I just want to stop time and do all the things I want to do before it's too late- okay?

Tisdag den 30 augusti. En dag kvar av månaden innan vi byter till september. Sa någon att tiden går fort?
Har börjat att planera våran resa. Och med det vill jag säga att det står KAOS över hela det pappret jag suttit och kluddrat på i två timmar nu. Gigantisk kaos. Hur ska vi göra? Kommer vi kunna hyra bil? Vart ska vi stanna? Vad vill vi se? Hur mycket ska vi ha i dagsbudget? Försäkring? Ja, nu fattar ni. KAOS. Kan vi stanna tiden så jag får fixa färdigt med resan så jag inte missar några värdefulla dagar i mitt underbara New York?

Idag har det flytit på väldigt bra, måste ha något med månadsbytet att göra. Eller för att för varje dag som går så är jag en dag närmare Elin's besök...hon är snart här. Min lilla tokfia. Längtar väldigt mycket efter henne. Körde värdmamman, Ellie och Jack till en doktortid för Ellie. Sedan släppte vi av Court på tågstationen och körde till en park. Där möttes vid upp av Nash och Sherry. På eftermiddagen var vi hemma, jag fixade lite ärrenden med Jack och sen åkte vi till poolen. Hade kvällsmat, badade en stund och sedan begav vi oss hemåt. Hoppade i träningskläderna och satte igång min vmammas ipod och körde en powerwalk innan jag hoppade in i duschen. Efter det har jag ätit lite kvällsmat och som sagt, spekulerat runt våran resa. Jag längtar! Men jag håller också ut, det är ju trotsallt bara 4,5 månad kvar nu.


hade gjort ganska mycket för att få tillbaka denna dagen med mina fiskar!

när en orkan kommer till new york

så ger den mig ett översvämmat rum rikare. Tackar man helt nej till men icke. Nu fick jag det och det suger rent ut sagt - SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR MYCKET! BLÄ! Nu kommer Irene alltid påminna mig om en katastrof. Men jag har som sagt spenderat min helg hemma hos Emma, så jag slapp sova i mitt rum när detta hände. Ungefär 5 cm vatten var det  i hela mitt rum. Dem som vet hur stort rum jag har kan ju tänka sig att det var en hel del vatten. Så min värdfamilj fick skopa ut vatten i flera timmar och min värdpappa har fixat och donat hela dagen idag eftersom tågen inte har gått. Evigt tacksam att han har gjort det. Dock är det inte helt torrt ännu och det luktar lite illa, så jag ligger upp i vardagsrummet nu till det blivit bättre. Inget mig emot, soffan är behaglig att sova på och jag jobbar ju ändå imorgon så ingen kommer störa min skönhetssömn.

bilder kommer på mitt rum, så ska ni få se hur mycket vatten det var. Inget kom till skada eftersom min värdpappa hade gått ner kvällen innan och satt soffan och andra saker på  högre höjder.

I helgen har jag i alla fall haft det trevligt med Emma och Emma, kollat på film, pratat, planerat våran ( min och emma's) sista månad. Då vi ska resa runt i Kalifornien och lite sånt. Nu är jag trött, så förhoppningsvis får jag en god sömn och är pigg tills imorgon!

vattnet tog slut

Idag: städning, inhandling av mat/vatten så vi inte svälter i helgen när stormen kommer, besökt Bronx zoo, suttit i bilkö för att inhandla en ficklampa som var slut eftersom hela New York måste ha en just denna helgen och ikväll har jag jobbat - suttit och ätit mango och kollat på Rädda Willy - barndomsminnen! Helt okej dag med andra ord.

Men ni skulle sett Stop&shop's parkering idag. Den har aldrig varit full. Men det var den idag, knappt så jag fick någon parkering. Väl inne där skulle jag ju köpa vatten som 500 andra också skulle göra. Tror ni det fanns något vatten? Icke. Amerikanarna är galna här när dem får reda på att det är en storm på G, att det kommer två dm snö om två dagar, osv. Även den där ficklampan var ju slutsåld. PÅ HOME DEPOT. Det är ju hur stort som helst. Ska bli väldigt intressant att se hur mycket stormen kommer förstöra. Väldigt svårt att gissa.

Nu sitter jag och läser lite i mina tidningar som jag köpt idag, två stora "höst" tidningar med 600 sidor i varje +  två normala. Har även kollat upp tåg till Darien imorgon. Ska bege mig till Emma för att stanna där över stormen. Om den inte redan kommer i natt...

