hon har fickorna fulla av kärlek.

blir ett litet inlägg nu på kvällskvisten. Mår bättre än innan, med förkyldningen alltså. Uppdaterar er som är intresserade. Vilket är lika med noll. Så lets talk om något roligare. Jo, jag skypade med min familj. Först min mamma och min bror. Visade runt dem i huset hur det såg ut. Sen pratade vi om allt möjligt. Bland annat om min lilla morfar som är en virrpanna just nu...tråkigt men sant. Så det är lite jobbigt att vara så långt borta just nu. Inte hemlängtan. Men hade nog gjort ganska mycket för att få träffa han igen. Fast det verkar som det är riktigt illa med minnet så det bästa är väl att inte träffa han tyvärr. Gör säkert ont i hjärtat om man fick vara med i verkligheten och han inte skulle känna igen mig....

Nu blev det dock inte så roligt längre kom jag på. Men det var roligt att prata med mamma och Eric en stund, inte skypat på 1,5 vecka tror jag. Så det var skönt att höra att dem mådde bra i alla fall.
Sen blev det skype med pappa också, lika roligt där! :) Efter det vaknade lillkillen till liv, fick sin flaska och sedan gick vi ut på promenad med Sherry och Ellie som kommit tillbaka. Slutade 19.00, gick ner till mitt rum och åt lite. Tittade runt lite på internet och sedan blev det lite mer skype faktiskt. Ett roligt samtal där med. Dock med en person jag inte känner jättebra. Tror den personen kommer ha ångest imorgon efter allt vi pratade om. MEN trevligt var det!

Duschade precis. Sen har även citronvatten blivit min bästa vän. Också bra för er att veta. Smakar riktigt gott!


_____________________________________________________________

wow



Igår var det sista kvällen för Emilia här i New York. Det samlades lite gott folk i min källare plus en hel del annat gott. Som till exempel godis, choklad, chips, cupcakes, kinamat och soppa från Cosi. Ska det vara så måste vi ju ha lite att välja på... Det blev mycket prat, lite tv & sen ett avsked! Jag har bara varit här i en månad och känt Emilia i kanske tre veckor. Men det var ändå jobbigt att säga hejdå. Hon är en riktig liten sötsak! Hoppas hon får det bra i Sverige nu :)


Idag är det en väldigt lugn dag. Courtney, Bret, Sherry & Ellie åkte till Philadelphia klockan 8.30. Sen dess har jag städat lite, fixat lite, ätit mat, matat Nash och lekt med honom och lite sådär! Kan behövas en lugn dag, så jag blir helt återställd snart. Känner för att ut och springa men måste få bort min förkyldning först. Blir nog en lugn kväll också. Behöver ta hand om mig själv lite. Duscha, måla naglarna, göra ansiktsmask och allt det där. Sova tidigt eftersom jag inte sovit så bra nu när jag varit lite småsjuk. Så det ska bli skönt!

Puss!

förkyld

Då har man gått och blivit förkyld för första gången i USA. Tackar gudarna för om det  får ett slut snarast. Gillar ju inte det där! Men klagar ändå inte på mitt liv. Förövrigt mår jag jättebra. Har som ni kanske förstått hamnat i en jättebra familj och träffat underbara vänner. Och det ska jag tala om. Att om jag inte haft det så hade jag nog inte velat stanna. För det gör väldigt mycket. Så puss på det!

Idag är det fortfarande lika tomt som igår. Lilla Jack får nog inte åka bort igen. Känns lite ensamt måste jag säga. Han pratar som sagt väldigt mycket! Den lilla sparven.. Men frukost till Ellie har vi gjort idag, sen kom terapeuterna i sin ordning. Sen helt plötsligt började det  läcka vatten från taket. Visade sig va från badrummet ovanför. Panik! Men det verkar ha löst sig. Blev dock stressad eftersom jag var ensam hemma och Sherry kom två minuter efter det hade börjat droppa. Slog i huvudet i bordet också, gjorde inte saken bättre med mitt förkylda huvud. Men nu är det bra igen. Lugnt och skönt. Barnen håller på att vaknar upp nu så snart bli det mer liv i vardagen igen!

