Bedtime, yes

Nu är det läggdags efter en hård kväll med intensivt plugg, usch. Inte bra att ljuga, men lät ju bättre.
Har i alla fall snackat med pappa och mamma på telefon, tjatar alltid så himla mycket när man inte orkar prata med dem. Men förstår ju att mamma vill ringa och säga god natt när hon ska jobba natt på sitt jobb, och att pappa vill prata allmänt för han inte bor i närheten. Men jaja, får vara social en annan dag helt enkelt. Vill sova tills jag vaknar, vilket jag inte kommer få. Men önska kan man ju, mer än gärna.

För att få till en rolig avslutning kan jag citera med Emilie's replik från i lördags, mitt inne på dansgolvet på centrum, hur glad som helst. " Maaaatilda, det här säger jag inte för att jag är full, men du har en jätte bra blogg" , trodde jag skulle skratta tills jag dog. Nejnej, hon var inte lite full, bara lite sprallig, flummig och på g! haha så söt så! :)

Men nu är det sängen som står på nummer 1 på listan, yes baby, good night!

Energiboosta dig själv!


Energi ger energi, säger Jennie. Foto: Magnus Torsne


Coola Jennie Widegren, medlem i gruppen Bounce, är en person med många järn i elden. "Jag tror att energi ger mer energi och om du sätter egna mål kan du göra vad du vill! Jag älskar att dansa och gör det varje dag. Att träna och dansa ger en otrolig adrenalinkick, det är livet".


Här är Jennies bästa tips för att må som en stjärna:


·    Testa olika tränings- eller dansprogram för att hitta den träning som du gillar.

·    Träna hellre flera korta pass i veckan än några få långa pass.


·    Ät riktig mat, drick mycket vatten och slarva inte med sömnen, vila är viktigt.


·    Variera gärna olika träningsformer för att undvika slitage och kombinera konditionspass med styrka.


·     Energi ger energi, hitta dina kickar och det du inspireras av, det är adrenalinhöjande som gör att du mår bra.


•    Du kan alltid hitta ett sätt att träna, till exempel balansträna genom att stå på ett ben på tåget eller gå en power walk till jobbet.


Källa: Cosmopolitan.se

Run bitch, run

Sugen på att börjar springa? Reeboks löparexpert Lars Jörbrink tipsar om hur du kommer igång.


Lågintensiv träning passar bäst för nybörjaren

Att springa lite längre och långsammare passar nya löpare bättre än att springa kort och snabbt. Lars Jörbrink förklarar:

· Det ger bättre effekt för cirkulationen och muskulaturen om du joggar långsamt i 40 minuter, än om du springer snabbt i 10 minuter.


• Om du joggar sakta en längre tid förbränner du mer eftersom förbränningen sker under en längre tid. Kroppen måste också bli varm för att du ska förbränna.10-15 min är för kort tid för att kroppens cirkulation och förbränning ska komma igång.


Så lägger du upp träningen:

· Träna helst 2-3 pass i veckan, då mår du bra och får bättre resultat.


· Kombinera gärna träningen med powerwalking, det vill säga gå aktivt och snabbt med stavar.


· Om du bär på ett gäng extrakilon kan det vara bra att börja med att kombinera olika aktiviteter som att cykla, gå på löpband och simma. Att inte gå ut för hårt och träna varierat är bra för att undvika skador och slitage.

 


Så klär du dig rätt:

•    Klä dig inte för varmt, även om det är kallt ute. Det är bättre att du fryser lite den första biten, så att du slipper toksvettas när du fått upp tempot. Har du för mycket kläder blir du först varm och sedan kall, vilket leder till att du lätt blir förkyld.

•    Klä dig gärna i lager-på-lager med ett ventilerande funktionsmaterial närmast kroppen, som andas. Ha gärna ett mellanlager av ett isolerande material som också andas och avsluta med ett vindtätt lager, som skyddar mot vind.

•    Glöm inte huvudet. Skydda gärna huvudet med en mössa.

•    Är det minusgrader får du klä dig lite varmare. Ha gärna extra skydd om hälsenor och knän för att hålla värmen och slippa skador.

•    Om du har springskor som passar dina fötter, blir löpning en skön upplevelse. En sko som är helt ny på marknaden och passar de flesta är Reeboks nya sömlösa sko, Smoothfit Cusion XT.


