Mangoshake och ananas

Jag lever pa rubriken, varje dag! All day long! Nej men shit, det ar riktigt god frukt har i Thaithai. Inget slar ananasen! Och Mangoshaken ska vi inte ens tala om.. drack 2 stycken pa stranden idag, sjukt goda!
Dock gar min internet tid ut om nagra minuter sa hinner inte skriva mer. Men vi har det riktigt bra!
Fiirar nyar om 6,5 timma! Harligt harligt!


GOTT NYTT 2010! PUSSSSSSS

"billigare an ullared!!!!!"

Den frasen for man ju hora ungefar tusen ganger nar man gar och kollar i de olika affarerna! Helt sjukt vad dem kan tjata, och helt sjukt vad jag kan pruta! Och om dem inte ger med sig i affaren, da sager man: Tomorrow! och gar ivag. Sa kommer dem springandes efter. Men det kanns lojligt att pruta egentligen. For det forta erbjudandet man far ar ju redan sjukt billigt. Men det ar ju charmerande det ocksa.
An sa lange har jag kopt en kimono, klanning och en strandgrej.  Mer kommer det att bli.

Dock har vi inte gjort nagra utflykter an men, vi har ju mer an 2 veckor kvar sa tid finns till allt!
Bror och jag ar sugna pa lite bungyjump, rida elefanter och leka aventyrare i skogen! Far val se vad vi gor sedan.
Just nu ar det stranden, poolen, massagen, thaimaten, frukten och allt annat som gor sitt..

Hoppas ni har det bra i Sverige, jag ar inte avundsjuk! :)

35 gradiga halsningar fran Phuket! CIAO!

PHUKET!

Ville bara saga att jag har det sjukt bra! Tack alla for julhalsningarna.
Men har inte tid att sitta har just nu, next: the beeeeach!

PUSS!

THAILAND 23/12-14/1

Hur gick det med min väckarklocka som skulle ringa halv tio idag? Antingen så stängde jag av den i sömnen eller så var det knasig och inte ringde. Dagen innan skojade Elin om att hon skulle ringa vid elva och väcka mig..det gjorde hon också. Men bara för jag sagt att jag skulle gå upp tidigare så svarade jag inte i telefonen utan skrev ett sms till henne efter 5 min att jag gått upp för ett tag sen... vit lögn kallas det ! Oskyldig är jag! haha

Halv tolv ( okej, lite senare) så var jag hos Evelina, hämtade en sak jag glömt och skjutsade henne till hennes jobb! Tog farväl av henne också, tokfian! Men jag kommer upp till Sälen efter Thailand! Promise!
Vidare och käka luch med Daniel, träffa Matilda och gå på stan, sedan hem till mig, säga hejdå till mamma, fick besök, städade och åt lite mat!
Har gjort massa saker idag, orkar inte skriva ner allt men mycket var det för ovanlighetens skull!
När pappa kom och hämtade mig hade jag hunnit sätta upp typ 15 olika små lappar med olika texter och ord på till mamma...hon kommer bli superglad! :)

Nu är jag här hemma hos pappa, i Ödesög! Fixat o donat med allt möjligt, kommer bli en fin resa! Njut av mitt första hotell här sålänge...







Kommer uppdatera lite granna under resan..
God Jul och Gott Nytt År!
PUSS!

GE MIG MER TID, TACK

Stress, stressigare stressigast! Här är jag, alltihopa på en och samma gång! Nej, det var väl att ta i...men lite småstressad är jag ibland nu innan vi ska åka. Mest stressad är jag över att jag ska lämna mamma hemma, säga hejdå till Evelina J.A. och lite sånt. Men det kommer bli bra. På torsdag så kommer det vara lugnt och skönt i Phuket. Ingen mobil, ingen dator, ingen tv (om jag inte ska försöka lära mig thailändska iofs..). Istället ska jag ha en ipod med musik, en bok och ligga i en solstol i tre veckor. Inga problem så långt ögat kan nå mina damer och herrar! Jösses vad bra det kommer bli. Tiden har gått fort, verkligen. Kommer ihåg när jag skrev att det typ va 9 veckor kvar. Kändes som en evighet. Nu ni, nu är det andra bullar.

