95 %

Nu är det nära! Riktigt nära! Klar om 5 %....

Ikväll har jag städat lite här hemma, ätit mat med mamma och bror, packat lite till Egypten ( jag vet, jag är ganska tidig med min packning men då slipper jag stressa), kollat på en knasig film tillsammans med mamma och sedan legat i sängen och fixat med lite saker på datorn. Om man bara vill så går allt!

Imorgon har jag tänkt att jag ska må bra heladagen, lyckades ju nästan hela dagen idag! Har mått konstigt hela veckan faktiskt. Tror att det var Evelinas födelsedagsfest där allt började, inte så konstigt isf, för det var en hejdundrans fest som vi sent kommer glömma. Lika roligt var det att jobba dagen efter vill jag lova, och det gick ju galant!

Hoppas ni haft en fin fredag! PUSS OCH GODNATT!

Maritim J. Ville Resort Casino









 
På tisdag blir det Egypten med pappa och bror. Kommer bli lovely! Hotellet är fint, frukosten med hoppas jag, lite aktiviteter på hotellet med såg jag, får väl ställa upp för bror som gillar att spela lite tennis osådär då! Fint ska det bli, avslappnande och gött! Innan julbordet på Ikea drar igång - hej då livet! Men  det ska bli roligt att få jobba stenhårt igen faktiskt! Kommer klirra fint på kontot sen!

Har såklart hänt lite allt möjligt sen jag skrev sist. Därför jag varit lite off. Men det kommer så med tiden! Evelina tjatar ju på mig som en gris så ska väl skriva lite då och då...

PUSSSS!

RSS 2.0