 Kom ihåg att det ska vara positivt, härligt och skönt att träna!

Källa: Cosmopolitan.se


perception? behaviorism? minnet?

Helgen var kanon faktiskt, inga skador skedda? Inte vad jag vet :) Bara glada människor som livar upp livet, sånt jag gillar! Utgång i fredags med järngänget då som bestod av Sandrah, Moa och Annie. Sen kom det till några, och några avvek, men sånt får man ju räkna med! Lite dans och lite käk och traskade hemåt vid halv två - trött som en gnu.

Steg upp runt halv elva nästa morgon, ganska pigg, ganska taggad på kvällen :). Men först åkte jag ner till stan med mamma och inhandlade ett par shoes, sen blev det matshopping, och sen hem och fixa o dona lite. Hjalmarsson kom förbi och käkade, och taggade utgång. Sen när vi åkte hemifrån till det att vi kom till Norströmen tar vi inte här :)
En grejt kväll på centrum igen i alla fall, lite snuskigt hit o dit ^^ men vi shakade en då. haha. Sen efterfest med en spjuver och en som stupade. Som det kan gå. Lite pizza och cola och sen köra hem en mega trött Matilda till dalvik för att sedan bege mig hemåt i dimman. Klockan var 5 när jag somnade - sommartid.

Upp och hoppa vid halv ett på söndagen, käkade med pappa, tog det annars ganska lugnt, gamla vildan är baack on track iaf, sånt vi gillar! Käkade lite till på kvällen, och sov riktigt fint på natten.

____________

Igår och idag har det inte hänt så mycket faktiskt, ganska så trött. Det är nog vädret, behäver värme. Hade verkligen behövt Lanzarote på fredag men så är det inte nu, det får bli senare någon gång. Istället ska jag jobba fredag -lördag - söndag. oohyes, kan bli fint med lönen sen så tackar ju inte nej :) Imorgon är det personalmöte också, trevligt förra gången, så tvekar inte på det denna gången heller. Bio med Evelina H på torsdag kanske? och ja, annars är det ju skola som vanligt. Därav rubriken på detta inlägg - ja, psykologiprov imorgon, suck.

/  vildatilda.

Evelina krull, kolla hit!

Ungefär denna modellen och jag tror nästan det är exakt den färgen :)


Next thing you know



Röd med vita prickar på

Som sagt, sovmorgon idag igen. Så upp 8.45 i morse, tog mig en kiwi till frukost, inte så hungrig precis. Klockan 9.34 stannade bussen vid rosengården och efter en dryg timma var jag framme. Pigg i början av skoldagen, men det brukar dock inte sluta så..I alla fall, tyska var första lektionen idag - film - så det var skönt att slippa jobba på lektionen! Sen hade vi lunch, vattenmelon, gurka och gott bröd! Sen lång rast till psyklologin, bokade yoga pass tills imorgon, och lamade mig med mina homie's!
Psykologilektionen var nog det mest störande idag, gick typ 5 minuter på över tid, och han sa att vi skulle sluta tidigare? Hur fick han ihop det? Neh, men sen bil hem till Sandrah, ut med Fritzzz, och sen åka med Sandrah aka Sanniii till stan för lite shopping. Fick med mig lite clothes hem, en lila jacka typ, ett vitt diadem, ett svart linne och en röd tröja med prickar på :) mhm. Känn på det lite!

Sen åt vi lite på A6, och sen fick jag skjuts hem av tokfian som tänkte köra på öv... haha, roligast idag? jaaao!
Så nu har jag ätit lite till, jaa, det såg jag på Sanni's våg att jag kunde äta ganska så mycket nu igen, litar man på vågar då? Maybe, maybe not (:

Men nu ska jag och mamma till solareiöarna på racketcentrum, ska bli skönt och få lite färg på kroppen! Sen blir det dusch och hockey tror jag. Pusssen!

sovmorgon

Sovmorgon tog jag idag, på grund av en enormous dunder mega baota jobbig huvudvärk klockan halv sju i morse, så beslöt mig att sova någon timma eller två till. Tog 10.25 bussen till skolan iaf, lite marknadsföring och sen en lektion med matematik.
Tog 13.45 bussen hem, eller snarare till ED. Träffade Matilda och Emma, satt med lite på deras matematik tills pappa ringde, vi åkte till A6 och IKEA en sväng och sen åkte jag tillbaka till ED och träffade tjejerna igen, men en ytterligare näbbtjej var med, Evelina.
Vi åkte till stan, gick runt och kollade lite :) Efter det åkte vi till Norströmen, åt våfflor och kollade hockey - grejt! Sen kom mamma och hämtade mig, åkte hem, och inte gjort så mycket mer än att chilla! :)

