13 september

Inget jobb idag. Hur fint? Gööööörfint!
Har städat hela lägenheten och skurat golven, ätit lite mat, ringt och fixat så jag jobbar imorgon och på onsdag och fixat lite med annat. Så nu ska jag hoppa in i duschen, fräscha till mig, fixa lite saker till och sen blir det filmkväll med två brudar vars namn är Elin och Linn! Toppenmåndag!

PUSS!


Change me.

Igår jobbade jag en liten stund, sen mådde jag inte bra så jag fick gå hem. Tur det inte satte sig sina spår utan försvann direkt nästan. Men var bara hemma igår. Sov mellan 13-19 ungefär. Lagade mat med mamma och kollade på fotbollen med bror sen. Bra Sverige liksom. Sen gick jag och la mig direkt efter och sov i 13 timmar. Behövde nog det. Kunde ändå inte jobba idag. Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig från topp till tå. Behövs efter man varit lite småsjuk. Sen vill jag kolla lite i affärer oså. Inget roligt att sitta hemma måste jag medge. Ikväll ska jag nog ut en sväng med två töser vid namn Elin och Sophie, men mer information om det senare. Kanske. PUSSSS!

I keep on running, keep on running

Bra torsdag rakt igenom! Bra avslutning på dagen också, med Emma, Malin & Matilda. Vi köpte mat på Maxi, åkte hem till Emma och lagade tacos. Riktigt mysigt! Sen blev det en sväng till affären och köpa godis, mums! En gottetorsdag blev det också. Och massa prat såklart, vi är världsmästare på att prata! Jag gillar det! :)

Märkte att min energi för att skriva mer tog slut här. Men lite bilder från ikväll kommer såklart...





Nu blir det sova! Min säng är den bästa oså! PUUSSSS FRÅN MIG!









__________________________________________________________________________


TAIO CRUZ





Sitter och målar naglarna lite, lyssnar på musik och fixar iordning mig tills jag ska ta min lilla gröna Seat Ibiza till stan! Känner mig sjukt taggad på livet, är det bra eller är det bra? Trodde väl det var braaaa! Ha en sjukt bra torsdagskväll, det ska jag ha med mina flickor! PUSSIS!

jag kysser rätt bra faktiskt! sådär ömt o fint :)

Bästa kommentaren idag!  Ett gott skratt förlänger livet? Right? hahaha.
Har ätit lite mat och så sen sist jag skrev. Pratat med Elin, fast bara på facebook, hon städar hemma i sin lägenhet. Så hon lär ju inte hinna ner till stan sen ju :( bra det kanske, så jag hinner göra lite sit ups och duscha innan jag ska möta upp mina snygga brudar på Ica Maxi. Då vill man ju vara fräsch. Ska skrubba hela kroppen osånt där som vi tjejer gör. För då känner man sig typ dunderfräsch! Hur gött är inte det då? GÖTTGÖTT. 

Byeeeee byeeeeeeeeee!


1,5 veckas ledighet

Ja, men nästan i alla fall! Och det har ju varit sjukt skönt! Första dagarna var det lite panik, var fortfarande kvar i jobbtempot. Men nu, nu känner jag mig utvilad! Hunnit med och vara lite småsjuk också, som jag inte hann med under sommaren. Tänk vad konstigt. Sommaren är slut, nu är det höst! Vad är det häääär? Gillar vi ju inte! Men åker ju lite till varmare breddgrader den 22 september. Hur gött? Hur fint?  amen visst! Jag gillar läget! Jag och 6 andra brudar gillar läget!

Lite senare idag ska jag och några flickor laga taco's! Matilda och Malin har kommit hem från Turkiet så dem ville ju träffa oss, och jag menar jag har ju tid till det så varför inte? Eller? ;) Har saknat dem så det ska bli roligt, och gott med mat! Borde äta nu också. Men det blir senare problem. 
Ska träffa Elin en snabbis också, och ville jag skulle hänga med och göra en sak på stan! Det ni, kan bli hett! Men allvarligt, måste ta tag i min dag lite här nu! Skickat lite MMS till tjejerna om helgen och så, får se hur sugna dem blir när de öppnar det! 

 

Såja! Där fick ni se mms:et också... dock inte texten som jag skrev under men den är hemlig ;) Tjoheeeeeeeej!


TICKTOK

Idag har jag skjutsat mamma till jobbet, sovit ganska så länge, duschat, vilat & ätit mat. Det var ungefär fram till klockan 16. Sen blev det att hooka upp med Malin, Elin och Linn för att åka till COOP FORUM och handla lite ingridienser till våran kladdkaka + lite glass och annat! Körde hem till Elin, diskade lite åt henne, snäll som jag är, sedan bakade jag och tillslut blev det mys framför två filmer! Det kallar jag en riktigt mysig onsdagskväll!

Nu är jag hemma, ska strax sova. Måste bara kolla lite mail och annat viktigt. I like it!
Bjuder på några bilder också! Todiluuuuu!



TICKTOK

Idag har jag skjutsat mamma till jobbet, sovit ganska så länge, duschat, vilat & ätit mat. Det var ungefär fram till klockan 16. Sen blev det att hooka upp med Malin, Elin och Linn för att åka till COOP FORUM och handla lite ingridienser till våran kladdkaka + lite glass och annat! Körde hem till Elin, diskade lite åt henne, snäll som jag är, sedan bakade jag och tillslut blev det mys framför två filmer! Det kallar jag en riktigt mysig onsdagskväll!

Nu är jag hemma, ska strax sova. Måste bara kolla lite mail och annat viktigt. I like it!
Bjuder på några bilder också! Todiluuuuu!





bilder från igår när jag var ute och gick/löpte!

Dynamite

Jag hann med alltihopa som jag skulle göra idag, hur bra är jag? hur bra sa du? Bra som tusan! Såklart!
Sprang vid rosenlundsbankar, väldigt skön sväng faktiskt. Dock är jag nog lite förkyld fortfarande, men kan ju hoppas det försvinner snarast. Sen kom jag hem och lagade till lite soppa och gjorde mackor till mig och mamma. Så åt vi en god tisdagslunch tillsammans innan jag körde henne till jobbet. Hämtade ut mitt paket med volang-sängkappa i. Åkte hem igen, duschade och fixade iordning mig. Fikade med Elin, Linn, Malin, Johanna & Olivia på Kaffepaus. Mycket trevligt! Sen åkte jag och beställde tid för att göra naglarna, gick in och lånade böcker på biblioteket, vidare till Ikea och handlade lite nödvändigt till rummet, in på A6 en sväng, köpa lite nödvändigt där med :) Sen blev det Wok & co', hämta lite mat till mig och Jennifer, åkte hem till henne så satt vi och åt gott och tjatade! Fin avslutning på dagen. Fast fixade till lite i rummet när jag kom hem..

Nu ska det sovas! PUSSIS!


Recept på Cornflakeskakor kommer här nedan:

  • 100 g smör
  • 1/2 dl sirap
  • 1 1/2 dl socker
  • 4 msk kakao
  • 5-6 dl cornflakes
  • Koka allt utom cornflakes i en kastrull. Häll i cornflaken och rör om. Häll i former och låt stelna.


    Jag ska på maskerad - hjälp?


    Polis


    Catwoman


    Rödluvan


    Seglare


    Polis igen




    VILKEN? SEGLARE? SÄG SEGLARE SÅ JAG KAN BESTÄMMA MIG :D


    RSS 2.0