Tog ledigt idag i alla fall. Skulle jobbat natt men fixade bort mitt pass, så det var ganska skönt. Har fixat med julklappar det senaste. Firat jul med mamma, mormor och morfar. Haft avskedsfest för Evelina, sagt hejdå till vissa i näbbgänget (lättast att skriva så) och allt möjligt! Helt galet vad tiden bara rinner iväg! Jag vill ha mer tid till saker! Jag vill göra massa saker!

Imon har jag galet mycket att göra..känns det som! Allt ska vara färdigpackat klockan 20.00, för då kommer pappa och hämtat oss! Så Matilda borde sova.... PUSSSS!


But the party dont stop, no

Nu är klockan sådär mycket igen. Och jag ska upp och jobba klockan 11. Tummen upp. Men idag (18/12), kommer bli en bra dag känner jag på mig. Först jobb, sen hem och fixa iordning mig, därefter kommer Evelina hit och efter det åker vi till den andra Evelina och träffar alla andra tjejer! Förutom Louise, men hon ser vi nog ute sen.  Efter jag slutat imon så har jag bara en arbetsdag kvar, halleluja! Började ta fram alla sommarkläder; klänningar, shorts, kjolar, linnen, sommarskor osv.. helt sjukt vad bra detta kommer bli! Taggad för en bra resa!

Vi ska ta farväl av Evelina som ska till Sälen i några månader, därför hon bjuder på lite fest oså! Kommer bli lyckat hoppas jag :) efter det kanske det blir utgång.. vem vet!

På lördagen, söndagen och måndagen så är det fullbokat nästan alla timmar på dygnet, men då går det fortare till onsdagen! Fatta om en vecka så sitter jag och äter frukost på hotellet och allt allt allt kommer vara perfekt! kan inte sluta tänka på det nästa...mums!


Fixat lite julklappar idag också, med Jennifer i täten. Träffade även Sandrah, Lisa, Patrik och Gina en sväng på A6. Flickorna kunde inte äta normalt, men det visste vi ju sen innan, att dem inte var normala! haha.
Har träffat Elin en sväng efter hon slutade jobba, alltid lika kul oså.

Borde sova lite nu, för imorgon väntas nya äventyr! GOODNIGHT!


HOT STUFF.

Det där med att jobba nätter ibland leder till att man är uppe ungefär lika länge natten efter... och natten efter det och så vidare. Så jag lever inte bra när jag ibland börjar klockan 8 på morgonen. Då är man trött och tjurig. Oftast händer det varannan månad, kanske inte ens det. Så det får funka för ett tag. Men vaknade med ordentlig huvudvärk, sov vidare två timmar och sen var det väl okej. Åkte och solade på racketcentrum, bra solarium! Åkte hem och duschade av mig lite, skjutsade mamma till jobbet och fixade matlåda och sånt.

Sedan dess har jag jobbat 17-01.45 ungefär, lite längre t o m, en halvtimma kanske, om vi ska vara petiga.
Ganska lugn kväll på jobbet. Och nu är det bara tre arbetsdagar kvar för min del, sen är jag redo för semester!
PUSSOKRAM!


Den såkallade seriösa tjejen har vi här ovanför...

ONE WEEK! SURPRISE! ALL IN!

Sov länge, riktigt skönt. Men inte bra. Hatar att man jobbar natt vissa dagar och andra inte. Blir så fel med dygnet. wrongwrong liksom. Men blir ändringar på det om en vecka, fast då ska jag ju flytta fram dygnet 6 timmar till. Men det är ju lätt värt det!

Tog mig en dusch i alla fall, åt lite mat och åkte ner till hårfrisören och bokade en klippning åt mamma. Det är hon värd! Sen åkte vi till A6 och inhandlade lite julklappar åt mig :) nice!

Annars har vi klätt julgranen, pratat med pappa i telefon, fixat och donat lite. PUSSSSSSEN!

EXTRA!