Hörs sen!

Det finns bilder som aldrig suddas ut.

Idag har det varit en bra dag! Började jobba klockan 7.00. Kändes tomt då Jack har åkt med sin farmor och farfar hem till deras stad och hus. Alltid han som pratar och springer runt. Så idag har det varit jag, Sherry, Ellie och Nash. Under förmiddagen hade Ellie sina terapeuter. Sedan hade jag rast/håltimma - ja, kalla det vad ni vill! Vid 15.00 skjutsade jag Sherry och Ellie till tågstationen för dem skulle in till city på en playdate och jag stannade hemma med Nash. Det blev en ganska lugn eftermiddag. Gick ut och promenerade med Nash en runda och sen badade jag honom. Mellan det så sov han och då gjorde jag hallon-blåbärspaj! Sen kom Emilia och Ida hit. Gick en runda i mitt hus och kollade hur jag bodde i den övre delen. Sen när jag slutat gick vi ner till mig. Åt soppa från Cosi, min paj och hade det mysigt framför tvn som visade - It's complicated! Sen tjöt de andra två i soffan för det var sista gången dem sågs på kanske ett halvår. Jag träffar Emilia imorgon så jag kände inte för det där med tårar.

Nu har jag hoppat i säng. Jag älskar bokstavligt min säng här. Den är nästan lika stor som den där hemma, hög, gosig, mysig och massa kuddar!

GOD NATT!



_____________________________________________________________________________________



BILDBOMB!


Bilderna är från när;
- jag och Elin var ute och gick i det fina vädret
- jag & Sherry var i parken med barnen
- jag och mina svenskar var på väg till tåget och stannade för att ta kort på ett riktigt lustigt hus
- vi var inne i NYC i helgen... fick en såndär lyckogrej på kinarestaurangen
- Ida hoppade in i bagaget och hade det mysigt

ENJOY!







Emilia's sista helg

Här kommer man folk väldigt nära. Vilket jag gillar. Människorna är underbara! Men självklart så ska det komma ett slut på det hela. Jag hoppas hon kommer sakna oss förbannat mycket, för det kommer vi göra. En helt sprudlande söt flicka med glimten i ögat... även sitt egna...vad ska vi kalla det? Citat? Eller egna och egna.. men det är Emilia jag tänker på när jag hör detta: WOOOOWOOOAAAA, jag har slutat niiiiian! Klockrent!


Helgen har varit Emilia's sista. Och den har nog knappt kunnat bli bättre? Vi började fredagen med att åka hem till Elin och göra oss iordning. Tog tåget in till stora staden. Hoppade in i en gul taxi - CHECK (!). First time in my life! Hoppade av där Lovisas promoter hade sagt att Sky Room låg. Vad fick vi för respons tror ni? "Tyvärr tjejer, ikväll är det gayklubb". Alla vi tänkte; åååh, vad kul! Roliga killar som klär sig snyggt, har en snygg frisyr, är snygga och trevliga. Kan ju inte bli bättre?! "Snälla kan inte vi få komma in?" Svaret var att vi kunde komma in om vi hade några kompisar som var gay. Killar också för den delen. Catching! Första bästa gayparet som var på väg in till Sky Room stoppades av 5 brudar. Fem brudar förklarade för dem hur det låg till och hängde sedan med dem in på klubben. Fem brudar hade livets kväll utan äckliga killar som tog på en. Fem brudar skrattade åt dem väldigt söta killarna som hade klätt upp sig för dem andra killarna i till exempel, en kjol/shorts gjord av paljetter... Fem tjejer gick ut från Sky Room när dem var tvungna att ta tåget hem. Vakten som hade släppt in oss frågade lite skeptiskt om vi hade haft kul. Och vi svarade såklart? Jaaaaa, en av livets bättre kvällar! Fem tjejer tog taxi tillbaka till tågstationen...kan bli månadens bästa filminspelning. Fem tjejer hamnade i första vagnen på tåget där det fanns "strippstänger", amerikanska människor och ja.. resten får ni luska ut själva!

