Alice, Zorro, The french maid.... happy halloween!






En dag som började med snö. Ja, inget skämt heller. Ungefär 20 cm också, så det var inget att hurra för. Inte den dagen man tänkt klä ut sig och åka in till city! Men det blev bra tillslut. Det kom en massa snygga brudar hem till mig där vi förfestade och försökte bestämma oss vart vi skulle och HUR vi skulle ta oss in till city. Som ni förstår så bor jag just nu i dramaternas land. Så fort det kommer lite snö så blir det kaos. Så det var ingen frågan om tåg. Och taxi blev uteslutat då den första kunde komma vid två på natten. Men vi fick ett bättre åk in till city så vi var nöjda, nämligen Limousinen han själv! Ska det va så ska det! Bästa halloween!


you are the peanut to my butter - life

Jag har ångest! Och det är just vad det här inlägget ska handla om. FET ÅNGEST!
82 dagar kvar som au pair. Det är blandade känslor upp till månen och tillbaka. Att lämna ett liv när man har två, hur gör man det? Bara sådär? Jag vill inte. Att få ett mail från en ny au pair som är intresserad av MIN familj och som min familj är intresserad av gör inte saken bättre. Ville helst bara svara: låt mig och min familj va! Men så blev inte fallet. Jag skrev hur bra familjen är. Att hon kommer få ett fartfyllt år om hon väljer min familj och New York. För det är så mina 9 månader har varit. Ja, jag firade ju 9 månader här i staterna i veckan. BLÄ! Ångest igen! Men är det inte lite sjukt? Att nu skriver den nya au pairen till mig... Hon ska få mitt rum. Min säng. Mitt badrum. Min soffa. Mitt allt i den här familjen. Hon ska till och med få bli bra kompis med Sherry. Ångest! Nu helt plötsligt är jag den som varit här längst i New York. Jag som ska veta allt. Som ska ta hand om alla nya. PUNKT. Att lämna Sherry kommer inte vara det lättaste. Hon är en utav dem som har gjort mitt år värdefullt här borta. Tack. Ångest igen. 82 dagar? Vad ska jag hinna på dem dagarna? Jo. Halloween nästa helg. Spendera massa tid med Julia och Lovisa innan dem åker hem till Sverige i mitten av november. Sedan kommer pappa och Eric i cirka 10 dagar. Och när dem åkt hem är det månad 12. December. Då ska det hinnas med att utnyttja New York till fullo. Lucia. Julmarknader. Shopping. Spendera tid med familjen. Träffa alla dem nya tjejerna. Planera roadtrippen in i det sista. Börja packa, både för roadtrippen och hemfärden. ÅNGEST. Vet ni hur lite tid det är? 82 dagar. Ge mig en rak höger någon! För när jag väl firat ett hejdundrandes nyår här borta så har jag två veckor på mig att packa ihop allt, gosa med barnen, ha några svenska snyggingar på besök och ta farväl av mitt liv. Kors i taket. Ångest. Det är nog bara förnamnet på detta inlägget.


______________________________________________________________________________________


Satte ihop en ny klädställning, den andra gick sönder.


WALLA!


Denna hänger vid min säng. Nu är det bara 78 dagar kvar tills
jag får krama henne igen!


Stenen fick jag av mamma när jag åkte hit. Och björnen skickade
Evelina tillsammans med brevet.

I love my weekends


Ida och Lisa påväg till mataffären


MAT och GOTTIGHETER


Sa vi att vi tycker om efterrätt?!?!


Madde!


Terese!


Christine!


T.G.I fridaysssss! Stephanie och Terese


Vem ska jag vara på halloween? Inte så svårt att gissa tror jag!



Där fick ni nästan hela min helg i bilder!!
I fredags så hade jag en väldigt skön dag. Jobbade mellan 7 och 12 ungefär, sen tog jag bilen och gjorde lite ärenden åt familjen och till mig själv! Sen jobbade jag mellan 4pm och 5.30pm. Chill arbetsdag. Hoppade in i duschen och satte på mig lite mer vardagliga kläder Vid halv nio hämtade Ida och Lisa mig. Åkte vidare och spelade bowling och kollade på bio med Stephanie, Emma och Madde. Kalasbra fredag. Dock var väl inte filmen den bästa men lagom.