Sovmorgon imon också! Första lektionen inställd och det tackar jag inte nej till, så får åka med 9.25 bussen. Har två lektioner och sen ett arbetspass jag ska gå på tror jag. Sedan har jag min dag inbokad med lite grejer. :)
Men nu, sängen - underbar skapelse för er som inte visste. jap. pussosnusk.

Vårdande masker



Fixa hemmaspa med vårdande masker:




En bra rengörings- och återfuktningsrutin gör under för huden i ditt ansikte. Men ibland behöver man vårda den lite extra. Välj den ansiktsmask som passar din hudtyp och ge dig själv en härlig behandling.

1. Korres Thyme Honey Moisturising & Revitalising Mask stärker och återfuktar huden med hjälp av närande honung, som bevarar hudens elasticitet. Applicera på rengjord, torr hy och låt verka i 10 minuter. Upprepa behandlingen en gång i veckan. 296 kronor för 40 ml på Eleven.se.


2. Clarins Pure and Radiant Mask med rosa lera passar bra för blandhyn som har både feta och torra partier. Masken rengör och förbättrar hudstrukturen, och passar bra för känslig hy. Använd en eller två gånger i veckan i 5-10 minuter. 250 kronor för 50 ml på Eleven.se.


3. FACE Stockholm Treatment Masque for Oily Skin är särskilt framtagen för dig med fet, blank hy. Masken, som innehåller B och C-vitamin, verkar helande och antiflammatorisk och får bort orenheter och döda hudceller utan att torka ut huden. Besök din FACE Stockholm-butik för prisuppgift.


4. Appellation Grapeseed Clay Facial Mask passar alla hudtyper. Masken rengör på djupet, stramar upp huden och löser upp tilltäppta porer. Med hjälp av krossade druvkärnor exfolierar den utan att skada huden. 299 kronor för 100 gram på Eleven.se.

www.msn.se


Nivea

Today:

Skolan startade klockan 9.20 idag, mentorspass och avslutades med religion. En chill dag, det behövdes. Var sjukligt trött idag, så när jag kom hem la jag mig i soffan och somnade klockan 15.00 och sov till 18.45, ehe, ganska trött jao. Men skönt som bara den. Sen värmde jag till lite food och åt, inte ätit något vettigt på hela dagen så var väldigt seg, tog även en ipren då jag kände mig lite hängig. Efter det hoppade jag in i duschen, gudomligt skönt faktiskt. Testade den nya inpackningen från Nivea, luktar ganska gott - fräscht. Sen kom mamma hem, dock med tråkiga nyheter, om att hon troligtvis inte ska hänga med till Lanzarote, men jag och bror åker ändå. Tråkigt att det blir så bara, sett fram emot att åka iväg med mamma :) menmen. Om hon mår bra, så mår jag bra!
Annars har jag bara softat, lite seg.. men funderar ändå på att göra psykologiläxan nu..

/ Matilda


FF

Föräldrafritt på fredag, det är sånt vi gillar. Då blir det förfest hos mig, rejäl sådan. Ni vet, Moa & Sandrah + resten av järngänget kommer till mig. Säkerligen 5-7 tjejer totalt kanske, det kan räcka, kan bli bra, kan bli hur fint du vill. Känner tagget redan faktiskt. Tror det blir bra, bra förfest och bra utgång. Och bra people. Vill att det ska vara fredag nu, så vi kan förfesta i några timmar..mhm, ni är med mig, ni är med mig! Inget kan gå snett och jag ska tacka mamma för att hon jobbar natt, kan bli efterfest också då ju, den kan bli lika fin, eller ännu finare.  


var han snygg eller?