Fem tjejer....jag menar, fem trötta tjejer vaknade upp nästa morgon och skrattade när dem pratade om gårdagen! Härlig kväll hade vi i alla fall. Och som vakten sa till oss; på lördagar är det för alla andra och inte bara för killar. Vill ni veta vårat svar... ;)

På lördagen åkte vi och shoppade lite. Sedan kom vi hem till Elin's hus igen där det luktade god mat! Elin hade förvandlat sig till mästerkock och gjort kyckling, klyftpotatis, varma grönsaker och bearneisesås till oss. Vilken ängel säger jag bara! Sen gjorde vi iordning oss snabbt och sen kom det över några killar som Elin och Emilia kände sen innan. Så spelade vi lite kort och senare gick dem ut. Själv kände jag mig krasslig och stannade hemma framför tvn. Shall we dance gick på tv... och gick och la mig runt två. Halv fyra vaknar jag till av att folk går upp för trapporna och viskar... vad hände? Jo, bomben slog ner i min säng tror jag.

Vaknade upp på söndagen. Mådde inte jättebra eftersom jag redan känt mig lite småsjuk på lördagen. Tog ibumetin och åkte in till city för en visit i Chinatown och Soho. Mums! Två par converse för 70 dollar (500 kr), ett sött litet linne, ett halsband & lite mat på ett gott ställe. Avslutade söndagen fint med bio. Just go with it - bra film! Trött tjej! Somnade gott....

Vaknade upp, mådde inte så bra idag heller. Men låg i sängen några timmar innan jag gick upp och duschade. Tog det lugnt. Gick upp och åt lite ägg och yoghurt. Träffade Lovisa, Ida, Emilia, Julia och Mathilda. Det blev Starbucks, Harrys Buritos, CVS & mitt rum. Lugn och skön dag. Ledig för den delen också. Det var typ holiday fast ändå inte. Men imorgon är det back to work!


PUSSSSSSSS!

gayclub or guyclub?




Igår (fredag) var jag, Elin, Lovisa, Ida & Emilia ute i city! Vi hamnade på en gayklubb. Vi kan väl inte säga annat mer än mumma! Och då skojar jag inte, så värd kväll så det finns inte! Mer om detta imorgon!

PUSS♥



______________________________________________________________________________
P.S
Bilderna är tagna från Elin's dator :)

WINGS

Igår hade jag lång rast. Som jag alltid har på måndagar och torsdagar. Det var ungefär 15 grader ute (!) VÅRVÄDER! Tog på mig träningskläder för att sedan bli upphämtad av Elin och åka till ett ställe där vi skulle gå en sväng. Riktigt skönt att gå i solen! UNDERBART! Inte fått känna på värmen sedan Egypten, och det var längesen!  Sen åkte vi hem till henne och gjorde lite mat, bakade cupcake's tillsammans med hennes barn och tjötade lite. Sen blev det jobb från 17.15-19.15 ungefär. Hopp in i duschen direkt efter, sedan kom Elin och då gick vi till Sherwood's med ett gäng andra tjejer och åt chickenwings, 10 cent styck! Så totalt köpte vi 50 st tillsammans vilket blev 5 dollar - 35 kr! Och detta har dem varje måndag. Undra vilket ställe vi kommer träffas på måndagar om vi ska göra något? ;)

Ikväll blir det att köra hem till en som heter Lovisa med någr andra tjejer. Har för mig hon sa något om scones! Behöver väl fortfarande egentligen inte tala om att jag har det himla bra här borta, men jag gör det ändå! FJÄRILAR I MAGEN VAD BRA JAG HAR DET! ♥