Tog sovmorgon på lördagen, sedan åkte vi och kollade halloweenkostymer, inhandlade min och sen vidare till mataffären för att handla ingredienser till Swacos (svensk tacos) och efterrätt. Och walla - blev dundergott! Sen hoppade alla ner i soffan och vi kollade på två filmer.

Idag har jag hängt med Terese när hon kollat ut sin halloweenkostym och köpt den. Stephanie kom och hjälpte oss i slutet. Sen blev alla tre väldigt hungriga så då blev det T.G.I fridays på central park ave. TRE RÄTTERS. 17 dollar! Som hittat och mums vad gott det var för magen. TJING!



sweet dreams

Vaknade upp med hårinpackning och hoppade in i duschen och duschade av mig. Sen hoppade jag i träningskläderna och tog tåget in till city. Powerwalk i Central park stod på mitt schema idag. Så där vandrade ja runt i två timmar. Central park är verkligen jättefint. Precis som på film. Hoppade in lite snabbt i duschen igen. Skypade med pappa och kollade efter lite flygbiljetter. Sen hoppade jag i vardagskläder och sminkade mig, gick upp till familjen en sväng och gosade med barnen. Vid halv sex kom Madde och hämtade mig, vi begav oss till Larchmont Tawern och åt pasta. Vidare till Marshalls och där inhandlade jag två träningsbyxor och en träningströja - behövligt! Efter det har jag bara tagit det lugnt hemma i mitt rum. En bra ledig torsdag med andra ord. Sweet dreams.

you're the glaze on my donut

jaha, vad hände nu då? Lovisa och Julia avslutade sitt år igår och idag är dem i Miami. KUL KUL KUL, inte alls. Inte ens lite kul. Nu är ju jag äldst. Jag som alltid varit den "nyaste". Och snart åker jag hem. Mycket kul det var här i början av mitt inlägg kände jag. blä. Tur vi har bokat biljetter till våran roadtrip den 14 januari. 2100 svenska riksdaler, kunde inte blivit bättre. Nu är vi på G! Flyg och bil betalt. Nu är det bara lite hostel/hotell som ska bokas och universal studios och sea world, sen är vi verkligen på G!

Idag har jag bara jobbat 5 timmar, så vid tolvtiden fick jag ledigt. Skönt! Gick ner till mitt rum, la mig i sängen med datorn och kände hur tunga mina ögonlock var. Vid klockan ett var jag mitt inne i min skönhetssömn och sov enda fram till klockan sex! Sen fråga Ida mig om jag vill hänga med och träna på gymmet så då gjorde jag det, lite crosstrainer och styrka. Efter det så har jag ätit en god cesarsallad och duschat. Nu ligger jag i sängen, gudomligt bra dag. Eftersom jag är ledig imorgon också.



when a nightmare becomes a reality

bio - footloose. Dansfilmer kan vara bland de bästa filmerna.
six flags - med Lovisa, Julia och Terese. Halloweentema med den läskigaste spökrundan någonsin.
spontanutgång - en hotellbar till en början och en klubb fick avsluta natten i meatpacking.
kvällsmat och häng i Lovisas källare - lasange och Sune's sommar. Guld. Värt.


har haft en wonderful helg med bästa vänner. Det är vid sådana tillfällen som nu, när jag tänker tillbaka på helgen som jag inser att Loivsa och Julia avslutar sitt år som au pair om två dagar. Att dem snart är hemma i sveadala gör inte saken bättre. Låt denna månaden som dem har kvar i New York gå långsamt så jag hinner njuta av deras sällskap.


- puss!


new york - why do I have to leave you so soon?

när tre tjejer kommer på besök i tio dagar och det känns som två . när du dansar och har kul hela natten och det slutar med att du vaknar upp med halsont. när du köper 5 klänningar för 700 kr på forever21 och behåller alla. när du har bokat ditt flyg hem och inser att det bara är 112 dagar kvar i new york. när du fixar inför din roadtrip och inser att du verkligen ska till bland annat - VEGAS.  när du har ÅNGEST över att allt detta snart har sitt slut och får panik!!!!

_____________________________________________________________________


runtone


Pris i Sverige: 495 kr
Pris i USA: 175 kr




Pris i Sverige: lite mer än 1000 kr
Pris i USA: 280 kr




Slog till på ett par RUNTONE precis. Kände att det var på tiden att jag köpte mig ordentliga skor när jag är ute och går eller springer. Och 40 dollar är ju ingenting!


RSS 2.0