dagens kommentar från min boss :) haha. Så klockrent att jag inte orkade jobba mer för denna helgen.
Jobbat 12-17 båda dagarna, inte så farligt men dock trött som en gnu ändå. Men det finns ju andra skäl till det.
Seg helg, skönt som bara den, ofantligt seg faktiskt. Inte gjort något vettigt. Inte kunnat träna heller som jag skulle gjort nu klockan 19, icke sa mamma, det får du inte. Nene, men jag får köpa en stor fet godis påse till mig o Anna i alla fall. Ja, vi ska nämligen gå på "En shopaholics bekännelser";

"Att Rebecca Bloomwood jobar på en ekonomitidskrift hjälper henne inte mycket. Hon bor med sin kompis i hennes lägenhet och hennes maniska shoppande gör att räkningarna bokstavligen läggs på hög. Skitjobbet på tidningen ger inte tillräcklgt betalt och hon förstår att hon har att välja på att dra ner på kostnaderna eller jaga upp lönen. Som av en händelse snubblar Rebecca på en story som verkar bli hennes räddning. Men skulderna minskar inte precis, när hon drar nytta a den uppmärksamhet hon fått genom sitt scoop."


Jaa, den låter inte helt fel. Dock lite små trött, och mamma är inte positiv till detta kalas jag ska på, hon tror nämligen att jag kommer somna, men hon har fel. Jag har energi så jag skulle kunna springa i en vecka nonstop! På tal om att springa, det ska jag och bror göra nere på Lanzarote..jag lovar inget men borde verkligen göra det. Han kan nog pusha på lite, fetknopp gentemot honom ju!

Neh, nu orkar inte jag vara hemma mer, drar mig ner mot stan nu, tjing! :)

Energi




Skola idag, en timma, sen körde Sandrah lite bil med mig och Moa bredvid. Till Jönköping, åt på max, och sen skjutsade hon hem mig :) Därefter städade jag garderoben som jag nämnde igår såg ut som ett bombnedslag, riktigt fint blev det. Sen städade jag mitt rum och resten av lägenheten, dammsög och skurade golven och fixade. Så mamma kommer bli glad när hon kommer hem och slipper det.
Efter städningen fick jag energi till att cykla, tog en sväng ner till mammas jobb, och sen under tunneln vid Olsson's eller vad det nu heter, upp för backen förbi Willys och sen hem igen. En lagom cykelsväng tycker jag!

Nu sitter jag i soffan och softar, funderar på att plugga eller sova..kan verkligen inte bestämma mig. Men borde väl sova någon timma så jag orkar med näbbgänget ikväll ;) haha. Pussstja!

Höj studiebidraget

det ska mitt tal handla om, fy vad jag inte har pluggat på detta spektakel. Så hoppas det är typ noll pers på svenskan imorgon så man kan spexa lite som Sandrah säger ;) Jag brukar ju veva med händer o greja så det kan nog bli ett riktigt bra tal trotsallt (intala dig själv, intala dig själv)  haha :) Neh men nu orkar jag inte tänka på det. Men ska öva iaf 3 gånger seriöst innan jag ska sussa!

Inhandlade lite på staden idag också, ett vitt långt linne som jag ska ha under min rutiga klänning/tunika, en magtröja - illrosa och foundation. Magtröjan var kanske onödigt köp men kommer bli najs till resan så jag hoppas på det! Sk nog klippa till några andra som jag kan ha som magtröja också, som skyddar axlarna men ändå ge färg på magen :) me likie

Imorgon slutar jag 9.00 - en fredag också - då kan det knappast bli så mycket bättre faktiskt. Efter skolan ska jag städa, ser verkligen ut som krig på mitt rum, och garderoben vill jag knappt nämna, så den ska få sig en omgång imorgon!
Annars får vi se var fredagen den 20e mars har att bjuda på, vem vet?  vi kanske ses! :)

Hade överdrivet bra, lycka till till mig själv på talet imorgon, och sov skönt! Pussieosliskie!



Bästa mascaran just nu!

Helena Rubinsteins Lash Queen.
En vansinnigt bra mascara som sitter som berget, vägrar flaga och bygger finaste volym och längd utan att se fulfejk ut.



Dessutom finns just nu Lash Queen i en limiterad Feather Collection där hylsan finns i tre fina fjäderutföranden.
De har designats av tre studenter från välrenommerade designskolan EASG Penninghen i Paris. 290 kr i butik nu.

Källa: cosmopolitan.se

Ät dig till vackrare hud

Håll dig till dessa godingar som gör dig snyggare och får dig att må kalasbra.