________________________________________________________________________________


MOMENTS WHEN LIFE IS PERFECT

HELGRECENSION


Under eftermiddagen i fredags tog jag med mig Jack till White Plains (20 min härifrån). Där gick vi på Target och lite andra affärer. Inhandlade lite saker till rummet och hade allmänt trevligt med lillkillen. Sen åkte vi hem och hämtade Ellie, Nash och Sherry. Så tog vi bilen till en glassbar och åt glass. Och sen kom dem vanliga rutinerna på kvällen. Sen var det att skynda sig ner till rummet och packa ihop det jag skulle ha med mig inför vår lilla road-trip! Det var dock inte så mycket som skulle tas med så jag hann duscha och sen kom Elin och Emilia. Vi åkte vidare hem till Elin där hon duschade, sedan var vi redo! Hämtade upp Ida som redan börjat gå mot Elin..hon hade kommit en bra bit på vägen vilket resulterade i söndriga skor...så ni förstår nog kanske att hon gått ganska så långt! Sen åkte vi i cirka 3 timmar upp till Elin's stuga... tänker inte berätta bilfärden här men galet är bara förnamnet!
Vi kröp ner i sängarna ganska så snabbt, två och två. Eftersom det var iskallt när vi kom dit. Men mysigt tyckte nog vi allihopa och somnade rikitgt snabbt!

(På morgonen skulle Elin's barn komma och åka skidor med oss under dagen för att föräldrarna behövde uträtta lite saker.) Klockan slår 9.00 och det plingar på dörren i minst 10 sekunder innan någon reagerar. Elin FLYGER upp ur sängen och skriker; DEM ÄR HÄÄÄÄÄR! Så springer hon ner och öppnar dörren. Springer sedan tillbaka till vårat rum och skriker till oss; UPP UR SÄNGARNA, BÄDDA FORT SOM TUSAN OCH TA IN ALLA SAKER TILL MITT RUM!! (vi hade sovit i barnens rum för att det var flera sängar där inne). Så detta resulterade i att det inte blev lika skönt att vakna som att det var att somna. Vi slängde i oss lite frukost och hoppade i skidkläderna och begav oss till backarna. En galet rolig skidåkning fick vi! Verkade som att vi alla tog i allt vad vi hade i backarna för vi låg helt döda när vi kom hem till stugan igen. Låg framför brasan tillsammans med Ida och önskade att hon var en kille ;) snäll som jag är! Men det var så skönt att ligga där vid värmen så jag tillslut somnade till en stund och då var det dags att åka hem till Larchmont.

Fyra brudar satte sig i bilen. Stannade vid Mc Donald's. Jag och Elin köpte 20 bitar nuggets att dela på. 5 dollar kostade det. 35 kronor alltså. Hur fint du vill! Dunkade lite musik. Kom hem till Elin. Började göra oss ordning inför en galet bra kväll i White Plains med 8 brudar. Mer behövs inte säga! Eller jo, alla var hungriga som gamar när vi hade tagit taxin hem från WP. Nachochips som var bruna (!) med ost på - in i mikron bara! KLART! Slut på två minuter, knappt!! Och taxichaffören ska vi inte ens tala om! Men det gör jag ändå. Kläcker den smartaste kommentaren i taxin's historia:
- "Men ni måste väl veta vart ni ska?"
- Ja klart vi vet det. (Så säger vi adressen för femte gången.)
- "Då får ni visa mig gatan!"

Då undrar man vem som är chaffören egentligen. En taxichafför som är ny eller som inte kan vägarna så bra måste väl ha en GPS eller något annat så han hittar till ställen som kunderna vill åka till? Tänk om vi skulle till en adress som vi inte ens hade någon aning om vart det låg? JÖSSES!

På söndagen var alla lagom pigga, men några utav oss åkte till ett ställe för brunch. Sen bestämde vi oss för bio klockan 15.00. Kollade på Justin Bieber's film om hans liv. Jag är inget fan av honom men filmen var bra och han är väldigt duktig på det han gör. Klämde i oss lite glass under bion och sen kollade vi lite i en galleria. Jag, Ida och tro det eller ej men Mathilda åkte hem till mig och kollade på film och tjatade lite.

Sedan stupade jag i säng. Kollade igenom vad som hade hänt i världen innan jag somnade. FÖRJÄDRA BRA HELG!


