Taxi

Nu ska jag agera taxi åt Elin min kära vän, tror även Sophie skulle åka med en bit också! Jag är för snäll ibland. Eller så är jag inte trött och kan inte sova. Jösses vad med jobb jag sökt nu ikväll, det här ska gå känner jag! Fort vill jag att det ska gå också, helst! Men en dag i taget!

Orkade inte upp till AMF igår, så det får bli imon. Ska ringa vikarieförmedlingen också. Jösses vad läskigt det känns..är ju inte arbetslös. Har ju pappa som alternativ, men vill ju göra något annat!

Spagrejen var gudomlig! Den rekommenderas starkt! PUSSOKRAM!

LYX-PAKET!



Hit ska jag och Evelina imorgon klockan 13. Lindås spa! Jag är redo för att få vila upp mig i cirka 5 timmar, gudomligt skönt ska det bli. Och när vi ändå är igång tog vi Lyx-paketet som innehåller: 
Rygg- & Nackmassage ca 20 min, fotbad, ansiktsbehandling med peeling, mask och massage. Samt aromabastu, hårinpackning, bubbelpool utomhus och div. "tvättmedel". Lunch, frukt, kaffe & kaka ingår. Behandlingstid ca 5 tim. 

Så imorgon kommer det bli en bra dag känner jag! Ska leta lite...jobb också.
Nu tänkte vissa - shit omg wtf what happens liksom. Ska hon inte till NY längre? NIX. Och nu är det slutpratat om det. För just nu är det ämnet känsligt som F*n.  Så annat jobb sökes för tillfället. Så jag hoppas på det mesta men är inte så kräsen. Så får se om jag kommer tillbaka till mitt gamla arbete efter tjänstledigheten. Eller om jag införskaffat mig något annat. Det återstår att se.

Nu känner jag att det är dax att sova. Ska skjutsa mamma till jobbet om några timmar och försöka ta mig till AMF, för att försöka skriva in mig på vikariepoolen osådär! Detta kommer bli great känner jag.
PUSSSSSSSSSSOKRAM!

P.S
Tackar Louise snyggingen för tipset om Lindås spa! :)

På lördag tar vi dem!

På lördag smäller det, Hv71 tar smguld! Och om inte det, så får vi ett besviket jönköping vill jag lova! Man kunde nästan lukta sig till besvikenhet av alla bilar som åkte förbi här utanför efter matchen..stackare! Men vi vet ju att dem fixar detta på lördag! 

Annars har jag bara legat och kollat på tv, lekt med datorn, borstat tänderna osånt dära. Nu blir det till att läsa ur mina två tidningar som jag köpte med mig hem idag! Riktigt mysigt och bra, PUSSOKRAM! 


P.S
Imorgon är det 10 % på H&M för alla clubmedlemmar! Det ska man kanske utnyttja... ;)   

MATILDANILSSON.BLOGG.SE

Steg upp 10 idag, hämtade mamma på jobbet, åkte hem och duschade för att bli piggare. Fixade iordning mig och åkte upp till A6 med mamma och bror. För Eric hade uppkörning idag. Och klarade det! Grattis! :)
Jag och mamma gick på A6 medan han körde upp, köpte mig ett vårdande läppstift och ett nagellack på makeupstore! Mums! Sen körde jag ner till min frisör där Elin var och klippte sig - blev riktigt snyggt! Så efter det gick vi på stan med Sophie och Johanna. Åt lunch på Bernads City idag igen, bakad potatis! Sen kollade vi runt lite på stan, så det hängde med en vår/sommar klänning hem från H&M. Även lite annat smått och gott.

Sen somnade jag i soffan när jag kom hem och sov till halv nio och nu är det hockey för hela slanten! PUSSS!

Raspberry Rush!


Min är den rosa - Raspberry Rush! 72 cm hög tog jag, ska ju få plats med en hel del! Sen var det ju 50 % på den här kampanjen som Accent fått in idag så då blev det bara 499 kr! Härligt ju! Den missar jag inte på rullbandet!