GOD NATT! ♥

________________________________________________________________________________

P.S
Julia's plan är inställt och hon kommer inte hem förrän på onsdag. Jag kommer nog ha lite smått panik här nu när jag är så van vid mycket brudar. Blä. Dumma stormen - Irene!
D.S

When you're alone in New York

Varför har jag den här rubriken tros? Jo. Jag har nog aldrig varit såhär ensam sen jag kom hit. Elin, Ida och Charlotte har åkt hem. Lovisa och Mathilda har åkt iväg på sin sista resemånad. Den andra Ida har åkt till Wasinghton under helgen. Lovisa nummer två åker till Orlando imorgon. Och Julia kommer inte hem förrän lördag kväll. Förhoppningsvis, om inte den där jäkla stormen kommer hit och förstör hela New York. Jag är rädd för stormen. Har aldrig varit med om sådant innan. Jag är ledsen för att inte en enda själ av mitt fiskgäng är hemma. Jag får ont i magen av att snart har en månad gått och då är Lovisa och Mathilda tillbaka i Sverige. Jag får huvudvärk av att tänka på att dem som ska lämna New York här näst är Julia och Lovisa. Sen är nästan hela fiskgänget borta. Självklart finns det andra bra vänner här borta. MEN det kommer a l d r i g bli samma sak igen. Aldrig. Och det är nu jag börjat inse att livet är för kort för att slösas bort. Varje dag räknas. Lev livet, för det går banne mig aldrig i repris. Tusan! Jag är rädd! För jag åker ju snart hem..

Detta är inte hemlängtan. Detta är förståelse av att livet inte fortsätter i samma spår hela livet. Inte detta året i alla fall. Men jag är superlycklig att jag träffat alla dessa underbara brudar här borta! Galet lycklig!

_____________________________________________________________________________________



blondare tjej!

The help

Veckan har rusat förbi. Kanske för att jag började på tisdagen istället för måndagen och för att jag var ledig idag, torsdag. Det var skönt att få hem familjen igen i alla fall och träffa Sherry. Även om det tog mig en tid att hitta hem till henne i Queens. Hon bor väldigt amerikanskt, vilket är roligt att se för jag har ju knappt fattat att jag bor här. Dags att börja inse faktum att jag gör det innan jag är på hemmaplan i Sverige igen.

Idag har jag som sagt varit ledig. Så gick upp runt halv elva, gjorde mig iordning för att sedan kila ner ett block för att lägga i lite slingor i mitt risiga hår. Tack vet jag att gå till samma frisör. Alltid skönt att veta att hon känner igen mig och vet hur jag vill ha det. Nöjd blev jag också! Men det roliga här borta i staterna är att dem tar betalt för att blåsa håret efter dem tvättat ut blekningsmedlet. Så för att jag ska få se hur resultatet blir så tar dem lite hår längst fram och blåser till det och WALLA där fick jag för vad jag betalade. Seriöst. Bara konstigt att dem inte blåser det efter dem har tvättat ur det.

Chattade lite med min bror på facebook idag. Har trakasserat stackarn i någon vecka nu med att han måste börja söka jobb nu när han inte ska jobba hos pappa. Vilket inte varit det lättaste eftersom han är som många andra studenter. Trött. Skoltrött. Men tjatmatilda ordnade ju det ganska så bra ändå. han sökte fem nya jobb igår varav en ringde tillbaka igår och sa att han skulle komma på informationsmöte idag. Och taadaa, han fick jobbet. Man måste börja någonstans, även om det inte är drömjobbet! Och han tackade mig för att jag pushat honom. Så nu slipper jag oroa mig över det. Pratade med pappa och mamma på skype också. Mamma hade för första gången på 7 månader varit uppe på IKEA. Ja, min mamma är lite känslig. Vilket är lite sött! När jag sedan berättade om mina framtidsplaner så vart hon inte lika glad längre. Hon vill helst att jag bor hos henne hela livet. Söta lilla mamma!

Ikväll har jag varit på bio, The Help såg jag. Väldigt sevärd film måste jag säga. Lite tårar får man räkna med men det var de värt. Kan även vara värt att skriva ner att det var ett så kallat "au pair möte". Dock är vi cirka 4 eller 5 au pairer i den gruppen. Och det var bara jag som kunde. Vilket betydde att det var jag, min kontaktperson och hennes sambo. Skratta högt, skratta på bara! Men jag kunde ju inte bara vända när jag kommit dit. Och det var ju faktiskt en film som vi skulle se så jag behövde ju inte sitta och störa dem på något sätt.

