nu, senaste halv timmen har jag suttit o tjatat med tjejerna igen, fast på MSN,
om resa i sommar...och ni kan ju fatta vilka åsikter det finns med i det samtalsämnet!
Nu är jag trött, ska bara lägga några fina sms innan jag kan somna :) Puss!

To-do-list!

  • Städa och allt vad det innebär
  • Plugga - få färdigt det mesta helst
  • Träna - ett måste!
  • Träffa mina underbara vänner
  • Jobba i helgen
  • Göra inbjudningskort till studenten
  • Kolla över mitt rum - måste ändra på något
  • Borde rensa garderoben
  • Även rensa bland saker i byrån - använder nästan inget i den
  • Planera Halmstad med Anna och Louise


Sen kanske den fylls på, men det där kan ju ta sin stund att få färdigt :) Om jag känner mig själv, så kommer inte ens hälften göras denna veckan, men (!) man kan ju alltid sätta upp mål - för dem är till för att nås!

Good night!







Golf - fokusera!




Ny vecka, nya möjligheter - superduper!
Började dagen med Special K, en kanon start faktiskt. Traskade vidare till skolan, hade lite lektioner och chillade på rasterna med Moa. Ja, Sandrah snyggingen var ju sjuk! Tog 13.45 bussen hem, sov gott som aldrig förr på bussen. Huvudet nickade till hela tiden, måste sett för roligt ut. Men vad gör man inte för lite sömn. Hem och tog det lugnt framför tvn och kollade på lite olika program.

Sedan ringde pappa och frågade om jag skulle hänga med och slå några slag uppe på A6 golfbana, så jag tackade ja. Inte för att jag är så kunglig på golf, men ville ju umgås med pappa lite. Och det gick ju faktiskt att spela lite, kom typ 150 meter som längst, och det är bra enligt mig :)  eftersom jag inte spelat sen jag började gymnasiet! Det ni! Puttade lite också, men blåste så förbannat så lite svårt - men det är sånt man lär sig med tiden. Övning ger färdighet - right? :)
Sen så kan man inte tänka på annat när man spelar golf, för då går det åt skogen. Så det var skönt att spela!

Efter golfstunden med pappa åkte jag ner till Vätterstranden där jag fann Melin, Abrahamsson m. pojkvän, Norström, Edvardsson och Jalnefur Andersson (?) haha :) Dem grillade korv, banan med choklad, åt chips och myste! Så jag tog med mig banan och choklad jag också.  Sen spelade vi kubb, mitt lag vann - yes! Sen mös vi under filtarna, och några andra knasnissar kom på besök, tripp trapp trull om ni vet vilka jag menar? haha. kidding. Neh, men det var trevligt! Kom hem för 1,5 h sen typ :) nice!

Men nu ska jag hoppa i säng, dagen har varit övertygande bra - det gillas :) grrr! Pusskram

2788

Ja, så lite sms har jag skickat denna månaden. Jag gillar ju det :)

Äntligen är mamma hemma, känt mig så ensam hela helgen faktiskt! Hatar  att vara ensam, kan vara det tråkigaste, läskigaste, jobbigaste någonsin! Kommer aldrig kunna bo själv :p haha usch. Men i alla fall. Åkte ut till pappas jobb och åt lite, väldigt lite, konstigt mätt i magen, sen åkte jag och bror hem. Chillade lite, pluggade lite och gick promenad med Matilda en sväng :)
Sen vid halv fem kom min mamma med bussen, så åkte till stationen o hämtade henne! Skönt att hon är tillbaka. Även om det bara var tre dagar typ. Sen har vi gjort tacos och köpt tidningar o lite så :) mys!

Mina vänner <3


maybe? not? yes?



God afton i nattmössan, här sitter jag och försöker varva ner. Det börjar gå väldigt segt nu faktiskt, så tror nattåget kommer vilken sekund som helst och vill att jag ska hoppa på det. Men först en lite resumé, det brukar ni ju gilla.

Skola till 14.25, därefter hem till Gina med Sandrah och Fritzzz, tjata lite sådär - trevligtmysigt! Sen hem till Sandrah, somna lite i soffan like usual (a) ehe. Sen åka 16.20 bussen hem, och Sandrah åkte med - fast hon skulle åka o shoppa lite ju! Köpte lite godis, godisgrishej (!), sätta sig framför tvn, chilla tills man somnar lite halvt, sen mat, sen chilla igen, :)
Ringde Matildan, solade idag igen (a) fy skäms! Inte bra, röd som en tomat - that's how i like it! Sen hem, mysa lite med mamma i soffan, sitta vid datorn, testa kläder i cam ^ haha - lol! Och nu sitter jag här. Borde VERKLIGEN sova, och det ska jag nu. Om 2 min kommer nattåget, och jag har köpt mig en biljett :)

Guten Nacht!

