2-4

Dåligt hv! Min första match denna säsongen och dem förlorar?! Fast det var en spontan match. Det gillar vi. Fick erbjudande om två gratis biljetter, ringde Driola och såklart blev hon min för några timmar! Det gillas ännu mer. Så vi satt och tjatade mycket om allt, kollade på matchen, köpte korv & godis, tog bussen hem efter matchen :) Roligt att göra något som vi inte brukar göra! Annars så har jag varit med Daniel på A6 och Company idag, köpa nya kläder till pojkstackarn som har problem med det. Men han hittade ju i alla fall kläder. Så något bra var det ju med det. Annars har jag bara chillat hemma ikväll, men blir nog till att dra på en förfest nu. Kanske ut sen... spontant. PUSS!

Chokladbollar

Bakade nyss chokladbollar. Fick ju finfrämmat av Evelina en sväng. Hon var lite förtvivlad över sina naglar, och stackarn har ju aldrig haft nagellack så fick ju hjälpa henne att måla. Men det blev snygg efteråt! :) Sen åt vi lite lätt mat och åt chokladbollarna till efterrätt. Eller i alla fall en var. Mycket gott. Blev ingen träning med Driola idag, och jag blev seg så åkte inte heller och tränade. Men hämtade ut paket från H&M med mamma runt tre-tiden innan hon skulle åka till jobbet. Så vi gick ner till Tobakshöran, vilket var äckligt kallt. Men alla sakerna passade för det mesta. Bra. PUSSKRAM!

LYCKLIG

Bra start på dagen idag faktiskt! Och vem gillar inte det? Igår var det sista jobba dagen på två dagar, så idag är jag ledig. Vilket är riktigt skönt. Känner att det kommer bli en sjukt bra dag! Jag är lycklig. Har dock inte för mycket inplanerat, men träning med Driola vid 17 - gym! Så vi ska träna hårt, eller jag måste! Efter det blir det kanske en sväng upp till A6, men det ,märker jag senare. Sen funderar jag på bio, kanske ska bjuda någon? Det är såna saker i vardagen som man blir glad av. " Det lilla extra". Jag gillar att ge. För oftast får man tillbaka. Frågan är bara vilken bio? It's complicated? Snabba cash? Sherlock Holmes? Alla verkar ju super bra faktiskt.. Dax att ta tag lite mer i dagen! Ha en bra tisdag, PUSS!

You can't have everything

Snart går jag in i väggen...

lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, fredag, lördag, söndag...och ännu är det inte slut. Imorgon eller idag (för alla petiga) är det sista jobbdagen. Fast är bara ledig två dagar. Sen är det back on track again.
Och det har varit svinkallt lördag och söndag denna helgen. Och jag har haft pass 1, vilket innebär att jag måste gå upp vid typ 7, började klockan 8 i lördags. Och idag klockan 8, började 9. Sen när man har pass 1 måste man vistas ute. Det har varit ritkigt kallt. Men det är skönt att få komma in sen och gå runt och mysa i fleecetröjan.

Jobbade i alla fall 9-17.15 idag, inte mycket att göra så ganska skönt. Var väldigt seg när jag steg upp.
Annars har jag träffat Daniel en sväng. Kollat en film, med någon kanin i typ. Fast D låg och sov hela tiden så det var inte kul. Annars har jag bara tagit det lugnt. Känns som någon sjukdom kommer hoppa på mig snart. Ingen bra känsla faktiskt.

Ska bli skönt med en jobbvecka med bara 3 jobbdagar i. Helt slut efter alla dagar. Även om det inte är 8 timmar per dag så är det ändå jobbigt att gå dit varje dag.
Men ska väl inte klaga på att jag har ett jobb...

PUSS!