MOT ENVISA FINNAR

Socker höjer känsligheten för inflammationer. Håll dig till frukter som körsbär och prova även hela korn av spannmål.


MOT INTENSIV TORRHET

Ladda upp med mat som är rik på omega 3, som nötter, lax och sojabönor. Det boostar återfuktningen och kan sänka stressen.

MOT SKADLIGT PILLANDE

Använd en ansiktskräm som innehåller grönt te eller lakritsextrakt, vilket hjälper till att bleka ärr som uppstått på huden av allt pillande.

MOT KLIANDE UTSLAG
Mosa en skalad gurka och lägg på huden. Låt det sitta på några  minuter för att lugna ner det röda och irriterade partiet



källa: Cosmopolitan.se.


Good night and go



Så nu har jag gjort svenska talet ganska färdigt, finns säkert något att klaga på men det tar vi imorgon! Bra förberedd jag är..som vanligt! Men livet går vidare, tro det eller ej! :D Så orkar inte jag bry mig ett dugg för tillfället.
 En utav de bästa dagarna denna veckan!


Sen har jag skickat massa olika bilder på min mejl till min egna mejl :p så jag kan göra min studentsida imorgon för jag har ett annat word på min dator som inte brukar funka på andras datorer så lika bra o göra det i skolan.

Annars har jag inte gjort så värst mycket mer, drömt mig bort till den 3 april. VIP på flyget; 30 kg bagage, hörlurar, extra benutrymme, tre rätters, dryck, och grejer :) låter inte helt fel det heller! Och min mobil skall lämnas hemma så ingen kan nå mig förutom på min mejl som jag inte kommer läsa i vilket fall, så försöka nå mig är bara onödigt. Vem som nu skulle vilja det är ju frågan! ha!

Imorgon är det schuuule igen, orkar verkligen inte. Men jag fixar väl den som alla andra skoldagar...
Nu ska jag fixa lite, sen sova i min gudomligt underbara säng! Hasta la vista babe's!


Matthew Williamson för H&M



Matthew Williamson är H&M:s nästa gästdesigner, här ovan kan du spana in några utav plaggen ur kollektionen!
HISS ELLER DISS? :)

Rosa/vit rutig

Vaknade upp pigg..trodde jag.. somnade om till 06.59 (bussen går 07.12 utanför mig ungefär), panik? mjaa, lite kanske. Men hade redan lagt fram kläder på kvällen så det var bara o slänga på dem, borsta håret, på med ett diadem, lite make ooover och sen var det klart! Kände mig som en vandrande zombie i skolan men det gick det med! :)  Iaf när mamma kom med nyheten att det blev utlandsresa den 3 april..Lanzarote. Så efter skolan åkte jag, mamma och bror upp till A6.. inhandlade klänning(rosa/vit rutig), skärp, badbyxor(eric), klänning(mamma) och så!
Sen när jag kom hem snackade jag lite med Caroline på msn som är på Lanzarote nu, 30 grader och superfint väder, vadå jag längtar mer? :D och blir ju inte bättre av att det är skönt väder här hemma heller, man blir typ sjukt glad och på jättemegabaouta bra humör!

annars har jag bara käkat lite kycklingsallad idag, och borde plugga på talet..vilket jag ska göra nu tänkte jag! :)
Sen ska jag göra en studentsida också, om jag lyckas - haha. Jag och teknik ni vet.. Byebye!


Resa leder till beslutsångest!


Sen kommer då dilemmat med att jag brukar köpa parfym när jag reser utomlands, och denna gången är jag i behov av en ny..men så fanns det ju så himla många att välja på att jag inte vet vilken..eller vilka? :D vem vet, kanske bär med mig två! Men någon som kanske har sinne för parfym och kan rekommendera någon utav de här? Eternity? :)










Ett litet urval av alla som finns..


Lanzarote den 3 april :)


PUERTO DEL CARMEN, HOTEL SOL MORROMAR
Flyget lyfter 07.25 den 3 april!



Detta hotellet på Lanzarote ska jag, mamma och bror till! :) Ska bli dunder skönt vill jag lova! Så kommer jag hem innan påskafton då det smäller :D sjukt fint!

Marocko, Kanarieöarna..