Veckans sexställning


   Stående missionär

    Börja smeka och kyssa varandra
    ståendes, ansikte mot ansikte.
    Lägg sedan ditt ena ben runt
    din killes höft och låt honom
    glida in i dig. Luta dig bakåt om du
    vill att han ska komma djupare in.
    Han kan stödja dig genom att hålla
    dig runt midjan. Eller luta dig mot
    en vägg. Är din partner riktigt skicklig
    så kan han även hjälpa dig till orgasm
    genom att tillfredsställa dig med handen.










Källa: cosmopolitan.se


Träna dig till snyggaste benen!


De här enkla hemmaövningarna svarvar benen genom att göra låren fastare och starkare. Gör tre omgångar om 20 repetitioner (på varje ben) tre gånger i veckan.

Sidsparkar:


Lägg händerna på höfterna och korsa det högra benet bakom det vänstra. Knäna ska vara lätt böjda. Tryck ifrån med den vänstra hälen och sträck benet långsamt, samtidigt som du lyfter det högra benet ut åt sidan med hjälp av det lårets utsida. Sträck bara ståbenet 75 procent - då tvingar du det att jobba hårdare.
MAXA EFFEKTEN Istället för att sänka det direkt, håll det högra benet lyft åt sidan i 15 sekunder extra.

  

Hunden:

Gå ner på alla fyra och håll ryggen rak. Spänn rumpan och utsidan av vänster lår och lyft vänster ben ut åt sidan, med benet böjt i 90 graders vinkel. Återgå till utgångsställningen, men vila inte knäet mot golvet innan du upprepar övningen.
MAXA EFFEKTEN Gör repetitionerna dubbelt så fort för att få upp pulsen och öka konditionsträningen. Men kontrollera rörelsen så att du inte rör ryggen.


Lårlyft:


Gör ett djupt utfall framåt med högra benet, så att det vänstra benet nästan är sträckt bakom dig. Ditt vänstra knä ska vara lätt böjt och ungefär fem centimeter från golvet. Tryck ifrån med höger häl och gå långsamt upp till stående, samtidigt som du sparkar bakåt med vänster ben. Ståbenet ska vara ungefär 75 procent sträckt.
MAXA EFFEKTEN Gör flera minilyft med det lyfta benet när du är i ställning.

Källa: Cosmopolitan.se


Sommarsallad

Projektrapporten är färdig, så himla skönt faktiskt! Eh not, vi fick förflyttat sista-inlämnings-datum så det är chillidill va. Betyder att jag kan åka hem och sova efter skolan, utan att ha ångest. Och det är vädligt skönt liksom (:

Igår blev det solning med Annchen, sen lite stan och köpa smootie på Wayne's! Det är gott ju. Köpte dock inget i någon affär, bara Anna som gjorde. Sen blev det hem, duscha och allt det dära - dögott! Grejer ju. Sen kom mamma hem efter hon handlat mat, då lagade hon mat och det var gott det med eftersom jag var väldigt hungrig. Sen tog jag det lugnt en stund. Ringde  Matilda som var med Evelina Krull, bestämde träff på Hemmakväll för att hyra film. Dock kommer jag inte ihåg vad den hette. Men ganska bra i början, sen började den flippa och det var ett par + hans ex maka - triangelromantik på g! Det var inte nice, haha. Efter vi hyrt film åkte vi till MAXI och köpte Sommarsallad-fruktsallad-annanassallad tyyp!  I alla fall så drog dem hem vid elva tiden och jag hoppade i säng :)

Nu sitter jag och har information och layout, den mest ovärda kursen i hela historien. Skojar icke. Menmen, det kommer bättre tider. Imorgon. Försöker får med mig Thelinaren men hon är en svår typ nivet, måste skaffa hundvakt till Fritzzz först, någon som ställer? ;)

Ha en bra torsdag, pussiepussie!


MIN PUDDING JU!

BUS

Dålig natt? Så in i nordens dålig har den varit. Tror jag måste ha sparkat med tån i sömnen för jag vaknade och hade piss ont, och sen kunde jag inte somna om. Fick ta en värktablett, men den började ju inte att hjälpa direkt. Så orkade faktiskt inte gå upp halv sju imorse, helt död var jag. Menmen, ibland så blir det så. Får ta igen det jag missade idag på arbetspass imon typ.
  Inte gjort någon nytta idag inte, ätit frukost iofs, men inget annat.. Ska träffa Anna sen, sola idag igen (a) jaja, jätte farligt jag vet, det är inte bra alls, men just idag skiter jag banne mig i det.