Dem söta små barnen :)


WELCOME TO MY PLACE!

Välkomna till mitt rum! Här neranför får ni några bilder så att ni får upp en liten bild av hur det ser ut i mitt rum här i Larchmont. Har köpt speglar, ett litet bord, ljus och väggtexter så att det känns som mitt egna rum där jag fått välja inredningen själv. Och stort är rummet! Minst dubbel så stort som hemma i Sverige. Plus att jag har ett badrum. Allt är så klart inte färdigt än, gillar att fixa med mitt rum. Men så länge får ni nöja er med detta!





Imorgon ska jag berätta om min helg! (nu är klockan dock över tolv på natten här och cirka 6.00 på morgon hos er men för mig är det fortfarande helg)  Än så länge får ni i alla fall veta att det har varit en kanonhelg med skidåkning, brunch, övernattning i stuga och hemma hos Elin, partajat, bio & mys-film-kväll! En trött Matilda går och lägger sig nu, men med gott humör över en sjukt bra helg!

PUSS!

"livet är en dans med svåra steg"

Visst, jag kan hålla med om att livet inte alltid är lätt! Men på dem här snart 4 veckorna jag varit i USA så har allt varit lätt. Och då ger jag ordet lätt denna meningen - bra, spännande, givande, över förväntan osv. Ni fattar! Så här bra har inte jag mått på 2 år kanske. Mer utvilad, mer energi & jag har överraskat mig själv väldigt mycket. Det här är något alla borde göra i sitt liv. Nu menar inte jag att åka som au pair. Utan åka NÅGONSTANS utanför sitt hemland i minst 2 månader och göra något man tycker om, något man behöver eller av någon annan anledning. Tur att många utbildningar i Sverige har så studenterna har tillgång till att plugga utomlands. Man utvecklas väldigt bra. Vissa mer än andra såklart. Men den där förändringen gör underverk!
Självklart har jag haft "svåra steg" i livet. Men vad jag utvecklats av alla dem motgångarna och gjort det till något positivt!

Säger bara: Ta chansen när du har den! Livet går inte i repris!


Dagarna ser ut som vanligt. Oftast. Dock har jag umgåtts mycket med dem svenska tjejerna. Eller mycket och mycket... mer i alla fall! Och hela bunten är riktigt roliga, gillar dem allihopa. Det som är så bra här, alla är i samma situation. Satt hemma hos Elin igår och pratade länge. För länge egentligen men vad go hon är! Så kunde ju inte låta bli att prata, konstant prat i typ tre timmar. Tjejen liknar mig faktiskt, jag gillar det. :)

Annars så taggar jag sista jobbdagen imorgon för sen är det helg och vad händer då?! Jo, skidåkning! Ja, ni läste rätt. Skidåkning med dem svenska tjejerna. Sova över i Elin's stuga. Hur mysigt? Hur roligt? Hur skönt? Hur gött med skidåkning? Ah, ni fattar. Det ska bli förbannat kul! Sen ska vi vara hemma hos Elin på lördag efter vi kommit hem till Larchmont igen. Helgen kommer schwisha förbi utan att jag ens kommer hinna blinka!

MUMS PÅ MITT LIV, FOR THE MOMENT!


MISS ELLIE!


(Skriver fran en dator som inte har alla bokstaver)
Men har hittade jag en bild pa mig och Ellie! Detta ar fran andra dagen i familjen. Ellie ar sa himla gullig! Som en liten docka! :)

super bowl

Ikväll har det varit Super Bowl här i USA. Men först var jag med familjen och käkade på Sherwood's, mycket mysig och trevlig restaurang. Jag åt kyckling! Sen var det tydligen Jack som var "bossen" idag vid matbordet. Alltid när han äter så får man be han ta en tugga. För annars så äter han inte så mycket som han ska göra. Och grönsaker och alltihopa ska jag försöka få honom och äta. Så idag så åt jag broccoli till kycklingen. Så jag tog min gaffel och satte en broccolibit på den och skulle bara tugga färdigt den andra maten jag hade i munnen innan jag tog nästa tugga. Men innan jag hann ta tuggan sa Jack till mig; eat it!! Som om jag hade det lika svårt som han har att ta en tugga ;) lite små kul!

