Shake your body, baby

En helt sprudlande, fantastisk, underbar, rolig, förväntansfull, åt skogen vilken bra dag! Ja visst seru. Ibland är dagarna åt helvete, men sen när man vet om att man är ledig tre dagar i sträck? Vad händer? Det vänder. Det gillar jag! Som bara den :)

Idag är det en sådan dag verkligen, eller i alla fall nu mot slutet. Började ju med jobb, men det var ju icke jobbigt idag. Knappt något folk alls kändes det som. Sen slutade jag i tid för typ första gången på sjukt länge! Det är ju inte helt fel. Eftersom man räknar med att man oftast slutar lite senare. Blir man ju extra glad. Märker ni att jag typ flippar för att jag är glad? Ahhh, det är nice. Känner för lite fest nästa vecka, kommer inte ihåg när jag jobbar nu bara. Men pappas hus skulle kunna bli ett nice ställe. Och fest mitt i veckan skadar aldrig. Tro mig. Alanya osv..

Sen lite dåligt det att jag kunde åkt med pappa o dem på en resa egentligen om han kunde ta o bestämma sig någon gång i tid så jag hinner också. Men jag ska ju sköta hans jobb lite så cash rullar in och resan kanske kommer senare igen! Yesyes.

Annars har jag gått promenad med Matilda och Driola, hoppat in i Louise bil där hon och Robin satt en stund, varit hemma hos Driola för första gången och köpt godis och käkat och blivit äcklad av det, mums. Sen kom jag på att jag typ inte käkat något idag så fick dra i mig lite moooooooooooooos, med god krydda på.

Sen måste jag bara säga att Moa gjorde nog det mesta av detta inlägget, inte att hon skrev det. Men varför jag blev sjukt glad! Det ni, det kanske jag berättar mer om senare...here we come maybe baby!

Som sagt, ledig tre dagar nu...skönt! ohyes. Pusssssssssssss, nightie!



what do you want to do next?

Tjoooooooo

Läget är bra, bättre liksom. Med tanke på att man saknar alanya, shopping, festa och allt... går verkligen så sjukt fort, en vecka alltså. Skulle kunna göra om den veckan 100000000 ggr och inte tröttna. Kanske på shoppingen, men inte det andra faktiskt. Dock saknar jag nog inte frukosten, men den hjälpte ju dieten på traven liksom. not.

Idag har jag jobbat 11.30-19.00, ganska gött ändå. Gick ganska så fort och allt var lugnt typ. Sen efter jobbet kom hjalmarssonen hem till mig, så tjatade vi lite innan jag hoppade in i duschen för att sedan hämta mamma på jobbet och därefter göra mig iordning och dra ner till stan.

Fikade en sväng på.. george, like usual. Säkrast så faktiskt. Men det var trevligt, mycket prat som vanligt. Sen lite skratt också, ganska mycket.. men kom inte på exakt vad det va nu bara för det.
Sen kom några kompisar till Evelina och satte sig vid vårat bord, då blev det ännu mer skratt när den ene hällde i salt i sin latte eller vad det nu va, istället för socker. haha. Kan inte smakat gott. Sen fick vi höra en pinsam historia också, stackars killar som blivit utskällda på cen.. haha. Som det kan gå när alkoholen sätter spår.

Men sen så träffade vi lite annat folk och begav oss till Hjalmarssonens bil, tjatade lite till. Sen kom Kimplockepinn, och var hungrig. Så offrade oss för lite mat på max. Sen blev det hem...

Goooooodnaatt!

oh like likee



inte bästa så men ... vem bryr sig? :)

Oh like it like it, i'll do you like a truck

Hemma från Alanya sen några dagar tillbaka, suger riktigt mycket faktiskt. Nu hade jag kunnat stanna där ett bra tag, bara ta det lugnt, festa lite då o då, sova, sjuuuuukt fint alltihopa!
Och jag orkar inte berätta om resan inte. Kolla bilder på facebook, dem talar för sig själva ju, riktigt najs. För min dumma kamera vägrar pussla ihop sig med sladden till datorn, yey, alla händer upp. not.
Jobbat idag också, borde stannat hemma en dag till faktiskt. Så imon är jag sjukanmäld - ledig. Skönt.

Annars är det mys faktiskt, luktar sjukt gott efter ljusen i rummet... like like :) mer like till...förhoppningsvis liksom, för annars kommer ar...et....li.. bli jobbigt.
Sen ska jag nog hjälpa pappa med o sköta restaurangen medan han åker på semester, kanske skulle bosätta sig i ett tomt hus några dagar isf? gaaaanska så skönt ju. Eller dra med några arbetslösa och dra lite fest :) det kan ju vara värt o fråga!

Nu har jag lite annat på g.. byeee :)


But she feels no different after


Alanya 16-23/8

Ohja. Idag bär det av, kommer bli sinnes underbart sjukt stört ruggit ohjäääääääää. Neh, men taggad av Emma's sms nyligen dåvaaa. Känner ni min fjortissstyle på skrivningen. Gilla.

Dagarna som varit här innan nu då har varit tjocknice ju. Lite utgång igår med Sandrah och Leeejsa, lite senare kom även Jennifer med in i bilden. Fulade oss lite på dans golvet oså, stackars killar säger jag. Engelskmän är jobbiga, så nivet. Men kvällen var rolig.

Annars har jag packat, träffat lite mer vänner, köpt en kjol och sådär ju.  Och träffat pappa o käkat lite pizza också, inte varje dag det heller, solat också och växlat pengar. Näjs.