MAROCKO



KANARIEÖARNA




EGYPTEN




Ta mig till något utav de här ställena, sol & värme!

if you want it, come and get me

Mamma var nöjd igår för att jag hade ätit mat i skolan, host, torggrillen - tg! haha. En rulle med mos, korv, sallad, ketchup, räksalld och bröd - smarresmask sa Moa och Matilda och på 5 min var rullen slut!
Var i skolan 9.20-16.20, inte grejer med tjejer men det funkade ju. Ganska trött när jag kom hem dock, men körde kroppen in i duschen, åt lite käk och åkte bort till kinnarps arena, hade ju lovat Sandrah och kolla hockeyn. Alltid något roligt varje gång sådär, med lite alkohol i kroppen kommer det nog bli andra bullar men det får vänta. Än så länge behövs det inte, men tänder till kan man ju göra i alla fall - fun, kallas det! haha :)

Idag blev det schuuule again, sjöng "fångad av en storm vind" på tyska, Moa und ich spelade in på ett tape! Det bandet ska förvaras i evigheter, kul var det men dåligt resultat, haha..borde ju lägga upp det på ett youtube-klipp som med alla video vi gjort. Men tur det inte går o lägga över just för tillfället. Vill inte att någon säger upp kontakten med mig när dem hör mig sjung- vackert? Det tro pelle de!
Annars så var det ju ganska chill dag - piggare än vanligt, men matematiken kommer nog aldrig sätta sig - lika bra det. Hemgång vid 14.25, kollade lite resor på Resehuset på A6, hittade några stycken, men väntar till framåt helgen - sen ska det vara bestämt! För jag ska härifrån på påsklovet om jag så ska gå till Spanien eller något varmare land! Men ska inte klaga på det svenska vädret idag - ganska gott faktiskt! Men imorgon har det säkerligen snöat..

Sen skulle jag då plugga idag..hur det blev med det är en annan historia och den tycker jag vi inte behöver lägga ner tid på att skriva eller läsa om.. så atte, ciao bitches!


Harrys!

Yesbox, i fredags var alla treor från Grennaskolan på Harrys och åt god mat, dansade och tog en sväng in på Sliver också! Det var vi och 40 åringarna på Harrys dansgolv, men vi klagade inte, bra musik faktiskt :) och alla var glada!
Sen sprang jag bort en sväng till Centrum och träffade folk av varje sort och sista rundan blev förbi McDonalds för att sedan ta 2.25 bussen hem och sova.

Lördagen blev slapp, gick upp vid ett - jaa, sliten sen gårdagen! Duschade och fixade lite. På kvällen träffade jag Matilda och Evelina och tog en fika på Kaffe paus :) det var gott och mysigt! Och vi tjatade på i 2 timmar, skvaller hit o dit, och Evelina fick konstiga samtal och roliga sms tror jag! haha.

Idag gick jag upp lite efter tio-tiden, dax att ta tag i skolarbetet. Men startade dagen med en frukost: varm choklad och banan, lät äckligt men det dög! Sedan började jag skriva mitt argumentationstal, ute i god tid? Nej. Men det fixar sig alltid! Runt två-tiden körde jag mamma till "bo-mässan" på Elmia, och därefter hem och duschade, packade, käkade en macka och sen kom pappa o hämtade mig. Vi åkte och handlade lite mat och åkte hem till Ödesög.

Här har jag ätit, kollat någon serie på engelska, gjort tyskaläxan (inget vidare bra, men alltid något), försökt mig på mitt tal men det går inte framåt, käkat ännu mer och snart ska jag nog chilla framför tvn eller gå och lägga mig eller fastna här och tjöta lite med people. Aldrig fel en söndag - segaste!

Imorgon bär det av till skolan iaf, sen hem till jönnet! :) Ha en fortsatt bra söndagskväll, tjaaao!


Fortsättning av film!


utomlands?

Tråkig skoldag? eh ja. Jag orkar verkligen inte med skolan mer, typ hoppar av när som helst, not, men skulle vara fint!
Skoldagen bestod av psykologi, marknadsföring och matematik C. Sen åkte jag hem, chillade, duschade och träffade timothy en stund. Därefter köpte jag ett nagellack och hämtade mamma på jobbet vid halv nio :) hon hade goda nyheter om att det blir utomlandsresa på påsklovet om vi hittar någon bra, tackade jag nej? iiiicke. Kan bli guds, att få åka härifrån, få sol och värme och slippa stressa med allt! Så letar resa resa resa :) grejt!