Och till dagens höjdpunkt: det regnade. På min lediga dag. Of course!

en extra dags semester

det är vad jag fick idag! Helt underbart skönt var det att få en överraskande dag till på semestern. yey! Dock var det för att flyget från Florida och hem hit var inställt så det var lite tråkigt för har ändå saknat dem små liven! Inte ett ljud från huset på en vecka, märkligt verkligen! Har legat varje morgon och lyssnat efter barnsben springandes över golvet men inte ett ljud. Hade iofs fått panik om jag hört steg där uppe men det hör ju inte till saken nu.

inhandlade i alla fall mat, dammsög mitt rum och lite annat smått och gott innan jag fick skypa med min kära Louise. Tänk vad en timmas pratstund kan göra med henne. Få mig på ännu bättre humör, nästan få mig att känna mig som hemma. Konstigt det där. Med tidsskillnaden och allt. Pratade även med min lilla gulletussa Elin som kommer på besök om cirka en månad. Hon är bra, mer än bra. Megabra.

Nu under kvällen, mellan 7pm till 8.30pm så har jag lekt med Mathilda och hennes små barn. Dock är dem inte lika små som mina. Vi var på deras country club medan mamman och pappan spelade tennis mot några andra föräldrar. Observera att du måste vara iklädd i vitt för att få tillträda tennisbanan och för att gå in på klubben överhuvudtaget så får du ej ha jeansshorts på dig. Skämt? Icke sa nicke.

Sedan hängde jag och Mathilda hemma hos Lovisa innan det var dags för att bege sig hemåt. Och här hamnade jag nu, i min säng..somnar vilken sekund som helst!!


in the middle of nowhere

DÄR har jag varit i helgen mina damer och herrar! och då skämtar jag inte heller.
jag, mathilda, emma, emma & emma (det är inget skämt det heller, två matilda och tre emma) tog bilen upp till ett ställe som heter Silver Bay. Ligger i staden Albany och är som en "skola/campus". Fanns ingen täckning på mobilen och närmaste bilmack såg ut som på en gammal film från USA, galet! Där fick vi gå på typ 4 olika lektioner och sedan hade vi fixat våra credits som vi måste ta under vårat år här borta. Dock var det ett skämt tycker jag då det inte var några prov eller speciellt värdefulla lektioner. Men det var chill och det passade mig! Att det sedan var 300 mexikanare (inget skämt det heller) där gjorde ju saken såklart mycket roligare...

så i helgen har jag lärt mig lite om foto, sociala nivån på amerikanare, hike with mike - bestiga ett berg och få se en fin utsikt, scrapbooking - mycket lärorikt va? absolut! nu kan jag skicka in mina certifikat och slippa tänka på att göra det i sista minuten, och det tackar man inte nej till!

nu ska jag sova, imorgon ska det åkas och handlas lite mat innan jag ska iväg till flygplatsen och hämta upp min familj, ja, så snabbt gick 10 dagars semester. Snart är det september och då är det full rulle som gäller :)




goa tjejer!

if nothing goes right. go left

onsdag. och jag är lika glad som alla andra dagar. varje dag är för sjuttsingen guld värd. och jag mår bättre och bättre hela tiden. kan inte fatta att allting är så bra. cred till dig new york, som gör ett år till världens bästa.

vi har solat och badat på stranden idag, det menas med att det har erbjudits sol i new york idag. på min 7 månaders dag. vilken bra dag! jag och matilda var nere på beachen, sen åkte vi till stop&shop, vidare hem till lilla mig och lagade mat tillsammans med larssonflickan, och sedan mys ute på altanen och två filmer. sedan åkte flickorna hem och jag körde lite träning. ja, ni hörde icke fel. tjejen har taggat till.

förresten, smart tjej som jag är så kirrade jag den andra uppsatsen på två sekunder till helgens skola. ja, och jag har inte ens fuskat! inte enligt mig :) är det guld värt när man är riktigt smart ibland? ja. PUSS!
____________________________________________________________________________________


1234567 - SJU MÅNADER!