Sen kom Lovisa, Elin & Ida till restaurangen, hälsade på min familj och sedan hängde jag med dem till Molly's för att kolla på Super Bowl matchen mellan Packers och Steelers - (tror jag!). Dem åt lite mat och så satt vi två perioder och kollade. Är väl inte så intresserad av den amerikanska fotbollen. Är mer för livematcher! Men i halvlek så hade dem en stor show. Och Black eyed peas gjorde en grym sådan! Men efter det gav vi upp och åkte hem. Så nu har jag skypat en stund och nu blir det sängen. Ny vecka imon! TAGGAD! För till helgen ser det ut som att det bli skidåkning med de svenska tjejerna! Jag tackar icke nej till det inte...

Behöver jag skriva hur mycket jag trivs fortfarande eller fattar ni det ändå?
PUSS!


GISSA OM JAG ÄR GLAD?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Två underbara tjejer kommer hit den 14 juni och stannar till 1 juli!! GE MIG NÅGOT BÄTTRE FÖR TILLFÄLLET?!









SES 14 JUNI!!!!!!!!!!!

Dagen började med...




Brunch på ett jättemysigt ställe två kvarter härifrån, med Karin & Hannah. Satt och tjatade lite innan vi begav oss till tågstationen där dem skulle ta tåget hem.  Sen har jag skypat med Louise, pappa, mamma & Eric! Blir lite så på söndagarna! Imorgon har jag varit här i tre veckor...inte länge för mig om man tänker att det är minst ett år kvar.

Men nu till det roliga! Mötte upp Emma, Dess, Hannah och Karin inne i New York igår. Vad stod högst upp på allas önskelistor tros? S H O P P I N G!!! Och det kan jag lova att det blev också. I mängder! Allt finns i NYC! ALLT! Fyra våningar med kläder från Forever21...underkläder från VS...American Eagel...Zara...H&M... MUMS säger jag bara. Kommer jag vilja åka hem om ett år verkligen?











LIKE!

avocado och jordgubbar

Sjukt vilket tagg jag hade igår, sprudlade av glädje när jag gick och la mig. Tror jag är sjuk eller nåt! Eller är det för allt är så bra och för att jag ska till NYC imon och shoppa för första gången här i USA? Vad tror ni? Chansar på att det är båda! Kanske för att två utav mina bästa vänner kommer boka flygbiljtterna till NY idag.... nu borde jag lägga in  "oh likeee likee" - Alanyalåten!

Vaknad lite tröttare än vanligt idag men det gick vägen det med. Man ska alltid se ljuset i tunneln. Då går allt så mycket lättare. Gjorde frukost till E & J, sen kom Sherry. Så vaknade Nash ganskaså perfekt. Gick upp och hämtade honom och matade han. Sen kom Ellie's terapeut, och sen körde jag henne till skolan. Hon har som sagt bara skola på fredagar. Lyckost tycker jag! Sen har jag vikt tvätt, fyllt på vatten i "vattengrejerna" och fixat lite.

Och nu blev det frukost. Avocado och jordgubbar! Då mår magen bra. Självklart ett glas juice och en...tydligen "low fat yoghurt" såg jag nu. haha. Jag borde nog inte handla här i USA. I alla fall inte mat. Men den är god den yoghurten, så den vill jag ha mer av! Kanske är bra också...fick höra att det var ganska lätt att gå upp i vikt här borta. Undra varför? Jag fattar inte? ;)

HÖRS SEN!