"ditt nummer ocksååååå"

Gick upp vid kvart i nio idag. Skjutsade mamma till jobbet. Åkte hem och la mig i en halvtimma innan jag skjutsade en annan krabat ner till skolan. Sen hem igen och la mig under det varma täcket. Underbart skönt. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Ringt lite ärenden, ätit och sen åkt och jobbat! 16.45-21.45, vilket betyder att jag fick sluta en timma tidigare, tackar jag för eftersom jag ska tillbaks till jobbet klockan 8 imorgonbitti. Usch, ingen morgonmänniska direkt. Fast ändå skönt att gå hem sen när några jobbar kvar till 21. Och mysigt att gå runt i en fleecetröja och fixa lite hit och dit!

"Hej och välkommen till Max, det går bra att beställa."
"Hej, vi vill ha ett maxmål och ett delifreshmål osvosvosv..."
"Något mer?!"
"Ditt nummer ocksåååå"
(dock var det en tjej som sa det så tänkte att det måste varit någon jag kände eller som var full. Vem hade rätt? jag! Jessica var i farten, hoppas vi är snabba imorgonbitti också! haha)

Har kollat på lite flyg till Anna, men kan inte riktigt bestämma mig när jag ska åka.. hoppas det blir av bara! Skulle vara riktigt kul o se hur det ser ut där hon bor och att få åka till USA!



Pappa var pimp i Thailand...  ;)


Ha en bra fredagskväll oså. PUSS!



Januari = fattigaste månaden på året?

Ja det verkar som att januari verkligen är det. Känns inte som det brukar göra på jobbet. Alltså med folket. Helt dött = inget att göra = tråkigt. Så hoppas det drar igång snart igen för det är inte kul om det ska hålla på såhär.

Dagen började med att jag gick upp vid halv elva ungefär. Fixade iordning mig och åkte ner till Johan's café för att träffa några flickor för att äta frukost. Eller jag åt frukost i alla fall. Plus en semla. Vi pratade om Sälen, problem, framtiden, alltså sånt vi brukar prata om. Och det är alltid lika trevligt :)

Sedan åkte jag hem, åt mat och blev skjutsad till jobbet. Där var det inte fart och fläkt vill jag lova. Så blev hemgång vid åtta. Men hade jag någon nyckel med mig? Nej. Var det någon hemma? Nej. Satte jag mig ner i trappuppgången och väntade tills någon kom? Ja. Så in i duschen när jag kom in i lägenheten. Och sen dess har jag letat stuga i Sälen och lite annat.

Imorgon är det torsdag, det betyder ledighet och möjligheter till roligare saker än jobb! Gott!

PUSSS!

Glad.

Gick upp vid 10 idag. Sedär, mina vanor börjar bli bättre. Dock skulle jag tränat, men mamma tog bilen och jag...var inte lat, men ville inte duscha på Sense och jag ville verkligen inte ta bussen hem när jag var svettig så jag hoppade över det. Tog det lugnt hemma, gjorde i princip ingenting. Eller jo. Klickade hem lite kläder och skor från H&M, tröstshopping för att vädret är tråkigt. Det kan få vara snö och ganska kallt. Bara det är sol ute. Slippa se en grå himmel. Blir ju nästan deprimerad. Och kul att man kommit hem från ett fint land och får detta bemötande. Great! Men jag är glad, på grund av många saker. Dock säger jag inte dem här. Kanske en annan gång. Sen är jag rädd. På grund av Evelina. Hon skräms men någon konstig huvudvärk. Så jag ber till den som kan göra henne bra att fixa det snart.

Som sagt skulle jag jobba idag klockan 16. Så ringde dem från jobbet en timma innan och sa att jag kunde komma en timma senare. Det går till historien. Har aldrig hänt förut. Tvärtom isf. Så det var mycket skönt. Annars så har jag duschat och kollat på någon dålig film, Huset vid sjön. Fattade ingenting faktiskt. Så åt skogen med den.

Nu ligger jag i sängen. Den uppskattas för mycket nu när jag kommit hem, efter att fått sova på en hård säng i tre veckor. Fattar inte hur Thailändarna överlever. Får ju nästan träningsvärk av att sova så hårt.
Imorgon blir det förmiddagsfika med ett gäng tjejer. Kommer blir trevligt. Sen träning tror jag och jobba såklart!

♣PUSS

ny vecka, nya möjligheter..

