SANDIEGOIBILDER DEL 2


SANDIEGOIBILDER


give me everything


en bild säger mer än tusen ord - stämmer bra in på denna bilden


just nu kommer ni inte få någon information om min resa. det kommer troligtvis imorgon. men som en förhandsvisning så kan jag lova att det var en utav dem bästa veckorna som jag haft här i us & a. jag mår minst sagt bäst just nu.

puss!

san diego - lycka!

jag tar semester en vecka och reser västerut! lovar er inga inlägg eftersom dagarna ska bli fulla av galna, roliga, härliga, spontana och soliga äventyr! dock lovar jag er massa bilder när jag kommer hem till mitt kära new york igen!

arrivederci
____________________________________________________________________________________


jag har alltid miljontals saker att göra inför varje ...



RESA!
även om det inte är något speciellt så är det banne mig alltid något. det ska skickas iväg en uppsats, packas, fixa och dona med allt annat möjligt. hinna skypa med familj och vänner så dem inte tror att jag kommer vara död en vecka sen för jag ska icke ha med mig min dator. såklart finns det tillgång till internet även i san diego men jag känner för en riktig semestervecka nu. ska bli så himla skönt imorgon när klockan slår 7.30 och jag tar semester fram till söndagen den 24 april. känner ni lugnet en hel vecka.... eller? :)

nu är det tid för att börja bocka av listan av allt som ska göras idag. tackar min värdmamma för att jag har 5 timmars rast idag. då ska det hinnas både det ena och det andra. effektivamatilda är på g!



HAPPYFACE, DUBBELHAKA, SHAKE IT, ANGRY GIRLS, SÖT TJEJ, DEGMONSTER

PUSS!

Här har jag tagit några bilder från Hannah och Lovisa.
En del av min helg.




GLAD TJEJ


LOVISA VAR TVUNGEN ATT PUSSAS LITE MED HOCKEYSPELAREN HENKE


CENTRAL PARK MED KARIN OCH HANNAH I LÖRDAGS


när solen skiner

så är alltihopa pricken över i;et! mums vad vädret är varmt och soligt idag!


en bild på två snygga fiskar!

jag hinner knappt blinka

varning: långt inlägg, mycket information.


tiden flyger förbi! helt galet fort har denna helgen gått. jag slutade jobba runt 20 tiden i fredags kväll. efter det fixade jag mig lite, sedan blev det att åka till white plains för att hämta upp lovisa med krulligt hår. sen var färdriktningen manhattan. ta ett djupt andetag gott folk. det gjorde jag innan jag svängde in på manhattan, times square, madison square garden... känner ni peppet på bilåkningen där? galet! nu kan jag bocka av det från min checklista ( som existerar när jag känner för det ). och jag kommer aldrig göra om det igen om jag inte måste. på manhattan åker man subway, buss eller gul taxi. så enkelt är det bara. men denna gången var ett undantag för jag skulle hämta upp hannah på busstaionen. för hennes buss hade krånglat så uta skjutsingen hela vägen från washington till new york. galet. men hon kom fram. 01.30 på natten.

vi vaknade upp klockan 12 igår (lördag). lång sovmorgon var riktigt skönt. välbehövligt yes box! 14.30 tog vi tåget in till NYC för att möta upp karin för lite shopping och för sevärdigheter! började med brunch halv fyra. på ett ställde vid times square. vidare till central park ( CHECK AGAIN ). för lite sol på klipporna och njuta av att kolla på allt folk. känner ni känslan av att jag varit i central park nu eller? galet. livet. sen blev vi såklart sugna på shoppingen. köpte mig clinique's tre stegs serie för 60 dollar = 400 kr knappt! bara ansiktskrämen hemma på kicks kostar 500 kr. kap? yes! sen blev det såklart lite annat smått och gott. man får faktiskt skämma bort sig själv ibland. jag mår ju bra, jag har livets liv här i new york - så ja, jag unnar mig det jag vill ha... om inte mer! sen mötte vi upp josefine kisch, en kvinna från jönköping som jag inte känner så jätte väl men är galet trevlig! vi gick till korea way, en gata med bara koriansk mat. kommer bilder på det. underbart gott var det. sedan mös jag och hannah hemma i mitt rum på kvällen innan vi somnade.

klockan halv fyra på natten trillar fyra underbara fiskar in i mitt rum. hotell-matilda har öppnat upp! på morgonen blev jag väckt av mathilda som ringde min mobil. ( hon var två meter ifrån, låg i soffan). då var det bara att hoppa i träningskläder. fyra tjejer begav sig till ett klättringcenter. mums, vad kul det var att klättra. vi hade en rolig timme tillsammans och klättrade som aldrig förr. sen blev det lite mat på en restautrang i mitt kära larchmont. spagetti squash blev det. ja, det var alltså inte pasta utan squash som var utpressat så det skulle se ut som spagetti. fattade vi fiskar det när vi beställde maten och var galet sugna på pasta? nixpix. misstaget gör vi inte om igen tror jag, men jag som är glad i mat åt upp hela portionen. duktig tjej. sedan skyndade jag och hannah in till city. inhandlade mer kläder... fy fy på mig! ändå svinglad för allt! lyckorus! hannah lämnade NYC med bussen till washington klockan 17. efter det begav jag mig till soho, hittade min fisk - ida pettersson bland alla människor och shoppade vidare med henne. sedan kom josefine! och vi gick vidare i några affärer innan vi begav oss till en sushirestaurang med hennes vänner. ni hörde rätt , sushi. för första gången i mitt liv åt jag sushi. gillade jag det? OM jag gjorde! mums! så check igen då, från livets lista, inte new york listan.

