Bad day!

För det första: jag var tvungen att gå upp 9.15 i morse, hade betalat för att få sova till minst tolv idag!
För det andra: väääldigt mycjet folk, stressstressstress.
För det tredje: hungrig som en varg, fick äta vid halv fyra på grund av den stora skaran männsikor idag.
För det fjärde: började ont-i-halsen-ont-i-kroppen när jag hade 1,5 h kvar på jobbet..trodde jag.
För det femte: när dagen redan varit vidrig så fick jag jobba över 30 minuter, hej vad glad jag blev!

Dagen fick dock en vändning när jag hängde med pappa till badhuset och simmade, solade och bastade. Det var dödsskönt vill jag lova. Men kroppen är fortfarande hängig och det lär bli värre imorgon, bra tajmat. Men det blir en bra dag imorgon ändå, god mat, trevligt folk och sen sova för att jobba 9 h på nyårsdagen, jap, dubbeltbetalt tackade jag inte nej till. Hoppas bara att det inte blir föör mycket folk.

Dax att hoppa i säng strax, sola lite till imorgon, fixa och sen hjälpa Emma med lite stuffs innan folket kommer tror jag.
Gott nytt år allihopa! :)


Dessa två saknas en hel del!

Salud! Prost! Cheers! Cin cin!

Rubriken kommer någon om några dagar att fatta mer exakt vad det handlar om, men tills dess så är det en hemlighet mellan mig och anna!
Yes, today har jag klippt mig och tjötat lite med frisören. Fick även med mig en inpackning hem av henne, for free! Great :) Efter klippningen strosade jag runt på stan och hittade lite grejer tillsammans med anna, ett par öronhängen, underkläder, hemligt, en träningströja och på det lite mat på Bernad's city!
Sen var vi värda lite vila i solariet, dock bara 10 minuter men det var skönt, sen blev det hemgång.

Till kvällsmat skulle det bli pizza, jag gillar inte pizza längre? usch, smakade inte så gott faktiskt. Men får köpa lite godis istället och äta, mycket godare. Strax ska jag åka till Melin, nyårsplanera lite granna. Sen hem och sova för imorgon blir det jobb 11-17.15!

tjopptjoooopp.

Pizzzzzzzzza, menotlike.

things that i've been missing so long

Lägger in två youtubeklipp, Leona Lewis, aldrig fel! :)
 

Sista vittnet

Steg upp runt kvart i elva idag, åt en banan och sen åkte jag till jobbet, 12-17. Gick väldigt fort idag faktiskt, eftersom jag jobbade 11 timmar förra gången. Så hoppas det går lika fort imorgon, samma tid! Efter jobbet åt jag lite mat och somnade fint i soffan någon timma, eller två.. Sen skulle jag hämta mamma vid halv nio, vi åkte och köpte lite godis o chips också. Slängde mig i soffan direkt när jag kom in och nu har jag och mamma precis kollat klart  på Beck - Sista vittnet, mycket bra!

Imorgon blir det jobba, sola & chilla. Och hoppas på att denna klänningen kommer på måndag eller tisdag, annars blir det not so funny. Ha det bra, pusss!


"Vad beställde jag nu igen"

den repliken fick jag höra 350tusenmiljarderns gånger igår. haha. Men vissa var roliga och skojade till det dock, rita äckligheter på bänken, visa upp sig genom fönsterrutan osv. Lite små äckligt men ganska kul. När de sista gästerna hade gått såg det ut som en svinstia, men vi städade och fixade och efter ätit lite tårta som frukost bar det av hem, klockan var 05.45 när jag kom hem. Somnade efter en stund och sov tills halv två.
Och tack för att ni kom o åt en sväng, Matilda och Evelina krull! :)

Idag har jag bara duschat, målat naglarna och tagit det lugnt. Blir även en lugn kväll med fika och bio, med Anna von kaxholmen! Nu ska jag äta lite, spagetti och köttfärssås. Ha en trevlig kväll, puss!



13 timmar!

Yees, om 13 timmar sitter jag i bilen hem om allt gått som det ska, och det hoppas jag att det gör. Sen ska jag sova tills jag vaknar, sola lite och chilla eller nåt :) ska jobba på lördag sen också. Måste vara pigg.
Sov iaf 12 timmar i natt, så steg upp runt klockan två. Har bara suttit här och chillat, ska strax äta och duscha och sen bär det av.. haha.
Framåt ser det iaf ut såhär:

lördag - jobba, söndag - jobba, måndag - klippning, tisdag - jobba, onsdag - Nyårsafton, torsdag - jobba.


Neh, dax att hoppa in i duschen och ladda upp inför kvällen och natten! 
Ta det lugnt ikväll, ni som är ute och gör bus! :)

Julmys




Igår var det Julafton;
vaknade upp hos pappa och gjorde iordning mig lite, sedan hjälpte jag pappa i köket och stekte köttbullar och allt möjligt gott som finns på julbordet! Runt 13 tiden kom mamma och därefter åt vi. Som vanligt illamående efterråt, haha. Klockan blev i alla fall 15 och vi kollade på Kalle Anka, men var dock ganska trött så jag somnade lite då o då. Vi åt även lite lussekatter och drack varm choklad, mums.  Vid 18 tiden blev det julklappsöppning, det var mysigt :) alla blev glada och nöjda.