Börjar få lite panik om jag glömt något. Viktigaste är väl pass, biljett, pengar och våra fina...som vi ska ha på oss :)
Tjoptjohej! Ha en trevlig vecka, PUSS!




Denna vågar man inte göra för stor som ni mycket möjligt ser på bilden ;)


om jag hade kunnat spola tillbaka tiden, skulle jag gjort det

Icke. Känner inte för det. Tappat lusten till vissa saker. Håller med Evelina. Eller som hon skrev "det finns viktigare saker i livet". Sjukt mycket viktigare saker. Fattar inte varför jag sitter här egentligen, borde typ sova. Men om man sover länge på dagarna blir det lätt att man är uppe sent. Skit samma. Jag ska fan inte klaga. Blir bara förbannad på att jag gör det då.

Var iaf ledig idag, så sov till klockan 15, onödigt ja, men sköööönt. Inte känna att man behöver gå upp liksom. Sen blev det A6 en sväng, kolla en sak. Sen hem och fixa iordning mig lite. Köra ner till stan med mamma och Eric för att käka på Twin City med 7 andra. Det var gott. Sen blev jag uttråkad, ringde Matilda så kom hon efter jag träffat pappa och köpt en ministereo till Alanya. Najs. Sen så pratade vi lite om resan, allmänt typ :) Hon ska åka och hälsa på Evelina i Lund på torsdag, jag vill också :( skitjobb. Budd på att fixa så någon kan jobba, hade verkligen velat åka!  Tur att Louise och Driola kommer hem så det inte blir fööör tomt i Jönköping..

Onsdag, torsdag och fredag blir det i alla fall jobb. Sen leeedigt i typ 1,5 vecka. Så det kommer sitta fint! En vecka med bra människor är aldrig fel, believe me! Ska börja packa lite smått snart tänkte jag, annars vet jag hur det kommer sluta på söndagen = kaos. Och sånt hinner jag inte med. Stressa är inte min grej. Sen söker jag massa jobb också, kan ju iaf vara värt ett försök. Annars blir det tråkigt till hösten..

Tänkte visa Krull vad vi har köpt med oss till resan, men har inte tagit kort, vågar typ inte, för ful i dem dära...
Så Matilda får visa dig dem på torsdag! :)

Byeeee !


7 dagar

KVAR! Yesssss, så är det och det kommer blir sjukt gött! :D Resväskan vill inte ge med sig med sin kod bara, lite knepigt men det ordnar ju sig :)

Jobbade igår, 18.00-04.45 och samma tider idag, roligt - inte! Men har hunnit sola en sväng idag iaf..någon timma sådär innan jag åkte upp till A6 och hjälpte Matilda o inhandla lite kläder :) men vet inte om jag var till någon större hjälp, hon köpte ju allt :D och jag köpte också..




Visst jag har mycket underkläder meeeeeeen varför inte kände jag :) och jag valde en färg som inte finns i min samling så det var ju positivt ju! och Matilda tyckte det skulle vara bra o ha i turkiet.. vet inte vad hon tänkte där :)
Pratade iaf lite med Anna på sms igår kväll, hon är ju i kroatien har jag för mig? (A) bland öarna och båtluffar - avundsjuk hej! Hon hade det bra iaf, men får inte se henne förän jag kommer hem sen - 24 augusti! shit!

Louise, Driola, Robin & Johan hade det bra i Alanya också, 42 grader varmt - give me?

Nu blir det jobb! Puss!

Hallon

Repeat:


Söndag - Slödag, träffade Matilda och satt o planerade lite inför resan. Det gillas :) Sen åt hon lite också, och sedan gick vi ner till stan för att fika, Krullet hängde på...och på fiket satt andra näbbar. Louise, Driola, Malin och Emma. Det nya caféet mittemot George's, nonameonit! Men gott i alla fall. Sen blev det bio med mamma. Sommaren med Göran... rolig emellan åt ja. Sen blev det hem och sova eftersom jag skulle upp o jobba tidigt. 

Igår - Jobb mellan 9-16, sen hämta mamma och bara ta det lugnt hemma. Helt slut. Somnade efter två timmar i soffan och sov två timmar också och sedan blev det två timmars film med mamma. Coyote Ugly. Han är het, väldigt het! Det fick bli mitt och Krullets samtalsämne lite senare också, haha. "en sån där man stoppar under sängen" ah, ni fattar.

Idag - LEDIG!! Sov till 11, upp o hoppa vidare till solariöarna, schhh. Måste ju, likblek och neh, gillas inte. Måste få lite färg för o känna mig bekväm ju! Sen blev det hem och duscha, väldigt skönt va det! Skrubba, raka benen, och tvåla in sig i den sjukt goda duschkrämen mamma köpt - mums! Sen bodylotion och lite Voltaren till blåmärket, vackert... Och sen vidare till piren med mamma för att käka gott. Vidare o fixa lite på stan. Skjutsa mamma till jobbet, upp till A6, träffa pappa, sedan hem och....

Då kommer kvällens roligheter :) träffa flickorna! Eller rättare sagt laga mat åt ett gäng hungriga slitna arbetare som ville ha mat och hallonpaj och spela yatzy! Det var nice,  åkte för en stund sen så nu är jag nästan ensam. Bror är hemma iaf.
Dax o sova snart, hämta mamma på jobbet imorgonbitti ju..

pusstjaaaaaa




Glöm inte att Driola och Louise åker i natt! :)


RSS 2.0