Tog mig upp runt 10 snåret idag, fast gick och la mig i soffan där mamma satt. Så låg jag och mös lite. Närhet är livet, då mår man riktigt bra! Sen åkte mamma så jag somnade till lite men gick upp runt 12 och fixade iordning mig. Så kom Evelina runt 14, så var vi hemma hos mig och tjatade en stund innan vi tog bussen ner till staden. Bokade tid för att få naglarna fina, åt lunch på Bernad's City och gick runt i affärer. Gick rask promenad upp till Filmstaden där E köpte biljetter, sen fick vi skjuts av Daniel till mammas jobb. Åkte upp till A6, och vandrade runt lite. Plockade upp den andra Evelinan på Ikea när jag lämnat den andra hos sin pojkväns famn och så åkte vi till Melin's place! Där var Louisesnuttan som hade med sig snickerskakor och bjöd! :) Kollade på OTROLIGT pinsamma filmer och skrattade! :)

PUSSKRAM♥




17-01.30

Sov från 6-15-30 idag. Alltså riktigt trött vill jag lova. Och var fortfarande trött när jag steg upp. Hade ögoninflammation i ena ögat också, snyggt vill jag lova! Grr! Nej, men ganska jobbigt faktiskt. Illrött, suddigt och linser på det = blä. Och sen hade vi ganska mycket att göra några timmar, usch och blä på det. Blev lite kaos.
Men stängde ganska så snabbt så det var skönt! Något postivt i alla fall.

Nu ska jag sova, ska gå upp i hyffsad tid imorgon/idag tänkte jag. PUSSOCHGODNATT!


HALVA INNE

Hos Malin var det trevligt, och hon blev jätte glad fär alla presenterna hon fick! Great! :)

Åkte hem vid 20.15 och hämtade och lämnade en sak nere vid stadsbiblioteket. Sedan bar det av till jobbet. Skulle jobbat 21-03, men jobbade 21-05 istället. Men det var ganska gött ändå, var på jobbhumör idag så det var bra! Då gillar man när fulla människor från krogen och hemmafester kommer och drygar sig i driven. I måttlig anda dock. Men klagar gör jag inte, skrattar mer och har kul. Sen berättade Kim roliga historier när vi stängde så  tiden rann iväg. Körde hem Elin och Daniel och nu ligger jag i sängen och ska sova. Skulle jobbat 13-18 imorgon istället, men jobbar 17-01.45.

Nu är jag trött, irriterad och jävligt förbannad vill jag lova. Men det ska ej skrivas upp här!
Däremot att New York snart har ett spikat datum det kan jag nämna :D Tusen gånger om!

PUSSOKRAM!

17 april

DISS: Människor man ställer upp för som inte kan ställa upp tillbaka. Fyfarao!
HISS: New York är nära. Malin fyller 20 år idag - Grattis!

Hade inget bra humör igår vill jag lova, och det har fortsatt idag. Hoppas det ändras snarast. För orkar inte irritera mig mer på varenda liten sak. För typ allt gick emot mig igår. Okej, det låter värre än vad det är, men jösses vad STÖRANDE. Ska bli med ett rent nöje att få jobba 21-03 ikväll, i alla fall trevliga personer som jobbar :) Sen har betalningen med New York lycktas bli bra. Sjukt jobbig situation så jag började gråta nästan.
Känner mig lite borta idag också..men det blir nog bättre senare när jag får komma igång och jobba. Men innan dess är det Malin som är i första hand! Stor flicka nu :)

HA EN BRA LÖRDAGKVÄLL!


HELT SLUT

Idag har jag jobbat, 11.30-16.00. Trodde jag skulle avlida där ett tag, i lunchrushen! Jösses säger jag bara. Näsan rann, hostan kom, torrheten i halsen kom, mer folk i driven, varmt, kallt, varmt, kallt. Men ändå så mår jag nästan bättre än vad jag gjorde innan idag. Men driven var kanske ändå inte det bästa stället som jag skulle varit på idag, men så är det ibland! Skjutsade Elin till Sara på Gräshagen efter jobbet, hon hade köpt en liten valp, en chihuahua. Ville nästan inte åka hem ju, så söt var den! Jag ska skaffa hund en vacker dag, punkt slut.