Brun-utan-sol kan vara livet ibland, dock inte när det börjar lukta äckelpäckel som det gör efter någon timma. Tur jag ska duscha innan jag träffar Anna, dock får håret vänta tills senare idag, men kroppen. Stinker BUS. Men sen kommer jag vara fräschare än fräschast :D så ska jag lägga i hårinpackning, göra ansiktsmask, måla naglarna, raka benen, smörja in kroppen  - jaa, ni är med mig! :) då mår man alltid förjädra bra efterråt och det gillas.

Ska skriva projektrapporten idag också, yey, vad roligt jag ska ha idag! Neh, så farligt kan det ju inte vara. Lite tråkigt att plugga bara, händer ju inte så ofta :) Annars som sagt, på sistone, så är livet gorgeous!


guldguldguld

Klicka på play och njut av lite sommarkänsla, och allra helst napakänslan! :)
Louise, du smittar av dig, haha!




Livet är guld värt, livet är underbart, livet går hur bra som helst för tillfället och det är kusligt så bra det är! Men klagar gör jag inte :) Snarare tvärtom, det är grejer, bra grejer! :)
Idag var jag som sagt hos doktorn, han är lite små läskig tycker jag så mamma fick hänka och joina lite. Men i alla fall så fick jag spruta, bedövning, gjorde riktigt mega ont faktiskt, ville avlida för en stund. Men sen när han klippte i nageln och drog bort lite av den så kändes det ingenting, sjukt läskig känsla men ändå gött typ. 9.25 tog jag bussen till skolan, blev lunch dirr. Inget att skryta med direkt men slank ju ner lite pasta, tror till och med att det var fullkorn i den.
  Sen var det tyska, matte - som var förjädra kul idag. Annie Käll säger jag bara, och då behöver man inte säga mycket mer. Freddie skrattade han med, ja, hela matematikklassen ;) haha. Sen var det svenska men massa inspirerande redovisningar på så det var chill! Åkte med Sandrah upp till stallet, hon skulle mocka skit och fixa käk till pollen, seriöshästtjej det där ;) själv har jag också ridit i mina dagar, men ah.. haha :)

Buss hem, skjutsa mamma till jobbet, hem och chilla framför tv, laga mat till mig och bror, kolla lite till på tv, ringa lite samtal, kolla igenom pappret från Blekinge  - uttagen till Camo Camp :p haha. Lite komiskt men jaja, jag ska kämpa tills jag spyr :) Sen driva till Gröna gatan, hämta Matilda, och Emma hänkade också med till Sense för att  sola bort det bleka lite. Det var nice faktiskt!
Sen träffade jag pappa lite granna också, och mamma, ja, hon jobbar ju natt ibland :) Nattinatti.
tjoobreee.

thank god it's monday

yeye. Ny vecka på G. Måndag it is. Yes baby yes. Langar tagget tills på fredag. Gillar läget hela tiden. Något kommer gå fel, för allt kan inte gå åt rätt håll bara sådär? Eller? Men så länge det gör de, då kommer jag inte ändra på det! :) Och sen jobbar jag inte i helgen. Så det är ganska gött. Visst inga problem med jobbet, men jobbat tre helger i rad nu. Det tar på mina krafter och jag kan inte göra allt jag vill göra på helgerna. Så denna helgen ska bli jobbfri, om dem inte ringer och frågar om jag vill jobba på söndag. Då kan jag nog säga ja, men fredag och lördag ska helst vara fria :) Eftersom mamma inte är hemma heller så blir det ganska fint!

Skola idag, like usual. Mentorspass, tyska och lite religion. För att sedan åka med Sandrah in till jkpg med Fritzzz som skulle få sin päls klippt, en liten ny "vårchange". Han blev liten och söt!  Medan han var på hundsalongen så åkte jag och Sandrah till A6. Käkade lite macka, kollade i affärerna och sen crusiade runt i den stora staden. Försökte med däcken på Bilen...luft? haha. Jag hoppas för våran säkerhetsskull att ingen såg två flickor försöka det där som vi gjorde! haha
Sen blev jag hemskjutsad, somnade gott i soffan till klockan sju, sen var det middag. Räkor med blue cheese dip/sås, bröd och sallad. Hur gott som helst en måndag! Sen hade jag lite smått huvudvärk, vet inte varför men sitter fortfarande i. åkte o köpte lite godis på VIP i Huskvarna åt familjen, åkte hem och satte mig i soffan och kollade på 2½ men :) och nu sitter jag här, precis borstat tänder och lite sånt nivet.

