Spruta

Gick upp 7.10 idag, fy vad det inte var kul. Och speciellt inte om man ska till doktorn, då vill man helst ligga kvar när man vet vad som väntas. Blä. Men mamma hängde med, för ifall jag skulle vara tvungen o köpa någon medicin så vill jag ju helst slippa betala den. Tur att hon hängde med kan jag säga, för 180 spänn gick det på denna gången. Som sagt min tå alltså, den är ju lite knepig och inte kul faktiskt, så doktorn fick ge mig en spruta i tån, vilket jag kan lova gör ganska så ont, för hon stack med det på typ två eller tre olika ställen. Spänner till i tån så den domnar bort, som den somnat typ, men somnandet går inte bort vilket är läskigt. Sen känner man lite hur dem drar o så, mums, mysigt värre.

Sen åkte vi till bageriet vid Ekhagsrondellen, köpte med oss lite nybakta frallor hem, himmelskt vad god frukost det blev helt plötsligt, med lite Chai latte till, som mamma skummade till med den nya vispen så det blev mjölk i halv köket, ett gott skratt i början på dagen är aldrig fel. Sen myste vi ner oss i soffan och åt frallor och drack varmt :)

Sen blev det till att gå och lägga sig efter jag skjutsat mamma till jobbet, och det var skönare än skönast...
Kollade lite efter resor med pappa och Eric, lite tv, käka, sedan åka och fika med tjejerna på Clara's, mysigt värre! Pratade om typ hur klantiga vi var när vi va små...sen hem till Driola's ena hem, där hon bor tillsammans med Johan, så satt vi där och kollade på lite tv..men mest tjat!

Sen hem till sängen, eller först ta den där medicinen såklart..men sen sängen och kollar runt lite oså :) great!
PUSsSsssSS



ca 30 timmar

Jobbar natt hela helgen, känner mig ganska död i kroppen men det får väl gå två nätter till, :)
Riktigt trött när jag kom hem efter jobbet, somnade väl runt 06.00 tiden och sov till 15.00 ungefär.
Börjar om typ 45 minuter, ingen lust kan jag påstå men får göra det bästa av situationen. Sen är det bara 17-01.45 imorgon sen är jag fri.

Köpte ny vinterjacka igår, ska fundera lite på om jag ska behålla den, lutar ju mest åt :)

Fast jag har köpt en svart.

Annars kollar jag runt på lite resor, för till jul blir det Thailand med pappa och bror tror jag, inget jag klagar över..
Dax att sätta lite färg på ansiktet och göra matlåda. Byeeeeeeeeeee!


Kalender

Vaknade upp runt 12 idag, väldigt skönt att sova ut ibland. Sen blev det till att sy vidare på de sista jeansen som behövdes fixas till. Så nu har jag typ 8 jeans som går att använda utan problem, jag som inte gillar jeans egentligen, men slipper köpa nya iaf. Huvudsaken. För det är så tråkigt o köpa, inget passar osv.
Sen rensade jag och mamma det lilla förrådet där det finns skor, kläder, väskor och krimskrams. Det blev några säckar så det var väl bra att vi gjorde det antagligen? Ja, massa skit som man inte använder. Och sen hittade jag en väska som jag kan använda, dock mammas, men hon var snäll så jag kunde få låna den lite.

Sedan blev det upp till A6 för att lämna in mina ankelboots (stavning?), för omklackning. Ja slitna var de, fråga skomakar'n! Inte bra, men nu är dem fixade iaf och det är bra. Sen blev det att gå förbi Elin en sväng och sedan jobb, 17-21.30 - skön tid!

Efter jobbet blev det hem, duscha och hitta hemsidan där man gör sin egna kalender. Tack hjalmarsson ;) Så nu har jag beställt det också, kanske blir bra :)

Imorgon har jag andra saker o göra än att rensa skit, för städa rummet gjorde jag i söndags - duktigt, jag vet! Städade resten av lägenheten också, snäll jag är mot min mamma. Glad blev hon, tacka gudarna för att hon inte är kräsen.  Måste hitta annat jobb också, snart kommer nog turen när jag minst anar det, eller jag hoppas ju!