...tänkte jag tills jag kollade mitt jobbschema!

Måndag: 17-01.45
Tisdag: 16-21
Onsdag: 16-21
Torsdag: Ledig
Fredag: 16.45-22.45
Lördag: 08.00-18.15
Söndag: 09.00-17.15
Måndag: 17-21.30  


Alltså nej? Kändes som att livet tog slut en stund när jag såg det MEN, jag ska inte klaga...bara liiite.
Slår till med någon bild från Thailand så blir det bra :)

PUSS!




4pics



Krabi, ao nang

Det ar riktigt fint har! Kan nastan inte beskrivas :) maste upplevas!
en manga fina bilder har vi fatt iaf, akt ut till olika oar, klattrat i berg (nara-doden-upplevelse) haha, tagit det lungt och atit annu mera god mat.

Imorgon blir det nog Phi phi islands-trip och pa tisdag blir det bungy jump - ska bli riktigt kul!
Annars blir det bara att ta det lugnt pa stranden, saknar alla mojliga dar hemma sa ska bli ganska skont och komma hem! :)

PUSSHEJ!

Nästa hotell >




"charlie bit my finger"




Lyssna pa dialekten och kolla pa han som biter den andra nar han skrattar! Underbart!

Packa inför avresan till Krabi, 7-14 januari

Da har jag borjat packa igen, fast inte for att jag ska hem utan for att jag ska vidare till Krabi, Aonang (stavning?). Sa dar ska vi spendera en vecka innan vi aker hem! Ska branna pa i solen, aka ut till olika oar, antagligen shoppa annu mera, ata annu mer god mat, massa mer frukt. Ananasen har overgatt till mango istallet som favorit frukten! Hur gott som helst :)

Idag kom vi till stranden i vanlig ordning. Man brukar kunna boka stolar for ibland ar det fullt nar man kommer dit. Men eftersom vi har varit pa samma strand i tva veckor, haft samma platser nastan, samma man som fixat och donat varenda gang vi kommit ner dit sa idag nar vi kom dit sa hade han reserverat 3 platser at oss. utan att vi sagt till. Det kallar jag gott! Och sen kom den sota lilla gumman som saljer saronger! Hon ar 66 ar och gatt pa stranden i 26 ar, och salt saronger. Helt underbart sot ar hon! Sa vi kopte ytterligare 5 saronger! Hon blev sa glad sa! :) Nastan lite tarfyllt nar man kramade om henne! :')

Sen gick jag upp och tog massage (oil) pa hotellet, gudomligt vad skont det ar! Sedan har vi atit pa en mysig restaurang, gatt och kollat runt lite och sagt hejda till vissa man kommer minnas!

Hoppas veckan i Krabi kommer bli lika bra som har i Phuket! Men sen vill jag faktiskt hem, kanske en vecka eller tva, och sen tillbaka hit :) onskedrommar far man val ha? :)

PUSS!

elefanter, apor, vattenfall, fors = äventyr

Halsningar fran Thailand saklart!!!

Senast jag skrev sa har vi varit pa en weekendmarket, gick ju bra med att jag inte  skulle shoppa sa mycket..
Allt som allt har i Thailand ar ju billigt. Inte bra inte bra. Kopt tre klanningar, en keps, tre trosor, tre bhar, tva saronger, smycken, kimono...gaah! Fan en vecka kvar och lite till ju.

Idag var jag och Eric pa aventyr!
Borjade med 2 timmars bilresa upp i landet, kom fram till Monkeycave! Massa apor som sprang losa som vi kunde mata - sjukt sooota! Sen vidare till att rida pa elefanter, kommer visa bilder pa det nar jag kommer hem! Riktigt fint!  Vidare och ata lunch, sen blev det forsakning! Riktigt nice var det..Vidare till ett vattenfall, underbart.. Jag vill inte aka hem igen..

Sa nasta aventyr lutar at bungy jump! Far val se om jag overlever det, annars sa ar det riktigt fint o vara har! Saknar inte vadret dar hemma, dock the people!

PUSSSSSSS!


RSS 2.0