Imorgonbitti ska jag till doktorn med min tå, måste undersökas. Sen blir det skola.
Måste försöka plugga lite denna veckan, träna ganska mycket och sola :) ganska chill! Pussie!




Ångest?

Det är söndag, som alla redan vet, då man brukar ha ångest, men jag har ingen? Och det är sjukt gött! :)
Igår jobbade jag 13-21, drivade tills jag fick lite smått hjärtklappning, haha. Sen hem och hoppa in och ut i duschen för att sedan åka till Kaxholmen, till Loppan Louise :) Grilla kyckling och äta det med potatissallad, gottgott! Sen blev det massa prat som vanligt. Jaa, nästan hela näbbgänget var ju där; Matilda x2, Evelina krull, Louise, Emma och Driola! Hemgång efter tolvsnåret, somnade ganska fort därefter faktiskt.

Sen upp och hoppa vid tjugo över tio, käka lite Special K, mums. Sedan vidare till jobbet, drivade lite idag också - blev ingen hjärtklappning idag iaf :) haha usch. Gick sjukt fort att jobba så det var skönt faktiskt. När jag kom hem ringde jag Norström för att gå en promenad runt Rocksjön, hur skönt som helst - lagom varmt/kallt! Så nu sitter jag här, ska städa garderoben lite tänkte jag.
Senare blir det till att hoppa in i duschen och därefter käka lite mat eller vad nu mamma sysslar med i köket. Det vet man ju aldrig.


OBS! Mamma åker iväg i helgen (hela), och då tänkte jag...tror ni fattar? Så atte, helgen kan bli fin som sagt! :)
PUSS!


Lördag

Steg upp för tjugo minuter sen, tog sovmorgon - och det kan jag säga, att det behövdes. Riktigt trött efter denna skolveckan så det var skönt! Annars ska jag strax äta frukost - en stor sådan, väldigt hungrig och jag måste äta ordentligt så jag orkar jobba 8 h sen.

Igår så åkte jag hem från skolan, hemma runt halv tolv. Inhandlade lite saker åt bror, lämnade tillbaka shortsen, köpte sulor till mina blommiga skor, åkte o köpte en hamburgare också (: sen gick jag ner till Piren med Kim, satt i solen och glassade. Riktigt varmt blev det. Dock tog vi bussen hem, lite smått lata! När jag kom hem satte jag igång och städade, hela lägenheten tillsammans med bror. Skurade golv och dammsög. Så mamma blev gladare än gladast då hon hade tänkt att åka hem o städa. Efter städningen kom Anna, och vi åkte ner till Piren, andra gången för mig, tog varsin glass och satte hos i solen. Det var hur nice som helst! Gjorde upp lite planer oså ;)

Sen fick jag skjuts av Anna hem, duschade och fräschade till mig. Klockan 18.30 kom Louise och Evelina och hämtade upp mig. Begav oss till Malin som fyllde år. Åt god mat, sjöng för henne och gav henne present. Sen blev vi tråkiga och lämnade Malin med alla hennes andra vänner och Louise o jag åkte till Robin och Niklas :) Trötta som vi var somnade vi i varsin soffa en timma, kollade på humorgrej och sen åkte vi hem.

Ha en bra lördag!


Svenskatal - check!

Då var det över, som jag sa, klockan 9 så var talet över. Eller ah, jag hade det från 08.07 - 08.17, så därefter var det chill! Sjukt nervös innan eftersom jag var den första och den enda som hade talet idag. Men nu är det över, och jag kan fokusera på annat - skönt! :)

Igårkväll så övade jag faktiskt ett X antal gånger, kändes mycket bättre. Sen kollade jag på tv och åt lite. Och gick och la mig innan 23. Riktigt duktigt för en gångs skull.

Så ganska pigg på morgonen idag, hoppade upp när jag kom på att jag hade talet. Åt frukost i lugn och ro, klädde på  mig, sminkade mig och gick lugnt till bussen. Hel-najs!
Idag blir det hem och chilla, byta om och greja lite, städa, kanske kolla igenom lite på specialidrotten och så. Runt klockan 18.30 ska jag vara hos Malin som fyller 19 år idag - Grattis! Där ska vi käka och umgås - tror några ska förfesta innan vi beger oss ut! :) Själv ska man ju jobba imorgon, så det blir lugnt.

Annars är faktiskt livet sjukt fint för tillfället, jag gillar den känslan!
Ha en bra fredag, PUSS!

