tillägnar inlägget åt pjär, han gillar att kommentera ;)

Då har jag haft semester från bloggen i två veckor. Det är inte illa! Tänk vad alla tjatat om att jag ska skriva.. host.

Nej, för det mesta så har jag jobbat riktigt mycket på Ikea, vilket är bra! Så jag kommer in i det och klarar mig sommaren lång! Sen har det firats lite midsommar med gott folk och god mat osådär. Livet är bra! Och Sverige verkar ju ha det tur på väderfronten också...kanske inte behöver mig en solresa i slutet av sommaren? eller? :)

Skulle varit ledig hela veckan lång, eller rättare sagt, jag har ej varit schemalagd denna veckan fram tills igår. Då blev jag inbokad måndag, onsdag, torsdag och fredag = 12-20 alla dagarna! Härligt ändå, så jag får lite lön i juli också.  Annars är allt prima ballerina! Fyller 20 år om 10 dagar, inte illa det heller.

PUSSSSSSSSKRAM!


Bilden är tagen på midsommar och lånad av Alexandra (till vänster på bild)

Igår tog min kusin My studenten, så vi var och firade henne hemma hos hennes familj i Gränna. Träffade lite olika släktingar, åt god mat och efterrätt och tjatade lite! Sen åkte jag med My och hennes kompis in till stan med bil istället för buss, fast tog ändå buss från Esplanaden till Kaffepaus där Matilda jobbade. Så satt jag och väntade tills hon slutade och åt lite. Sen åkte vi hem till henne, drack och åt ännu mer mat. Sen kom Evelina gånger två med två killar så körde vi påsleken, och förfestade lite granna innan vi begav oss ut en sväng. Sjukt bra och spontan kväll! Det gillas!

Idag har jag jobbat 12-16.15 på Ikea, och det gick ganska bra tyckte jag :) så blir samma tid imorgon!
Senare ska jag träffa Elin med flera, dem skulle nog förfesta och gå ut en sväng.  Men först ska jag hoppa in i duschen och bli superfräsch! PUSSSSSSSSSSSS!


SJUKT SNYGG TJEJ!



Fika!

Nu ska jag bege mig och fika med Elin och Linn! Kanske Sophie också :)
PUSS!


8 juni

Det har hänt massa olika roliga saker sen den 28 maj, sist jag skrev.
Men orkar inte berätta allt så tar det roligaste.

Jag, Elin och Linn åkte till Skövde i torsdags. Där spenderade vi några dagar med Elin's familj och släkt för hennes bror tog studenten. På lördagen åkte vi hem, och då åkte jag vidare till Emma's 20års fest! Vi hade 5-kamp på hennes gård, firade henne med presenter som hon blev väldigt glad över och gick ut senare på kvällen. Hade en väldigt rolig helg med andra ord! Långweekend!

I söndags var jag ledig, så jag gick ner till stranden och solade en stund med Driola. Runt halv fem blev det grillning och mys på vätterstranden med några andra guys också! Dock var inte myggorna/flugorna/äckligheterna på våran sida men vi klarade oss ändå. Eller jag har inga myggbett i alla fall!

Igår var jag på introduktionskurs på Ikea, så jag tror jag kommer trivas riktigt bra där i sommar! :)

Lite kort sammanfattning av det roligaste, sen finns det självklart mer. Men har inte tid att skriva det nu dock.
PUSSKRAM!

__________________________________________________________________________________

Grattis till Emma och Daniel som fyller 20 år idag! :)


RSS 2.0