på riktigt? är det sju månader sedan jag landade i USA? februari.mars.april.maj.juni.juli.augusti - yes! det stämmer. tänk vad fort tiden gick fram tills att matilda och evelina kom och hälsade på. fem månader kändes som en. och efter 1,5 månad kom emma och julia. tiden rinner iväg. för fort för att jag ska hinna med. och det börjar redan pratas om jag ska förlänga. det är snabba takter hela tiden. men jag gillar det. betyder att jag har ett bra år här borta. vilket var det jag önskade mig. och när jag kommer hem, då kommer mina nya planer i fokus! men innan dess kommer det några fler besökare hit, det ska firas thanksgiving, julafton och framförallt så ska det firas NYÅR I NEW YORK - hur awsome är inte det på en skala? och det känns som det är nästa månad för tiden går så fort här. lugn i stormen nu matilda. det är augusti, njut av livet - DET GÅR INTE I REPRIS!




goströjan/jackan i höst - check





här har ni några bilder som sammanfattar min tisdag.
bild 1. detta hade jag på mig idag när jag och lovisa begav oss till IKEA för lite köttbullar, mos, sås och lingon! jag äter inte ens köpta-köttbullar, bara hemmalagade. men idag smakade köttbullarna bättre än någonsin, fint är det. att IKEA finns här borta. dock tyckte jag inte dem hade världens finaste restaurang, såg lite sunkigt ut men vi klagade inte för det. åt och var nöjda. köpte ahlgrens bilar, kexchoklad, marabouchoklad, kaviar, köttbullar, mos och sås med oss hem till larchmont igen. fick lite beställningar av lite fiskar innan vi åkte dit så allt det där är inte mitt.

bild 2 & 3. ja, ni förstår vad godiset kommer ifrån? IKEEEEA - home sweet home! kändes som vi var i sverige nästan + att vi stod vid foodmarket och pratade om vad vi skulle köpa och en kvinna som jobbade i butiken kom fram och började prata med oss. hon var svensk - of course! trevligt med lite svenskar på ikea - right?

bild 4 & 5. där ser ni min nya älskling - PÄLSEN ( fejk, från forever21 > jacka eller tröja - vilket som)! gosigaste grejen jag kommer använda i höst vill jag lova. så himla gosig! och gissa vad den kostade? 10 underbara dollar - 70 SVENSKA KRONOR! det ni, vill jag shoppa när jag kommer hem igen eller? neh.


nu håller jag på med lite tvätt, ja, när man är ensam i huset får man tvätta till ett på nätterna. dock är det lite läskigt att jag måste gå ut och in genom ytterdörren hela tiden. men larchmont ska nog inte bjuda på några läskigheter i natt, förhoppningsvis!

GOD NATT!

_________________________________________________________

Grattis pappa på din födelsedag, 16 augusti!

när lovisa altsäter sätter pricken över i:et

när det är lördag och man bor i New York när man går till en klubb och inträdet är lika mycket som ens veckolön, och man kommer in gratis
när man dricker skumpa med empire state building i bakgrunden
när man dansar i regnet på ett rooftop i Meatpacking
när man inte kollar på klockan på hela kvällen för att stämningen är på topp tills efter stänging
när man springer runt i ösregn och letar efter taxi, tröttnar och får tag på en limousin istället
när man springer barfota till närmsta matställe efter att ha kommit hem
när man går och lägger sig långt efter solen gått upp
när jag utan tvekan skulle ge min högerhand för att pausa livet
ni vet, typ just precis nu.



kunde inte sammanfattat våran helg bättre, cred till dig lovisa.

playland




de sista timmarna innan min semester började tillbringades på ett playland, med massa karuseller och roligheter med ungarna och sherry. bra avslutning innan min ledighet. barnkaruseller är underskattade. nu kommer det vara tyst i huset i 10 dagar, kommer kännas jätteskumt! hör alltid små ljud uppifrån annars men nu kommer det eka av tyshet, om det nu går..

ska i alla fall köra min familj till flygplatsen imorgon klockan 10. därför blev det ingen utgång för mig ikväll. vi skulle gått ut i city och jag hade tänkt ta det tidiga (01.55am) tåget hem men sen ändrade sig flickorna och bestämde sig för white plains och då kände jag att jag likaväl kunde stanna hemma och ta det lugnt. tagga inför imorgon istället. då ska vi dra in till city tidigt, till en kompis och förfesta :) och förhoppningsvis är det fint väder imon så vi kan ligga på stranden på dagen - skulle vara guldvärt!!