Nyduschad

Igår när jag  kom hem efter skolan hängde jag med pappa och bror till A6. Hjälpte Eric med att inhandla skor och tröja, sen käka lite också. Därefter skulle jag träffa Matilda och Evelina krull på A6 så sen gick vi och vimsade runt i alla affärer :) fick med mig lite hem också. Vet dock inte vad jag sparar med iaf: spetsbody, bikiniunderdel, herrshorts och gladiatorsandaler. Mhm, kan vara värt, kan vara så att jag lämnar tillbaka något, men det märks ju.
Sen var det hem och slappa lite, duscha och så. Det var fint, riktigt fint. Bara liiite ångest för svenskan men jaja.
Observera mitt G jag fick på matteprovet, grattis till mig! :)

Idag blev det lite panic to the school, men jag hann med bussen, utan problem. Hann till och med äta en banan. Första skolfrukosten på länge. Men ska bättra mig, duveet. Någon dag. En annan dag. Så lite information och layout, chillidill. Lite hem till Sandrah, den tösabiten och den tokhunden, ack ack. (: Sen tyska, lunch, sitta o sola lite med Moa innan lektionens start. Psykologi...film och prat - chill! Sen hem, äta, duscha. Därav rubriken, finns typ inget bättre än o vara nyduschad, känna sig superdupermegabaota fräsch - livet ibland!

Nu ska jag öva svenskatal, ehe. Lät kul va? javisst, sen imorgon är det ju klart! Ciaaaao!



Håltimma

Har precis haft psykologi i 70 minuter, lagom intressant. Intressantare än vanligt. Så var inte nära att somna som jag brukar göra på första lektionen.

Morgonen startade stressigt. Kommer inte ens ihåg att jag stängde av väckarklockan. Helt sjukt. Vaknad 6.50 och min buss går 7.10 utanför mig. Så det blev till att slänga på sig kläder, fräscha till sig och gå ganska snabbt till busshållsplatsen. Men jag hann, och jag slapp vänta på bussen. Den kom ganska så exakt när jag kom.

Just nu har jag håltimma, ska göra min power point till svenskatalet och sen plugga lite matematik. Kanske verkar duktigt av mig, men tror det slutar med att jag skippar matten. Brukar bli så.
Annars är jag ganska hungrig för tillfället, ska nog kila iväg snart och köpa mig en drickyoghurt eller dylikt.
Ha en bra dag!

F&S

Jaaa, Friskis&Svettis handlar mitt svenskatal om. Tror jag valt ett lätt ämne, men banne mig inte säker.
Men ska printa ut det i skolan imon så får vi se..det ska ju trotsallt vara 10 minuter. Det är ganska länge faktiskt!
Jag vill verkligen ha fredag klockan 10.20, slutat inför helgen. Kan hem och börja med projekt osv. Usch.

Annars ikväll har jag suttit vid datorn och snackat med göddiga människor, käkat vattenmelon, duschat igen eftersom jag hade i balsaminpackning och fixat lite granna. Det blev ingen promenad som jag tänkt mig, men gick ju faktiskt runt Rocksjön igår, så vilar lite idag, ehe.. :)

Imorgon ska jag försöka öva så gott som det går på talet, sen har jag inte bestämt mig om jag ska göra matteprovet imorgon eller på torsdag, så kanske måste plugga lite av det också, städa rummet så man slipper bli dammalergisk, sova tidigt och försöka hinna med en promenad om det är fint väder! Mycket skönare o gå när det är varmt ute.

För övrigt? Livet är underbart just för tillfället och det gillas!


Lite vimmelbilder hemifrån mig innan utgång en gång.

hårsvall



Började dagen med Special K, det kan vara bland det godaste som finns. Godare än godaste godiset. Ja, inga skämt i detta inlägg. Drog på mig några kläder, tänkte att jag inte skulle gå naked till skolan idag, får bara hända ibland. Tänkte sätta om mitt hår till en bättre knut, tror jag hade legat och vridit mig som bövulen i sömnen. Såg ut som afro när jag släppte ut det, så ja, hårknut fick det bli. Sen fick jag bråttom till bussen, inte ovanligt. Brukar bli att man kommer antingen när den är i början av backen, får vänta i flera minuter eller kuuuuta som om du hade eld där bak. Idag kunde jag iaf gå lagom fort.

Åkte buss, sjukt skönt. Sitta ner, andas, ta det lugnt och lyssna på musik. Ja, kanske bästa tiden på dygnet. Eh not. Det var ett skämt. Men skönt o sitta på en buss ibland, om man är trött. I alla fall. Marknadsföring, mhm, seriöst. Lunch, a la köttfärspaj som gick att äta, och bröd. Sen tyska, förbannat att läraren var på läxhumör idag, händer inte så ofta. Men kändes för seriös lektion idag, haha. Låter som jag är jätte lat. Kan stämma, kan också varit att jag var trött. Två sov på tyskan, ja, klart jag blir trött när jag ser dem. Men lektion rullade på och sen var det matematik. Gick väldigt bra för mig och Moa idag, stolt blev Freddie! Sen svenska..ah, mer säger jag inte.