MAMARONECK

Blev promenad på rasten, bort till Starbucks för en frapuccino (för min del, utan kaffe of course) och en kaffe för Elin. Hon är en svensk tjej som bor här i Larchmont. Johanna och Josefine har fixat så vi fick kontakt. Så vi satt och pratade i 1,5 h om allt möjligt. Go tjej! Så nu trivs jag ännu mer här, kan ju inte bli bättre!? Eller?.... det kan ju det! Men det kommer några rader ner. Så efter våran pratstund gick jag till banken och fixade mig ett bankkort. Känner mig så stolt när jag går till en bank här i USA. Känns riktigt bra! Sen gick jag och inhandlade lite saker på CVS. En affär med allt från mediciner till godis, smink, hygienartiklar osv! Allt!  Fick även höra av Elin att ett gym/passkort kostar 20 dollar i månaden här om man är student. Och jag går under student med mitt visum. Hur gött? 20 dollar! 140 svenska riksdaler. Det ni! I MÅNADEN. Ge mig. Så det ska kirras snart också. Måste nog få mitt bankkort först. Oups, tur jag fixade det idag då.. smart kvinna!

B
örjade jobba 17.15. Tog hand om Nash medan Courtney gav Ellie och Jack kvällsmat. Gick upp och badade honom en stund, han älskar det! Och han skrattar hela tiden. Måste få till ett kort på det någon gång. Läste några kommentarer om att han var söt ;) i'm in love! Sen sprang E och J runt i köket som om dem fått dunder energi och jag matade Nash ute i vardagsrummet, annars så har han ingen fokus på flaskan! Pratade med mina "föräldrar" en stund innan jag gick ner till mitt rum och fixade till mig lite. Sen ringde Natasha. Och vi begav oss till Mamaroneck för födelsedagsmiddag för Ewa. Vi var 7 tjejer! Jag - Sverige, Ewa - Polen, Natasha - Australien, Helen - England, Lára - Island och sen två tjejer till som jag icke minns namnet på (sorry!) men dem var från Finland och Sydafrika. Erkänn coolt? Vi åt mat på en sushirestaurang, jag åt dock inte sushi. Åt kyckling med mangosås och ris! Mycket gott, och trevligt sällskap. Sen begav vi oss till en bar.. och sedan fick jag skjuts hem av Lára.

Så min dag har varit fullspäckad faktiskt! Jag gillar det! Fullspäckat är bäst! För nu är jag riktigt trött... Hoppas ni haft en bra dag och att ni sovit gott, vissa går nog upp snart :) Men jag säger god natt från NY!

NASH



Sötaste lillkillen eller? :)

Idag börjar Sherry lite senare. Så idag var det jag och Courtney som hjälptes åt på morgonen. Jag blandade iordning Ellie's smoothie (ni ska se hur många vitaminer och grejer det är i den)! Sen gjorde jag iordning Jack's frukost. Sen kom Corutney och tog över och jag tog hand om Nash en stund innan jag bäddade ner honom i sin säng. Fixade deras lilla mellanmål dem får efter deras gym. Och sen lekte vi lite innan dem skulle åka för Courtney skulle ta en snabbdusch.

När dem åkt hade jag min sysslor att göra. Bädda om Jack's säng, vika ihop barnens kläder, plocka ur diskmaskinen, fylla på vatten i gudvetvaddemheter (!) osv. Sen tog jag upp Nash runt 10, matade och hade lite tummytime, som ni ser på bilderna! Efter att han fått kämpa ett tag så var det dock inte lika kul längre så då fick han sitta i knät en stund innan han skulle sova igen.

Och nu har jag ätit lite frukost som bestod av; yoghurt, ägg, jordgubbar och ananas! Hur gott? MUMS!

Snart kommer dem hem, då blir det rast i några timmar, 12.30 - 17.15! Fint väder ute också, borde nog ta mig en promenad! Taggad på att träna. Måste kirra bankkort också! Yey!

HÖRS!

Med handen på hjärtat.

Så började mitt brev idag. Eller ska man kalla det brev? Jag gillar inte brev. Inte när jag är såhär långt borta. Det fick bli mail istället. Så mamma, när du tittar in här och glömt kolla din mail så känn dig träffad! ♥

Orkar inte skriva så långt just nu. Men har badat Nash, gett Ellie och Jack kvällsmat, badat dem, jobbat lite övertid för att tågen krånglade för föräldrarna hem från deras jobb, pratat lite med familjen, skypat, duschat, borstat tänderna och gjort ansiktsmask! Kort och bra resumé för er gott folk.