Gick upp runt 13 tiden idag. För skönt i sängen var det så ja, rejäl sovmorgon. Men vi gillar det ibland. Men måste träna lite nu i veckan. För sen är det ju Thailand och då ska jag vila... kanske :) Annars har jag jobbat idag mellan 17-2.15 ungefär! Lite extra cash tjänade jag in! Så gött att lönen kommer den 15:e varje månad. Alltså idag!
Nu är jag trött som en gnu. Ligger och myser i sängen med tvn på... livet är för bra för o vara sant ibland asså.

GOD NATT!

thailand om 9 dagar...

MUMS!

I fredags jobbade jag som sagt, sen träffade jag Daniel och drog en fika på George's, sen kom Mouris en sväng också... Vi åkte till Falks grav runt tolv med några andra människor också. Därefter donken en sväng.
Upp tidigt på lördagen, jobba 8-18.15. Sjukaste jobbigaste på länge! Sen hem och duscha, stressa och fixa iordning mig. Vidare till Matilda och träffa tjejerna. Ut en sväng.
Upp tidigt på söndagen också. Jobbade 9 -17.15, fick åka till Värnamo och hämta varor också. Gött o slippa jobba en stund i alla fall. Men annars så var jag typ sugen på att jobba idag. Fick ju lite variation i helgen. Köket och allt.

Annars har jag inte gjort mycket. Träffat Karolin en stund, fikade och tjatade. Sen hem och slappa framför film.. " Skicka vidare" - sjukt bra och sorglig film. Nu är jag jättejätte trött. Vill ha Thailand nu, semester! Jäklar vad skönt!


PUSSSSS!

Baby not, your in the circle of my focus

Blev ju inte bara bus med en snygging, eller jo. Dem andra två är ju inte direkt snygga. Tror bara det, så låt dem tycka det om sig själva oså. Vi kollade på en sjukt B film, vampyrer som Elin gått och förälskat sig i såklart... Innan det så åt vi god mat som Elin gjort allbyherself! Duktig tjej oså. Hon var kock och jag var DJ! Det kan ju inte bli bättre om ni förstår vad jag menar med nakna kocken... SJUKT GOTT alltså, inget annat!
Åkte hem efter ett någon gång, somnade fint...

Dock upp med tuppen. Eller nästa. Klockan 9 gick jag upp, tidigt enligt mig. Andra är ju inte morgonpigga när det är höst ju. Men snart åker jag ifrån den här skiten. Inte den onsdagen som kommer nu, utan den efter ! SHIT! GOTT! Var bara tvungen o säga det. Jobbade mellan 10-16 idag, snabbt och bra gick det. Sen har jag rostat lite till, inte bra men kan inte ställa mig på thailands stränder helt vit! Sen har jag ätit lite, duschat och fixat.

Nu är det musik, taggar inför helgen. Sista helgen jag jobbar på typ över en månad! GOSH liksom.
Snart blir det saker som sker på fredagar.. PUSS!


TILDIZZZ

Okejokej, jag mår ganska bra. Klaga ska jag inte göra. Läste ett gammalt inlägg från augusti förut och kom att tänka på en sak, så nej, sluta klaga nu tildizzz.

Igår blev det ju till att träffa Anna, riktigt snygging det! Och jösses vad läskigt det kommer bli o kanske inte få se henne på ett halvår! Ska försöka kirra lite flygbiljett oså. Tänkte det kunde vara kul att hälsa på. Men om jag ska byta flyg och sånt själv lär ju det gå som en sällskapsresa, utan sällskap dock. Erkänn vilken fin humor jag har. Sen åkte jag med Daniel upp till A6, letade julklappar, åt mat och sånt. Han är ju värre än en tjej stackarn! Men det var ju underhållande i alla fall. Så jag klagar ju inte?! Sedär. Duktigt! Sen åkte vi hem till han, då skulle flickan duscha och sånt. Så jag fick sitta med hennes föräldrar och tjata lite när vi kollade på bonde söker fru! Nu förstår man varför han kan vara...dryg?
Vi åkte iaf vidare till stan, gick på toa på filmstaden, gick till någon fest och var där en sväng..drog vidare till någon annan, men där stannade vi inte länge. Bara utanför va vi, och gjorde hyss oså. Men vi åkte hem till mig och chillade lite framför tvn. Sen blev stackarn trött så fick ju skjutsa hem han.