Sen har jag inte gjort mycket annat efter skolan. Åkte ner till stan och köpte shampoo och balsam som ska vara riktigt bra för håret, 150 kr st. Det var balsamet som hon hade i förra veckan när jag var där på massage och hårgrejen :) . Sen tvingade jag mamma köpa lite fika hem, sånt man gjorde förr. Nu händer det aldrig, så idag var det dags. Satte oss framför tvn med bror o käkade. Gott. Sen lite tv, på kanal 5..sen kom..john bl..und...och vips, Matilda somnade. En halvtimma, sen var det middag.

Nu har jag duschat, fixat lite och sådär. Ska skriva svenskatalet. Så jag kommer igång. Så på fredag efter klockan 9, så är det färdigt! :)
Pusssskram!

50 dagar kvar!

Ja, det är helt sjukt, tiden går läskigt fort. Kändes som det var 100 dagar nyss? Eller? Jaja, skönt i alla fall! :)

Lovet har gått sjukt fort, eller kanske inte? Känns bara att jag inte gjort ett enda skolarbete denna veckan, sparat allt tills idag. Visst låter det underbart? Att plugga skiten ur sig sista dagen? För nu har jag ju sparat ihop krafter under hela veckan så jag kommer orka med allt? Eller? mhm, det märker vi när dagen är slut vad som är gjort och inte. Kan ju hända att det kommer upp något intressantare, då prioriterar jag inte plugg? Kanske. Jaja.. orka prata om det!

Fredag och lördag var det utgång!
I fredags tog vi en tripp till Bankeryd där Bea's pojkvän bor. Grillade marsmallows (?), pratade och hade det allmänt trevligt. Sen åkte vi in till staden; jag, Matilda, Driola, Malin & Evelina Krull. Alla var nyktra, observera detta. Vevade ner fönstrena på bilen, satte på höghöghög musik och åkte runt med raggarbilarna i staden. Och gud vad vi skrattade, det var sjuk! och trodde jag skulle dö av skratt när Driola tog ut sina händer och vevade med dem och skrek: aaaaaalllll riiiight!!!! haha. Sinnes! Men bästa var nog när vi åkte förbi Sliver med Amy Diamond i högtalarna. haha. Då brast det totalt!
Vi blev iaf sjukt taggade, drog in på centrum och dansade länge! :)

I lördags blev det ugång efter en hårdhård dag på jobbet. Först förfest hos Driola's pojkvän, som konstigt nog aldrig är med på våra förfester där. Jag sov någon timma där, hög musik och irriterande fulla människor som drog i mig. haha nejdå, det var kul, men sjukligt trött. Taggade till senare, gick in på centan och dansade lite granna. Hemgång runt halv två två!

Igår var det lugnt, jobbade bara 2,5 h. Helt sjukt bra! Behövde verkligen åka hem o chilla lite. Gick promenad med mamma uppe på ikhp. Eller promenad o promenad, det var äckliga grodor ÖVERALLT, det gick verkligen inte att gå. Så sjukt äckligt. Och dem parade sig överallt. Helt sjukt. Låg liksom i högar. Mamma uttryckte sig: titta! dem har gruppsex! Man bara, vaa? haha. Hon är sjuk ibland. Sen blev det att åka med mamma, pappa och bror till Jensens och käka gott. Efter det åkte jag hem till Matilda och kollade på film - My sassy girl, tror jag den hette. Mycket bra.

later aligator! :)

Jag vet...

att ni gillar när jag lägger in inlägg med lite sex osånt. Försök inte säg annat, vet att ni läser varje bokstav som om den vore gjord av guld.

Juste, glömde säga att jag anmälde mig till Camo Camp igårkväll ju. Ja, både jag, Anna, Driola och Emma ska dit! Hoppas bara att de där bergränsade platserna finns tillgängliga för oss, för det skulle vara sjukt kul att åka dit. :)
Kommer bli kämpigt, men roligt!
Och om det inte skulle bli tilla att åka på detta läger, blir det nog utlandsresa för mig och Anna, kan bli fint, kan bli sjukt fint!

Sen har jag hört av från Matilda och Evelina krull, blir nog livat ikväll ändå, i alla fall när dem töserna är med. Men vad vi gör märker vi lite senare!

Annars går jobbet bra, kommer lite kunder då o då. Inte mycket bilar ute o kör idag inte. Men lite hjälper jag ju till iaf. :)

Ta mig tillbaka till Evabelle, Cypern, Ayia naaapa!