Åkte i alla fall hem och duschade, sedan åkte jag och mamma till pressbyrån och betalade det sista till New York, spännande spännande. Sedan skjutsade jag hem mamma och åkte rally hem till Norström där alla vi tjejer gömde oss för Evelina Krull ;) det ni! Vilken förvånad kvinna som öppnade dörren in till Matildas rum och fick sig en rejäl överraskning och stängde dörren igen! haha. Så ikväll var alla 10 samlade. Det har de inte varit sen mitten av december ungefär! Jösses! Men kanonkul! Verkligen KANONKUL!

Lite senare på kvällen begav vi oss till mitt Max och några åt lite mat och såklart satt vi och tjatade! Härligt vill jag lova! Nu sitter jag i sängen, börjar slappna av nu så det är skönt! Varit en hektisk dag eftersom jag inte jobbat sen i torsdags eller när det var.

Imorgon får vi se vad det bjuds på, ska nog ta fram symaskinen och fixa till lite grejer! PUSS♥KRAM!


SAKNAR

Jag saknar Spanien...Puerto Rico....med Evelina...strandpromenad...sena kvällar på balkongen...nutella...mamma mia...
UNDERBART MED ANDRA ORD!




Ljusare tider.

Sov ganska så länge idag. Mamma väckte mig inte för hon tyckte jag kunde få sova tills jag vaknade. Verkade som i alla fall, för jag har inget minne av att hon varit inne i mitt rum o väckt mig. Gick upp runt halv två, åt mat och gjorde iordning mig. Åkte med mamma till stan en sväng, hon köpte vårjacka och jag kollade på resväska. Sen blev jag jätte trött efteråt så hon lämnade av mig hemma och åkte vidare till jobbet. La mig i soffan och låg och slumrade lite. Hur skönt som helst!

Sen åkte jag med Jeff upp till COOP FORUM och var till lite hjälp för han skulle inhandla lite smått och gott. Som tack för besväret tvingade jag han göra macka till mig :) Så kollade vi lite på tv innan han skjutsade mig till mammas jobb. Så åkte jag och mamma till Huskvarna, Hemmakväll, och köpte godis!

Ikväll har jag och mamma kollat på Svenska Hollywoodfruar. Sedan ringde EVELINA JALNEFUR ANDERSSON till mig, så då kom hon och Matilda förbi och tjatade lite :) mycket trevligt eftersom Evelina kom hem från Sälen idag! Sjukt nice!  Nu ligger jag i sängen, svarat på lite mail till New York så snart får jag reda på vilket datum det blir! Jösses, nervöst det kommer bli! Men superdupermegabaotakul! :)

Imorgon blir det jobb 11.30-16.00! PUSSSS!

My life...soon


NEW YORK


CENTRAL PARK


FRIHETSGUDINNAN


MANHATTAN


TIMES SQUARE



MUMS!

the best part of the day

Söndag. Sjukanmäld. Utvilad. Energifull. Städning x2. Äta. Stationen. Evelina. Hem. Matilda. Adelante. Elin. Jeff. Hem. Sängen.

Igår var det söndag och jag var sjukanmäld. Vilket var tur, för jag är inte riktigt frisk ännu. Men energi hade jag så var tvungen att göra mig av med den. Så dammsög bilen, tvättade mattorna i den och sen åkte jag och Eric och fixade lite till med våran Seat Ibiza! Så nu är bilen lite fräschare, vårfin! Sen städade vi lite i lägenheten också, åt mat och gjorde mig iordning. Åkte ner till stationen och hämtade mamma, lämnade av henne hemma och åkte till Evelina med lite kläder. Ja, lite fick hon ju faktiskt ;) Sen hem en sväng, men åkte ganska snabbt igen till Matilda som kollade igenom min rensning av kläder så där hittades lite som kunde användas också. Bra där!
Vidare till Adelante, där Elin och Therese var och fikade. Satt där och tjatade en stund, åkte sedan hem till Elin och drack te. Sen har jag varit hos Jeff en sväng, kollat på 50 first dates - sjukt gammal men sevärd film!