Idag;
- jobb, 11-15
- sola solarie
- duscha
- ta det lugnt
- och snart blir det bus med en snygging!!!!





Jag har ju inte sagt att jag är snygg, men det var ju inte det som va grejen denna gången med bilderna! CIAOOO!

?

Skrev precis 20 rader om en sak. Men jag väntar med det. Inte värt att nämnas här ännu.

Idag har jag tagit spruta inför Thailand. Två stycken. Gjorde inte ont någonstans. Mest för att jag tänkte på hur härligt det kommer bli om två veckor! Efter spruta blev det hem och käka, kolla tv, slappa och fixa iordning mig inför julbordet.
Runt halv sex åkte jag ner och träffade några tjejer inne på Adelante. Sedan gick jag till julbordet som ägde rum på Mäster Gudmunds Källare. Riktigt gott och nice var det! Åkte upp till Evelina en sväng och gick en promenad efter det... behövde prata och lite sånt! Hon är alltid bra, vad det än gäller! Sedan träffade jag Daniel en sväng, åkte runt lite, hämtade något spel, tjatade och sånt vi brukar göra.

Nu har jag legat här en stund..riktigt ****** dock men det går över. :)
PUSS!


Dansföreställning

Glömde att berätta om Sanna's dansföreställning som jag och Driola var på igår! Den var riktigt bra! Blandade åldrar vilket var bra tycker jag. För gud vad jag och alla andra i publiken skrattade åt den söta flickan som dansade för sig själv i slutet. Det var Michael Jackson tema, alltså bara låtar med han. Så skulle barnen stå och dansa lite i en ring ungefär. Men flickan stod 3 meter ifrån och körde riktigt snygga moves! Skrattade så jag grät!
Och Sanna var jätte duktig såklart!

Dagen har varit bra annars, tror jag är frisk om två dagar. Eller hoppas det i alla fall..
Imorgon ska jag ta spruta, fixa lite, gå på julbord med jobbet oså :) blir nice! PUSSS!

16 dagar kvar..

Jag är fortfarande sjuk. Det är irriterande. Jag har tappat matlusten också. Så äter typ ingenting heller. Det smakar ju inte något ändå, skit tråkigt verkligen. Jag vill bara ha Thailand nu nu nu nu, det skulle passa perfekt. Ingen telefon eller nåt. Kommer nog känna mig hjälplös efter någon vecka utan men skit samma. Det kan behövas. 

Idag blir det jobb 17-21.30, behöver ju få in lite timmar. Missat lite pga att jag är sjuk. Annars händer det inte mkt. Vaknade av sms från polisen idag. Blev typ rädd först.

CIAO!

5 december

Jag har kommit i målbrottet tack vare min hosta oså. Fint! Har alltid velat göra det! Not. Låter förjävligt. Låter som jag är mer sjuk än vad jag är.  Usch.

Igår var det lite förfest här med ett gäng, annars var det ganska lugnt. Körde hem Jenfa efter krogen, så snäll som jag är :) Idag har jag bara hämtat korten på mig o bror i fotoaffären, ätit, fixat och lite smått.

Så rolig har den 5 december varit än så länge! Nu lite andra planer! Pussssssss!



Ge mig frisk-piller nu tack!

Jösses, jag dog på jobbet igår nästan! Sen ringde George och hoppade in vid 23 typ, räddaren i nöden! Tack! Först var det lugnt, trodde verkligen jag skulle klara jobba. Sen kom det en rusch! Då blev det andra bullar, jag stog själv i kassan och sprang mellan kassasn och toan. För jag ville ju inte hosta kunderna i ansiktet!
Usch, riktigt jobbigt var det.  Som tur va så slapp jag jobba hela passet.

Idag mår jag sådär, äter piller också. Hatar och göra det. Men måste bli frisk snart snart! För ikväll kommer några flickor hit och förfestar, kanske fler... men det märker vi sen! :)  Har iaf inte träffat dem på sjukt länge! Så det ska bli roligt!