Vårens 10 klassiker








Källa: www.glamor.se

work it baby

Nu är jag på pappas jobb, hjälper till lite emellan åt. Tjänar mig en kosing som jag kan ha lite fun för sen :)
Inte så mycket att göra för tillfället, så kan inte berätta något kul än så länge.
Ska i varje fall jobba några timmar och sen kommer nog mamma och hämtar mig, orkar inte jobba så länge idag. Ska ju jobba hela helgen igen, 12-18. Har jag för mig att det var i alla fall. Kommer bli sjukt mycket att göra. Men roligt!
Annars så hände det inte så mycket igår, gick och la mig runt tolvslaget, ganska så trött ja. Och vaknade idag igen innan klockan ringde, irriterande enda ner i tåspetsen!

Försöker kontakta några people för lite kul ikväll, väntar dock fortfarande på svar. Tror nämligen dem sover för tillfället. Men det skulle jag nog också gjort om jag vore dem.
Om det inte finns någon tillgänglig så borde jag nog ta tag i pluggandet, ganska så mycket att göra faktiskt. usch. ångest!

Men ha en trevlig dag, pussie!


Men innan mönstringen, detta

F 17 Camo Camp 2009!


F 17 Camo Camp är en utbildning som syftar till att stärka dig inför en eventuell värnplikt, samt kanske även utlandstjänst eller en anställning i Försvarsmakten. Utbildningen vänder sig i första hand till dig som funderar på att mönstra (inte till dig som redan är klar och väntar på inryckning), och då vi tyvärr inte kan betala resan till och från Blekinge är det en fördel om du bor i södra Sverige.


Så funkar F 17 Camo Camp

F 17 Camo Camp 2009 - antar du utmaningen?  Foto: Pernilla Bökman, FörsvarsmaktenI steg ett genomför du F 17 Camo Camp under 4 dagar, som syftar till att du ska få känna på hur det är att gå i gröna kläder. Du kommer att få testa olika utmaningar, som till exempel

- F 17:s hinderbana

- Närkamp

- Sjukvård samt

- Leva och bo i skogen.


Du besöker även Pliktverket under en dag, för att lära dig mer om mönstringen.

Vi fokuserar både på dig som enskild individ och på lagutveckling samt gruppdynamik. Vi kommer bland annat att coacha dig i att stärka ditt självförtroende samt hjälpa dig att träna och äta rätt, allt för att förbereda dig inför mönstring och framtida värnplikt.


Nästa tillfälle för F 17 Camo Camp steg 1 blir 21-24 maj 2009.
Du anländer till F 17 på kvällen den 20 maj.


Källa: www.lumpen.se

Carwaaash

forts.
Som sagt, släppte av Anna, åkte sedan till pappas jobb och hämtade upp Eric. Vi åkte och tvättade av bilen lite snabbt och sen hem. Skjutsade Eric ner till stan, Friskis och svettis, och sen åkte jag hem och dammsög hela bilen. Mhm, jag är duktig och snäll ibland. Så nu får man inte dammchock när man sätter sig i bilen, och det är ju en positiv sak måste jag säga. Pinsamt så smutsig den var inuti. Men har ju inte orkat stå ute i kylan och göra det i vinter så nu var det dax.

Sen gick jag in och satte mig ner och softade lite. Hinner nästan aldrig göra det känns det som. Var helt borta när jag vaknade idag. Man vaknar, så tänker man efter vad det är för dag, om man har skola, om man är ledig, om man ska göra något tidigt osv. Så var det idag. Vaknade innan klockan ringde. PANIK. Skola? Nej juuuste, jag är ju ledig, så kan ju sova vidare. Nej ? Jag ska ju till lager med Anna idag? Precis. Det tog väl några minuter innan jag fattade.
Så det var skönt att sätta sig ner lite, tittade runt på www.lumpen.se.  Ja, det är inget skämt nu. Tror jag ska mönstra, på ritkigt. Men om jag ska göra själva lumpen är en helt annan sak. Men mönstra kan man alltid göra :)

Som jag sa i förra inlägget, fika med Louise. Tror ni det själva eller? Bara hon och jag? Nejnej, halva näbbgänget var med ;) Jag, Louise, Emma, Driola & Malin. Men inget emot det, snarare tvärtom! Tog en bagel med nutella och creamcheese, gottit ju! men jag är inte klar än, en STOR varm choklad också. Sen var jag nöjd faktiskt :) Ätit ute tre gånger idag, och jag ska spara pengarna på sånna grejer. Give me a reason why? Nej precis, det är ju gott som tusan och äta ute. Och vi får ju inte glömma att Emmas lilla Prince var med också, så söt! Så där satt vi, på uteserveringen till klockan 20.15 typ, ganska kallt emot slutet, men då finns det filtar. Sen skiljdes näbbgänget åt olika håll och nu sitter jag här. Frusen om fötterna, ajaj, kanske ska göra mig ett fotbad? :) Det är ganska skönt faktiskt! Men, orkar jag? maybe.

tjoptjop.