och nu är den måndag igen, klockan är efter tolv här i new york. galet. om en vecka är jag i san diego. behöver jag ens önska att denna veckan ska gå fort?
___________________________________________________________________________________

jag älskar fortfarande dig, new york





hjärtat snabbar på

vilken vilokväll jag hade igår! galetbra! för idag mår jag kanon och är utvilad till max. så hoppas jag att fiskarna vill träffa mig ikväll, i alla fall någon utav dem. man blir ju lite beroende av dem när man varit ifrån dem en dag. galet goa fiskar!

nu har jag ätit lite frukost och ska strax väcka nash om han redan inte är vaken. då blir det lite babyfood och sen flaskan. mysig torsdags förmiddag  - jag vet! lugnt och skönt, sen är det rast från 12.30-17.15! undra vad som ska hittas på då? jag har lite planer... skype med matilda, träna och skriva lite på uppsatsen!

ha en bra torsdag! ♣

Natten är ung. Vi kan slå sönder några timmar ihop, ihop.

klockan är 20.20 ungefär och matilda känner för lite hemmakväll. HALLÅ? vad hände där? eller jag känner för en dusch, skrubbning, raka benen, måla nytt nagellack, ansiktsmask och mysa ner mig i min säng med alla kuddar och mitt stora täcke som räcker till tre. ja, tro det eller ej. tror min säng är 160 cm bred och vi har sovit tre stycken i den många gånger. trångt ibland, ibland inte. lite täcke ibland, ibland inte. känn dig träffad jullan.

dagen har varit kanonbra. inget speciellt har hänt men jag är lycklig. som vanligt tänker ni nu, men lite extra idag. vet inte varför. eller jo. tackar mig själv ännu en gång för jag flyttade hit. bästa grejen på många år!

kom på att jag inte berättat om polisen här i USA. eller berättat och berättat. vi kan ta ett exempel. jag, ida och mathilda ska svänga ut från en parkering där det är en stoppskylt. på gatan där mathilda ska svänga ut är det rött ljus. jag varnar henne med att polisen står en bit bort. mathilda svänger. mot rött ljus. vad händer tror ni? klart polisen kör efter oss med alla ljus och ljud han har. nu får ni observera att det är en väldigt förvirrande korsning. polisen kommer fram till fönstret där mathilda sitter och säger att hon kört mot rött. mathilda försvarar sig med att det var en förvirrande korsning och trodde ljuset var efteråt OCH att hon var en svensk au pair. polisen tar hennes körkort och går till sin bil. kommer tillbaka efter 5 minuter och säger; gör inte om det här igen. vi låter det gå för den här gången. lättnad hej! lättnad hå!


nej, nu får jag nog ta tag i den där duschen. måste skriva min uppsats sen. eller först gå upp och hämta lite wasa knäckebröd och smaska på. aldrig uppskattat det så mycket som nu!


Du är strösslet på en glass - new york


snodde en liten mening från björn gustafsson där ja. rolig filur tycker jag.
jag mår bra, min tand mår bra, livet är kanon och det är san diego snart må ni tro!

idag är det måndag - chilldag hej!
galet mycket att göra ändå. och sjukt taggad på träning, springa idag kanske? ja tack!ikväll blir det  säkerligen möte med svenska fisk/fiskar. kan inte bli bättre avslutning på en måndag. har pratat med min mamma och min bror lite snabbt på skype också. saknar! saknar många från sverige, det börjar märkas vilka som står en närmast nu :) galetbra!

förövrigt är jag glad att det är måndag, en ny galen vecka framför mig. PUSSHEJ!


Du är hej och skepp å hoj
Du e sodastreamad oboy




duktig tjej

jobbade förvånansvärt en hel lördag. kunde varit ett aprilskämt men icke det inte. APRIL?! sjukt att det är april förövrigt! hujeda mig säger jag bara! snart har det ju gått 3 månader sen jag åkte hemifrån sverige. galet. crazy. men riktigt gött. på onsdag fyller min lillebror år också, 19 år. inte så liten längre för den delen men ja. och sen ska han ta studenten två månader efter det. vad innebär det? jo, att det var två år sen jag tog studenten. okej, nu pratar vi om något annat! ÅNGEST HEJ! tillbaka till min jobbdag. spenderades med mina söta små barn, mormorn och kusinerna. har inte heller känt mig helt återställd från min visdomstand som spökat, som förövrigt inte gör ont längre men har nog tillfört lite ont-i-kroppen-känsla-jag-är-lite-små-sjuk-sådär. så därför stannade jag hemma ikväll istället för att gå ut med swedish fish.. inte roligt. men skönt ändå. helt matt! får i alla fall hem ida och mathilda i natt. så slipper sova ensam hela natten. mina små gullegrisar!

tråkigt inlägg, jag vet. puss!


RSS 2.0