nu ska jag hoppas i säng, försöka hinna somna innan alla brudarna dräller in genom dörren. har en aning att det kan bli livat ;) GOD NATT!

semester om 9 timmar

så...vad gjorde jag på min lediga torsdag? jo, jag steg upp vid 10, kände mig pigg som en mört! hoppade ut genom dörren och kände lite på vädret. och för EN gångs skull så var det inte fuktigt och jätte varmt! hallelulja moment! det var nästan lite småkallt, sådär som det är hemma i sverige när man går upp tidigt på morgonen. min första tanke blev såklart - idag kan det solas utan att man smälter bort. tog mig ett äpple och gick ut och la mig på gräsmattan. sedan kom hungern... och inte vilken som helst! helt galet hungrig blev jag. och självklart hade jag ingen nyckel in till huset och huset var låst och ingen var hemma. kanon matilda! bra jobbat! ingen mat nere i rummet heller. skit också! klockan TVÅ kom några i familjen hem och då sprang jag in för att göra mig lite gröt.
efter det blev det skype med pappa och evelina. även lite småpratt med louise på facebookchatten för att skype inte funkade för henne. sen blev klockan fyra och jag hoppade i lite vardagskläder och begav mig till cross county mall med mathilda! införskaffade mig ett par mys-shorts för typ 6 dollar! och mathilda hittade lite annat kul inne på forever21. sedan åt vid två-rätters på appelbee's! mötte upp julia, emelie och lovisa på starbucks och satt och tjatade lite. sedan var min lediga torsdag slut!

idag har jag kört jack till hans sista dag på camp och varit i mataffären och införskaffat mig lite mat till de kommande dagarna på min semester! slutar 7.30 ikväll och sedan har jag semester till och med nästa måndag. hur skönt är inte det på en skala? och när familjen kommer tillbaka så är det cirka två veckor tills jack's och ellie's skola börja sen är det oktober och då kommer det friends!!! jag längtar :) men just nu, de kommande 10 dagarna ska jag njuta av förhoppningsvis sol och bad!



hasta la vistaaaaa




välkommen lediga torsdag

ja, nu har klockan slagit över från onsdag till torsdag vilket betyder att jag är ledig en hel dag! dock fick jag konstig magkänsla när jag kollade på datumet idag. 11 augusti. om en måndag är det 10 år sedan dem körde två flygplan in i world trade center. borde jag fly från new york till emma och julia kanske? känns lite läskigt att vara här i new york när det är 10 år sedan.  man vet aldrig vad alla sjuka människor i den här världen kan göra. säkert spränga bort hela USA om dem så vill det. usch. blä. nu tänker vi på min lediga torsdag jag har framför mig istället.


och den börjar med en lång sovstund i min otroligt underbara säng.




it isn't over

ny dag! piggare tjej! solen skiner! och det är varmt! hur fint som helst :)

vi har varit med barnen hos kiropraktorn klockan 8.20, sedan lämnade vi av jack på hans camp och sen har jag haft rast i två timmar. kollat igenom lite grejer och fixat. snart kommer sherry hem med ellie och nash, då ska jag hämta upp jack och skjutsa han till en playdate. efter det blir det nog lite lugnt eftersom barnen ska sova några timmar innan vi drar oss till poolen och har det skönt.

ska hoppa i säng tidigt idag så jag utnyttjar min lediga dag imorgon till fullo, ingen jättelång sovmorgon inte.
puss!

när new york inte duger längre

då åker emma och julia till los angeles och bosätter sig. men jag kan inte påstå att det är något fel i det. jag hade också velat bo där! men tur som jag har så kan jag ju hälsa på dem så det ska jag göra någon gång under hösten.
vi hade en grym vecka tillsammans som innehöll: mat, shopping, mys, nostalgi film - eva & adam - fyra födelsedagar och ett fiasko, sex & the city och lite annat smått och gott! vilka tjejer alltså - så underbara! fick en tidning och ansiktsmask när jag behöver lite "egen tid" . skittles (godis) och energishot när barnen tar död på mig! det tyckte dem jag var värd, tackar och bockar! men det var ju inte allt. plus ett kilo lösviktsgodis från sverige och turkisk peppar - trodde jag skulle dö när julia plockade fram den feta påsen ur resväskan förra måndagen. mums! men måste ändå säga att det inte är något jag saknar så mycket längre, men gott som tusan är det när man får det :)