Waynes or George

Ett snabbt inlägg innan jag ska åka och fika med Louise :)

Idag åkte jag och Anna till lager 157, det var mycket trevligt! Trippen började klockan halv nio imorse när jag skulle ut och hämta Anna i Kaxholmen. Sedan tog hon över ratten och körde oss, stabilt och gasen i botten, till Gällstad. Direkt när vi kom dit var jag såklart hungrig, en macka blev det innan vi gjorde affärerna. Hittade två tshirts, två par skor och ett par trosoletter i Gällstad :) Anna köpte balskor och trosoletter hon med!
Tog även en matbit där logo factory ligger. Grillspett och kycklingspett, bea-sås och tsatziki, grönsaker och pommesfrittes ;) det var gottgott! Sen drivade vi hem, eller jag satt bakom ratten. Ann var nöjd med sin chafför ;) och jag var nöjd med henne, alltid ju!

Släppte av Anna i vättersnäs...men nu kom Louise. Uppdatering senare! pusssen.

påskpåskpåsklov

yesyes yesyes yes, it is. och det är underbart. Bara det att jag jobbade röven av mig i helgen, fredag-söndag, och nu är jag helt färdig. Skoja inte. Helt sinnes. Kanske skulle varit hemma och sovit i lördags istället, tidigt, men icke. Det blev en liten tur till Melin, Bankeryd, Centrum oså :) ganska okej faktiskt.

Denna vecka vill jag egentligen bara dö på. Måste fixa plugg som jag inte orkar, och jag vet hur stressad jag kommer bli om jag inte gör det denna veckan? men just nu skiter jag i det. Orkar inte typ, för jobbigt :)

Så idag åkte jag ner till stan och bokade helkroppsmassage 60 min och någon hårmassage 30 min, tvingade pappa att betala. Tyckte jag behövde det nu :) så ska till 5 Sinnen på onsdag klockan 10.00.
Sen beställde jag tid hos Gina, min frisör. Japs, 15 maj ska jag fixa höööööret!  ( som moooa aka molle brukar säga)

Imorgon ska vi, näbbgänget, till relaxen, aha aha, det kan bli fint det med. Ganska skönt. Och sitta o basta lite också.
På torsdag drar jag och Annchen till lager 157, kolla läget lite oså (:

Annars väntas det jobb lördag och söndag, dock utgång på lördagen om jag orkar.
Pusss!

1 April

jap, lite såhär i efterhand skriver jag om gårdagen. 1 april är alltid värt att nämna, i alla fall igår. Solsken, glada människor, personalfest med käk från Pallas Atena, köpa snygga muggar, ny parfym, osv. You name it!

Som sagt hade jag inte tid eftersom när jag kom hem från skolan åkte jag och mamma direkt och hämtade ut biogrejs så jag och Evelina fick det lite billigare, aldrig fel. Sen åkte vi ut till Boconcept (?) och tittade runt, fick följa med 4 muggar hem, dem var ganska snygga faktiskt. Sen åka och köpa parfym, Burberry - The Beat, luktar inte så sött eller fruktigt, lite mer pudrigt, tror jag gillar den. :) Sen blev det hem och duscha, fixa iordning mig för att sedan åka ner till stan och växla in biogrejen till biobiljetter. Och vi fick ju de såkallade VIP platser, säger vi att det heter i alla fall, där man kan luta sig bakåt och så. Blir nog nice! Sen bort till Kulturhuset för personalfest. Käk från Pallas Atena, musik, prat och skratt :) Riktigt trevligt!

2 april
Trött som en gnu men ändå pigg? jao, så låg läget till imorse. Traskade i alla fall till bussen, var social med min busshållplatskompis, det var trevligt sådär på morgonen klockan 7.10. Sen till skolan, åkte hem till Sandrah, sov lite med Fritzzz, ja, han gillar mig, han tycker jag är mysig så jag är ju inte den som lägger dissen på han. Sen åka tillbaka till skolan och ha tyska, Philipp pratade bort hela lektionen - värt! Sen lunch, god efterrätt idag liksom, så det var ganska värt det med, Moa tog 3! haha, så ni fattar, det var värt!

Nu sitter jag och Moa aka Molle här i den fina studie salen, kollar lite youtubeklipp, skriver på listan med superlativ och sen tycker Molle att våran powerpoint på information och layout är sjukt bra. Jag med då!

puss? later.

RSS 2.0