Nu ligger jag i sängen, riktigt skönt är det! :) SOV GOTT!


RENSA KLÄDER ÄR KUL, IBLAND.

Host, host, host. Så låter jag just nu för tillfället. Varför kommer hostan när man ska sova? Förbannat jobbigt.
I alla fall, igår så åkte jag och Elin till COOP FORUM, inhandlade mat i mängder. Man kan säga att hon utnyttjade mig lite där eftersom jag hade bilen med mig + att jag var med som kunde bära. För hon köpte på sig rejält! men som tack för det lagade hon riktigt god mat, grillad kycklig i grädd-tomat-örter-sås med ris! Jösses vad gott det var, och mätta blev vi också. Sen kollade vi på "hur man blir av med en kille på 10 dagar", riktigt bra film- dock gammal.

Åkte hem runt elva, och runt ett skulle jag försöka på mig det här med att sova. Vilket inte gick bra eftersom jag är lite småsjuk. Så då kom hostan, och jag vet inte när jag somnade. Fick gå upp 7.15 idag och åka och hämta Elin. Jobbade från 8-11.30. Fick åka hem tidigare alltså. Somnade vid 12 och sov till klockan 18. Snacka om att jag inte är smart, och tydligen inte fick sova länge under natten + att jag är lite sjuk.

Hoppade in i duschen i alla fall. Fräschade till mig och sedan kom Evelina, Emilie och Matilda hit. Lagade pannkakor, åt godis och kollade på "Djävulen bär Prada". Och så klart tjatade vi på om allt möjligt, som alltid. Dem åkte hem runt tolv. Så sen dess har jag rensat kläder som ska bort denna gången. Bort från lägenheten!
Och nu ligger jag i sängen.. hoppas på att få kunna sova utan att hosta ihjäl mig. Fast mest rädd för att inte kunna somna eftersom jag vaknade klockan 18..

GOD NATT!


VÄNTAR

Sitter och väntar på att mamma ska ringa och säga att hon är utanför med bilen så jag kan ha den ikväll. 0
Idag har jag duschat, betalat min del av flygbiljetten, träffat Elin och Jessica för att köpa present till Malin som fyllt år, men som ska ha sin födelsedagsfest ikväll. Ska bli riktigt trevligt det! Sen var jag förbi min bank också, kollade läget lite. Därefter blev det ettan och nummer trettiotre upp till Egnahem. Ja, jag har åkt buss för första gången till Egnahem. Lite läskigt eftersom jag inte visste vart jag skulle hoppa av! Men det gick ju som på räls.

Evelina och jag fikade en stund, gick ut med hennes hund och pratade massor! Hon är den bästa!♥

Nu ska jag röja bort lite kläder, igen. Vet inte vart alla kläderna kommer ifrån egentligen. Men stopp tar det då aldrig! Sen blir det att åka till Torpa. Till Malin. Ha en trevlig torsdagskväll! PUSS!

FÖRKYLD, HOSTA...YOU NAME IT!

Annars mår jag bra. Känner mig dock lite krasslig. Lite febrig, förkyld och nu har det börjat komma hosta också. Tur att jag är ledig tills på lördag morgon klockan 8. För sen är det jobb i helgen som gäller. Pass ett.