HASTA LA VISTA!

Happy birthday my heart!




Grattis Louise på 21 årsdagen! Nu skulle du defenitivt varit i USA! Då hade det varit något speciellt :) Hoppas du har en bra födelsedag hemma i Sverige med mycket tårta och presenter!


Idag var det lätt som en plätt att gå upp ur sängen kände jag när jag låg ner. Fick man ju igen när man ställde sig upp. Snurrade i hela huvudet så var tvungen och lägga mig ner igen. Farligt att vakna upp och stråla av solsken!  Gick bättre sen när jag lugnade ner mig lite. Men vi gjorde frukost till barnen i vanlig ordning. Sen kom teraputerna, dock inte alla. Idag är det is på gatorna här i USA, och då stänger skolorna ner och andra saker också. Lite roligt. Visst det är farligt! Men inte dödsfarligt! Men det är ju bra att dem bryr sig i alla fall. Min hostpappa ringde och pratade om bil + försäkring... får kolla på det senare ikväll!
Sen kom det över en annan nanny och ett barn i Jack's ålder och hälsade på en stund. Jag passade på att gå ut. Tog lite bilder på träden som hade blivit till isbitar...

Varsågoda!


Hoppas att denna dagen var den värsta här.

Jag var helt hyper igår innan jag skulle lägga mig. På riktigt bra humör, som om det inte fanns något i hela världen som kunde göra mig gladare. Härlig känsla var det. Men vem fick tji för det? Började med att jag vaknade runt halv två och mådde väldigt illa. Sprang in på toan. Försökte spy. Det kom bara lite. Och jag hade fortfarande ont i magen. Gick och la mig i sängen igen. Vem kunde inte sova? Det kliades i hela kroppen. Vred och vände på mig 100000 gånger tror jag. Sprang upp på toan igen, men samma sak denna gången. Gick tillbaka till sängen. Samma sak där. Men tillslut somnade jag nog några minuter i alla fall. Sen ringde klockan, den kliades i hela kroppen fortfarande, mådde riktigt illa. Skrev ett sms till Courtney att jag inte mådde så bra. Men hon svarade inte direkt. Så jag gick upp till huset, kände att jag behövde spy. Satte mig inne på toan tills hon kom ner. Och hon sa att jag kunde gå ner till mitt rum igen och behövde inte jobba idag. La mig i sängen med alla kläderna på, helt slut i kroppen. Ställde alarmklockan på 8.15. Men hann såklart vakna 8.00 istället. Sprang in på toan och hoppades att det skulle komma upp en gång för alla. Och jag tycker att det är en jobbig känsla att spy också. Tårarna i ögonen satt jag och väntade...sen kom det. Inte lite heller! Men efter det mådde jag inte illa mer. Dock behövde jag sova eftersom jag inte sovit på hela natten. Gick och la mig. Såklart kliades det i hela kroppen. Visste inte vad jag skulle ta vägen. Ville bara hem till Sverige! Till en mamma som tog hand om mig. Att vara sjuk här borta är inte kul har jag märkt. Vill såklart inte hem, men hade inte tackat nej idag. Inte av hemlängtan förstås :) för än så länge trivs jag riktigt bra här. Dem har skrivit sms och frågat hur jag mår hela dagen, familjen. Om jag behövt något eller sådär. Men har bara legat på mitt rum. Druckit vatten i mängder. Skypat med pappa och mått allmänt dåligt i hela kroppen.

Jag hoppas detta var den värsta natten och dagen här i USA. Blir aldrig sjuk annars så nu får det räcka!
Så idag blir det inga bilder. Men desto mer nästa gång! Tur att jag har NYC att se fram emot i helgen. Och Hannah kommer och sover hos mig också. Ska bli skönt att träffa vännerna från träningsskolan.

GOD NATT!

RSS 2.0