Dax att sova lite, mamma bad mig att inte vända på dygnet. Det började innan studenten att inte lägga sig före tolv, det går bara mer utför. Bättring snart.

PUSSEN!


Picknick vid utsikten


Göteborg & Norge

Hej, min blogg har dålig uppdatering, vad har din? Eller denna; Hej, jag har ett liv som måste skötas, vad har ditt?

Neh nu ska vi inte vara såna, men tid är inte bra. Stress alltihopa. Men jobbat, träffat vänner väääldigt mycket, fixat grejer, kläder bland annat - jeans mer specificikt (stavning?). Promenader, picknick och bullbakning också ju.
Hemmafruarna i Jönköping kan vi snart kallas..enligt någon.. ha!
Annars är det Göteborg imorgon, lite shopping och lite håkan för att, aah. Kanske Norge till helgen, annars, nästa vecka mitt i veckan. Men vi får se.

Idag har jag fixat lite grejer, datorn funkar halvt om halvt, ska få mammas guldklocka att funka också så jag har lite mer variation på min klockor, sen doktorn. Antibiotika hej, usch. Och snart bär det av till Krull för lite tjat och sånt :)

Pusspusspuss!


mmmmmm :)

100 dagar sen jag tog studenten, lite smått ångest!
Annars jobbar jag tors-sön, härligt det!
Träffat Moa och Jennifer en sväng idag också, trevligt!
Har för övrigt börjat få ont i tån igen, äckligt!
Imon är det homeparty hos Elin, nasty sa jag!
Annars är jag trött, mätt och mår super!
Puss!


No surprise

Så nu har jag hittat den där förbannade låten jag undrat över i veckor, tummen upp, slapp jag tänka mer på det.
Annars så sov jag till typ 15.00 idag, ledig som jag var. Gick upp, gjorde lite varm choklad och mackor och satte mig framför tvn. Sen kom mamma, så gjorde jag mig iordning, tog med mig henne och åkte ut till pappas jobb. Inte mkt till att städa där inte, sen vidare till A6 en sväng, hittade inte det jag sökte men ska kolla det idag istället.

Efter A6 blev det hem och käka för att sedan åka till Driola och kolla på film med henne, Malin och Matilda :) Knarkfilm typ, haha. Pineapple express eller något hette den, delade meningar om slutet men annars så. Efter det åkte jag förbi jobbet en sväng, och sen hem till soffan och mysa med mamma. Inte allt för ofta det händer så hon var väl glad att jag var hemma före midnatt.

Dax att sova snart då, ryggen är typ bra igen, efter ipren då men det tackar jag för. Dog nästan i natt för det gjorde så ont. Men nu är det inga problem. Pusshej!


leeeedig igen

Nu är jag ledig tre dagar i sträck igen, skönt sa jag ju. Klagar inte, verkligen inte.
Trött är jag säkert, ont i ryggen har jag, ah det är synd om mig nu. Så ska väl sova,
och ringa doktorn imon för säkerhets skull, även om jag kan sätta 500 kr på att det
inte kommer hjälpa o ringa. Men en möjlighet finns ju. Annars ska jag be Matilda
massera mig (a) hon är duktig på det!

Imon (senare idag om man ska vara petig) ska jag fixa lite; skattegrej, åka till pappas jobb o kolla till det, städa lite i rummet kanske, kanske garderoben och skoförådet också.  Finns nog lite mer att fixa som jag kommer på imon. Säkert träffa någon del av näbbgänget.. det klagar jag aldrig på :)

Och Evelina J.A, du får ha det sjukt bra i Göteborg!

Godnatt!



RSS 2.0