Hittade en vimmelbild..
Jag och min kära Anna på Centrum :) hon är på apt ikväll och röjer åt mig lite också!

Matilda Nilsson & Anna Johansson

Good night!

Ingen lust!

En liten kort resumé av helgen:
Fredag; sov  från 06.00-10.00, gick upp och klädde på mig och träffade Anna, som nämndes i förra inlägget! På kvällen hade jag, Louise, Matilda, Krullet, Emma & Driola myskväll hemma hos Evelina Krull. Lite godis, frukt, prat, tv oså :) Efter det träffade jag Timothy + några, och sen blev det sängen!
Lördag; Gick upp runt 9, skjutsade mamma till jobbet, åkte hem och åt lite frukost och sedan jobbade jag 11-18.30. Taggade nykter utgång, först till Bongo med Emma, Krullet och Matilda, sedan Amor och sist lite dans på centrum, lagom kväll för en trött Matilda. Men natten var ung, fick skjutsa en full hit och dit, och några andra dit, osv.
Söndag; Gick upp ganska tidigt, jobbade 11-17, träffade Timothy och hans kompisar igen och kollade på Beck med bror på kvällen med lite chips o dipp.  Skulle egentligen tränat intensiv med Louise, Anna och Emma men var för trött.. :)

Igår blev det skola, jätte trött verkligen. Åkte hem, duschade, ner på stan i en halv timma och sedan åkte jag med till sjukhuset där jag höll på att svimma - läskigt som bara den.. Sedan hem med Timothy och David, dem käkade och sedan tog vi det bara lugnt. Sov där på kvällen och åkte hem i morse!

Var tröttare än tröttast idag, även om jag fått en jätte bra sömn i natt. Somnade på mattelektionen tills Freddie frågade: " Eller vad säger du Matilda?" Fattade då ingenting, men ska lägga mig tidigt ikväll så jag gör bättre ifrån mig på hans lektion imorgon, lite för pinsamt.
Efter skolan blev det Matmässa på Elmia med pappa och bror. Lite för mätt därefter, fanns verkligen allt att smaka på, kött, fisk, kyckling, potatis, chili cheese, frukt, kex, choklad bakelser, glass, godis, alkohol och sen var det något uppträdande också..

Och nu sitter jag här, skulle börjat med psykologin för 40 minuter sen, men jag är en uppskjutare så det fick vänta. Men tänkte göra lite innan jag slinker ner i badet..


Jag hinner inte med!

Igår var det 100-dagars fest på centrum som gällde för studenterna i Jönköping, själv har man bara 88 dagar kvar nu! Så himla skönt, trött på skolan så vill bara ha studenten NU!
Men Moa & Sandrah taggade och kom in, lite förfest och sedan vidare till centrum. En helt vanlig fredag eller lördag inne på centrum innan elva är det inte många som är där. Men igår när vi gick in så var det 500 personer redan! Och det var högtryck och riktigt kul faktiskt! Sen som vanligt blev det lite hit och dit, men så är det och kommer nog alltid förbli! Iaf så skjutsade jag hem Sandrah och Moa till Gränna, maxade bilen..ehe, ganska kul, ganska fort, ganska farligt. Men nu har vi det gjort också. Sedan blev det in och hämta mina andra flickor och köra hem dem, fulla och glada allihopa! Efter det blev det lite efterfest och tjat till 5 i morse. Så ganska så mycket fööör trött idag för skolan.

Som ni märker så hinner jag inte med och skriva blogg. Alla har blogg och jag hinner inte läsa om jag också ska skriva känns det som. Både Louise, Emma, Evelina x2, matilda och driola. Sen är det ju mycket roligare att läsa än skriva!
Men dags att ta tag i dagen, eller det gjorde jag för några timmar sen. Träffade Anna och åkte till A6, köpte en bikiniöverdel och en liten present till mamma. Sen fikade vi lite och tjatade om allt mellan himmel och jord! Mycket trevligt :)

Ska nog ta tag i psykologiläxan, så skönt och få den gjord. Har ändå inget för mig, kanske sova, kanske inte.
Men ikväll blir det myskväll med tjejerna JPE (skämtosido). Ha en bra fredag! Ciao people!


RSS 2.0