Igår jobbade jag till halv nio, sen åkte jag hem och duschade. Träffade Jeff en sväng, som hade bakat åt mig. Ibland är killar...underliga! Men goda muffins var det vill jag lova.
Idag blev det en sväng till A6 med mamma och Eric. Åt mat och var smakråd till Eric som köpte en ny skjorta. Sen träffade vi vänner till familjen, vilket alltid är trevligt! Var tvungen att avbryta pratstunden eftersom jag skulle börja jobba vid 16 idag. Så sen har jag jobbat till 21.30, åkte hem till Elin efteråt och kollade på film - Bröllopsfotografen. Som var en riktigt bra film, med klockrena kommentarer.

- "På det här stället använder man frack!"
- "Jag ser det döööh!"


Vi åt även lite mat hos Elin som vi tog med från jobbet och sen bjöd hon förkylda mig på en kopp te och Ibumentin! Så nu mår jag ändå ganska skapligt. Ska bli skönt att gå upp imorgon klockan 10 och ha en mamma som fixar frukosten åt mig. Och pysslar om mig såklart, min söta mamma, världens bästa!

Nu ska jag bara röja undan lite kläder från rummet. Och imon har jag fullt upp!
PUSS OCH GOD NATT DAMER OCH HERRAR!


it's my brothers birthday

Helgen i kort sammanfattning;

I fredags jobbade jag 12-22, slutade dock lite tidigare. Sedan åkte jag hem, duschade och fixade irodning mig för att åka bort till Siri på Gräshagen. Där bland annat Elin, Johanna och Sara härjade med några killar. Efter ett tag drog vi in till staden, Centrum och Oleary's en sväng, och sist bort till Max för att äta lite mat.
På lördagen jobbade jag till 18, skyndade mig hem för att familjen skulle till Twin och äta. Gott var det vill jag lova! Åkte till Öxnehaga runt 22 tiden, till Mikaela och hennes syster Jessica. Och sedan blev det Huset för fulla muggar.
Jobbade 13-21 i söndags, sen blev det att hoppa in och ta en snabbdusch så jag och Elin skulle hinna till Maxi innan de stängde. Köpte hårfärg och åkte hem till Elin och började dra slingor i hennes hår. Blev kanon bra! Gjorde mat och kollade på Gossip Girl till klockan 5 på morgonen...

Så igår sov jag länge.. behöver ju inte skriva hur länge men länge ;) Så för någon timma sen kom jag hem efter att ha jobbat. Och om några timmar ska jag och mamma sjunga för Eric! Borsan fyller ju myndig!

PUSS OCH GOD NATT!

APRIL APRIL APRIL

Idag är det första april, inga skämt än så länge..
Fatta vad tiden gått fort sen årsskiftet egentligen? Känns verkligen som det. Började med en ny kampanj på jobbet i måndags. Kändes ju som jag nyss satte upp den förra kampanjen. 3 månader så bara tjoffs så var dem borta. Nästan lite små läskigt faktiskt. För tre månader sen var jag i Thailand, hujeda mig vad skön den semestern var. Sen hann jag knappt hem en månad så åkte jag och Evelina iväg till Spanien i en veckan, hujeda mig vad skön den semestern också var.

Livet är bra just nu. Allt börjar ordna upp sig och allt annat faller på plats. I alla fall det mesta. Sa till min chef idag också om att jag ska åka iväg, så hon skulle klura på om jag skulle säga upp mig eller om jag skulle ta tjänstledigt. Vilket som spelar nog ingen roll faktiskt. För när jag kommer tillbaka så kunde jag bara höra av mig i god tid innan så skulle det nog gå galant! Hur fint är inte det att ha sånt fixat innan man åker då? Bra jobbat!

Ikväll har jag tagit det lugnt, rensat massa gamla papper ur min tidskriftssamlare som var välfylld, med både bra och dåligt. Men nu finns det bara bra saker där. Nödvändiga saker. Sedan har jag tagit mig en dusch, skrivit mail till NY och testat mina kläder som kom hem till mig idag - från H&M's nya kollektion, The Garden Collection. Jag måste säga det att jag gillade både klänningen och shortsen!

Dax att sova och ladda inför en ny arbetsdag, 11-20! GOD NATT!

(försök nu inte gå på massa skämt !)

RSS 2.0