idag har det dock varit lite ensamt på rummet, helt tomt. men har jobbat ganska så mycket idag så har knappt vant mig vid att emma och julia inte är här. mer nu framåt kvällen jag märkt det. men som tur är så är vi i samma land, och snart har dem amerikanska nummer också och då kan jag trakassera dem hur mycket jag vill. det är ju faktiskt bara tre timmars skillnad här och till kalifornien.  har även skypat med min mamma idag, hon hade ringt mig typ fem gånger på skype så blev lite orolig att det hade hänt något men hon ville bara kolla så allt var bra. alltid skönt att få prata med sin mamma, hon har alltid (för det mesta) bra åsikter om saker och ting.

nu har jag kollat runt på lite bloggar, tagit det lugnt och läst igenom papper från cultural care. handlade om jag ville förlänga mitt år till 6, 9 eller 12 månader eller om jag ska åka hem när mitt kontrakt är slut efter ett år. dock har jag och familjen redan pratat om den saken så det är bestämt och klart. jag slutar mitt år den 16 januari 2012. alltså så ska jag inte förlänga, så snart kommer det komma papper om när jag ska boka min flygresa hemåt och allt sånt där. konstig känsla. snart har det gått 7 månader. galet! om 1,5 månad kommer elin, sara och siri hit, sen pappa och eric... sen ska jag ju nästan åka hem. och jag har redan planer på vad jag ska göra då! mumsfilibaba! och med det, säger jag god natt!



bild från en kväll i juli hemma hos ida B, direkt efter att lovisa L har sminkat mig



______________________________________________________________________________________

svar till emilie: nej, jag är inte riktigt taggad på jönköpings uteliv ännu, men jag är redo den 17 februari! är du? eller ska jag behöva komma upp till sthlm? ;)

NYC BY NIGHT WITH EMMA & JULIA




vilken kväll! oslagbar för tusan! först började vi förfesta hemma i mitt rum, lite runda om fötterna haffade vi en taxi utanför mitt hus som körde oss till tågstationen. väl på tåget in satt vi och skrattade och hade oss så när vi väl kom till grand central så var det dags för toalett. träffade en ny tjej från scarsdale och som skulle hänga på oss. efter toabesöket hittade vi en polisman som kände en vakt på det stället vi skulle till så när vi kom till LAVO, så sa vi bara hans namn vid dörren och slapp köa. väl inne på stället så blev det shot och drink och dansande på dansgolvet. en på hundra, vi stötte på en svensk kille. sedan drog vi vidare till sky room (bilderna). träffa julia och hennes kompis och dansade till dem stängde. en kväll med klackarna i taket!

tog morgontåget hem, var då hemma klockan 7 ungefär. klockan 8 kom massa människor in i mitt rum och skulle fixa något med elektroniken och började banka och ha sig! trodde vi skulle avlida. runt klockan 4pm tyckte vi att det var dags att gå upp. har fortfarande inte tagit tag i dagen men det ska vi göra nu, genom att åka till cheesecake factory och äta mat - gott!

PUSS!

mat(H)ildorna in action

p

BRAVADER


fartfyllt!



japp! här höll vi till i lördags! poolparty hos NBC's vice president's son. härligt folk, mycket dricka och gött väder - kunde det bli bättre? nej! så nu har vi checkat av amerikanskt poolparty på listan. kan ju även tillägga att pappan kom och gjorde bomben i poolen, rediga tag i den gubben!

idag har jag sovit ut, ja, det var en lång och fartfylld helg - som alltid. ätit lite frukost och börjat tvätta lite. för det är ju inte vilka som helst som kommer på besök idag. sen har jag kollat upp hur jag ska ta tåget ut till Newark's flygplats, och det verkar ju inte svårare än något annat här i världen.

nej, nu är det dags att hoppa in i duschen och fixa till sig lite innan jag drar in till city och strosar runt innan flickorna är HÄR hos mig!! bättre start på veckan får man leta efter - tjohej!

kalashelg!

HELGEN VAR GRYM! HELT GALET GRYM VAR DEN!

idag har vi haft födelsedagskalas för jack. ungefär 30 ungar sprang runt i trädgården med mamma och pappa. ja, man kunde nästan tro att det var en lekplats. men antar att det är normalt här borta.
annars har jag städat som bara den efter helgens bravader. för imon kommer julia och emma hit!


PUSS!

RSS 2.0