Det kanske är..

..dax att skriva ett inlägg i min intressanta blogg som jag skapade för de oseriösa stunderna i mitt liv när jag inte har något att göra...
Som ni märker så har jag haft fullt upp! Typ i alla fall...inte haft någon dator hemma på 1,5 vecka så kan ju va en anledning..

Stora förändringar sen senast?
STUDENTEN den 3 juni...men nu har man väl bara ångest? ska jag skratta? eller gråta?
Men livet går ju vidare..inte för jag gjort något vettigt på en vecka, men jag kallar det studentkris! Det är nog vad jag har...kom ihåg - oseriös blogg. Neh, men det är sant, kan inte komma på så vettiga saker jag gjort just för tillfället.. jag har väl som alla andra som tagit studenten fått känna på studentlivet.. haha.

Jag gjorde en lång lista för någon dag sen med saker som jag måste göra..tror inte jag börjat på den än.. ehe. Men det kommer när annat börjar smyga sig in och jag börjar bli stressad, då kör jag igång med listan, när jag ändå är på högvarv liksom...neh, väntar lite med den listan kanske för denna helgen är fullspäckad!!

Anna, Louise, Emma, Matilda, Evelina x2, Malin, Driola, jaa hur många som helst kan jag räkna upp - men det är jag för trött för....iaf, tillbaka till själva grejen varför jag skrev namnen... STUDENTEN TAR DEM IDAG!!! Om ungefär 12 timmar springer dem ut...världens lyckligaste...men vet inte vad som väntas dagen efter när dem vaknar upp och undrar vad som hände igår egentligen? eller vad som hände från det man började förskolan...haha. Jag lider med dem när de vaknar upp men idag när dem springer ut så...JA, det är en sjuk känsla! :D

Nej, nu börjar det bli sent och för seriöst och jag är trött. Som tur är ligger jag redan i sängen, underbart!
PUSSOSMISK.

RSS 2.0