Innan jag och mamma åkte hem spelade vi ett spel, kommer dock inte ihåg vad det heter men allmänbildad bör man vara när man spela det så jag var med mamma. Klockan 21 åkte vi hem. Kom bort mot Vida Vättern där det hade varit en olycka med två bilar, sjukt läskigt, båda däcken på ena sidan av en bil var borta. usch. Men  vi kom hem utan bekymmer och nu har vi kollat på lite tv/film och jag försöker fördröja tiden lite. Måste hålla mig vaken så jag kan sova länge imorgon så jag orkar jobba 18.00-04.45 sen :) ser verkligen i fram emot när jag sätter mig i bilen påväg hem den 26e.

Hoppas alla hade en mysig Julafton, det hade iaf jag :)

Julkort från USA

skönaste halvtimman på länge i solariet idag, men mer fick det inte bli. Efter solningen duschade jag och åt, sedan åkte jag och mamma ner till stan och köpte min kavaj och två par trosor följde också med + nagellack, behövligt.  Nu har jag packat lite till pappa, och öppnat ett julkort från USA, av Karolin. :)  Hon är saknad till tusen vill jag lova. Tänkte ringa henne någon dag och se hur allt är, tror hon flyttar till SF efter jul! Man måste ringa typ vid 1 på natten så jag inte stör henne mitt i natten. När klockan är ett på natten här är den typ fyra på eftermiddagen där.



Neh, dax för mig att packa det sista till pappa. Han kommer vilken minut som helst. Då ska vi köpa lite saker och sedan åka till ödet. Hoppas ni får en riktigt bra julafton allesammans!

GOD JUL

Hairspray & prat

Igår solade jag innan träningen, dock bara 6 minuter men bättre än inget. Sedan blev det Ki jympa med Matilda, ja, jag har träningsvärk i skulderbladen idag. haha. Dock var det kul att boxas lite med armarna osv. Efter passet åkte jag hem och duschade och åt. Sen köpte jag de sista julklapparna och hittade en fin sak till mig själv som jag la undan och ska köpa idag.
Senare på kvällen bar det av hem till Matilda, kollade på Hairspray och pratade om allt och inget. Det var riktigt mysigt. Åkte hem vid halv två tiden och somnade ganska så snart efter det.

Idag ska jag också sola, dock lite längre, inte samma sort solarium som igår så då borde jag inte bli röd. Men spela roll iofs, ska ju till Ödesög ikväll och sen spendera Julafton där med pappa, mamma kommer imorgon. Senare på kvällen ska jag åka hem eftersom jag ska jobba på Juldagen. Men måste spendera Julaftons natten och göra något så jag kan sova under dagen och orka jobbtiderna; 18.00-04.45.

Bara för att det är julafton så bjuder jag på några ooold bilder, ni kommer kanske hata mig men så får det bli. :)





Dancing Queen

Ännu en helg av alla mina 18 år har gått.
I fredags blev det utgång som hette duga, även om jag var nykter :).  Jag och Evelina krull dansade tills det sprutade nästan, riktigt kul var det! Kom hem runt tre tiden och somnade bums. Sedan var det bara att stiga upp klockan 11 och försöka piggna till inför jobbet, 13-21. Kom hem runt 21.30, kollade en film och somande, blev dock störd klockan 4 av ringningar på mobilen 10 gånger.
Hoppade i alla fall upp vid 11 idag också, slöade lite och åt frukost, sen var det bara o bege sig till jobbet. Som var rikitgt kul idag när jag fick stå i driven och skämma ut mig lite. (Läs första gången)

Nu är jag i alla fall ledig tills juldagen och sen är det bara den 30:e kvar denna månaden med jobb.
Imorgon blir det sola, som jag inte gjort sen Ayia Napa - i augusti. Föreställ er min äckligt vita hud, usch, unfresh.
Blir även ett pass på friskis och sen skrubba, inpackning, raka benen och ALLT så man blir freshfresh! 

Då tar jag farväl för denna gången och hoppar i säng alldeles starx. Sleep tight!




Efterlängtade jullov!

Låg och tänkte innan jag somnade igår att: imorgon är det jullov, det kommer gå mycket enklare att gå upp och åka till skolan när jag vet att jag inte har lektioner utan bara en skolavslutning. Funkade det imorse? icke. Somnade om och vaknade 7.00 och bussen går utanför mig 7.12, det förstörde min dag, ganska så väldigt mycket. Men jag hann med bussen och det är ett plus för mig att jag hann göra iordning mig på 10 minuter och sen springa till bussen på två.

Det var en traditionell jul-skolavslutning med en skolchef som pratade tills han märkte att ingen orkade lyssna, julevangelier på 5 olika språk, julsånger osv. Sedan tog jag och Moa bussen in till stan och tittade runt lite, köpte julklapp till mamma och Moa köpte lite till sig själv.

Strax blir det promenad med Matilda och Evelina krull, ska bli skönt att få komma ut och röra på sig lite, behövs denna tiden på året då man känner sig ful, äcklig och bara vill härifrån.


RSS 2.0