Igår tog jag och bror nya pass, på tal om ingenting. Vi såg ut som brottsling 1 & 2! ;)
Och julkort till morfar och mormor...



Dax för duschen oså! PUSS!

host host host

Vaknade upp vid halv tio och skulle hämta mamma på jobbet. Bilen gick inte att öppna för den hade frusit under natten så det blev ingen bra start på morgonen. Ögonen bara rann också. Host host host varannan minut. Jag orkar inte bli sjuk nu. Ska jag banne mig inte bli heller. Sjukt torr i halsen typ. Får dricka hur mycket vatten som helst, vilket är bra dock men ändå jobbigt.

Ska jobba 16-21 också så får hoppas att jag slipper stå i driven idag. Skulle inte vara så smart att ställa mig där om jag ska kunna jobba imon också. Men vi får se. Har i alla fall fått i mig lite mat och mängder med vatten. Så bättre mår jag ju.

Ska börja göra en lista vad jag ska ha med mig till thailand också, mums! Livet är bra nu, jag är lycklig! :)

Ha en fortsatt SOLIG dag!

BTW

Jag har tagit fram kläder till Thailand.... åh jag längtar! Jätte mycket! Kommer bli perfekt!
Men vad jag kommer sakna vissa här hemma.. sjukt mycket också!


och bara 21 dagar kvar..

Igår (1 december) steg jag upp vid halv tolv och hoppade rakt in i duschen. Man måste ju vara fräsch när man tar ett steg in i vuxenlivet och går på rådgivning hos banken. Visade sig också att Scandia har billigast bankkort, så nu ska alla pengar vara samlade på en o samma bank. Tyckte jag lät smart och bra faktiskt.
Sen åkte jag och mamma till Max och käkade, kycklingburgare och tjatade som vanligt. Skjutsade henne till jobbet sedan och åkte hem. Röjde undan lite på rummet, tycker allt ser KAOS ut. Men jag ska försöka tagga ner på saker. Fast det är nog bara jag själv som tycker.

Åkte upp till A6 vid fyra och skulle handla julklappar till bror. Jeff fick bli modell för en dag och testa ut kläder. Eftersom både han och bror är långa och smala så är det ju ganska smart att ta med sig han om man vill att det ska passa på bror. Men blev inga kläder utan något annat...

Sen åkte jag ner till Filmstaden, mötte upp Jennifer och köpte biljetter till New Moon. Tog en fika och därefter bion. Lite besviken blev jag, men den var ju inte jätte dålig.  Annars har jag inte gjort så mycket mer ikväll, kollat på lite minnen från en kartong som pappa kom med häromdagen. Massa gamla bilder från jag var liten. MINNEN!

Juste, jag har ju ont i halsen, det måste antecknas. Så jag vet hur länge det håller i sig...blä.
SOV GOTT! PUSS!

1 DECEMBER

Det är sjukt vad tiden går fort, ibland. Man märker det inte ens. Det kändes som jag nyss kollade igenom hur jag skulle jobba i november, vad som skulle ske under månaden, hur jag kämpade med vissa saker osv. Men helt plöstligt är det första december och jag åker den 23:e. Resefeber hej!

Har inte skrivit på ett tag som ni märkt. Men haft fullt upp och inte hunnit med datorn så mycket.
Men helgen har varit bra, blandade saker som hänt. Utgång, mys, jobbat, tagit det lugnt, fixat o sånt!

Nu är det ny vecka, t o m tisdag idag, dagarna går undan! Igår gick jag upp vid tolv, åt lite frukost och gjorde iordning mig för att åka till Scandia och fixa lite med mamma. Därefter blev det stan med Evelina Hjalmarsson, kollade efter lite julklappar och åt mat på Jensen's! Alltid lika roligt att träffa henne, dagens chock gick till oss båda ;)  499 KR?! hahaha.

Åkte hem runt 18, träffade pappa en stund, sedan fixade jag och Daniel så jag fick låna hans ipod'ar. Riktigt snällt, så slipper jag ha tråkigt på flyget och när jag ligger och solar oså :) Därefter lämnade jag en present till en gosse som fyllde igår, och nu sitter jag här.

CIAO! ♦


RSS 2.0