en säng är väldigt....

SKÖN! Somnar vilken sekund som helst! Kommer sakna min stora säng när jag flyttar..blä! Har i alla fall plockat undan lite i mitt rum, sorterat alla viktiga papper och flyttat på en tavla från mitt rum till Eric's rum, eftersom han ska få mitt. Tänkte jag skulle hjälpa han lite så att rummet blir som han vill ha det innan jag hinner flytta. Han får ju även min tv, kanske kommer till lite mer användning när han har den. Jag kollar nästan aldrig på tv.

Duschade innan och det var det bästa på hela dagen ungefär. Att få smörja in sig och dofta mumma efter man duschat är wunderbar! Sen har jag kollat i H&M's nya vårkatalog...och jag som måste hålla i mina pengar nu innan jag åker... kan bli svårt! Fanns massa fina bikinisar...ofta inte Victroia secrets har finare? Men orka vänta? :)  En kan jag få beställa...eller två! Sen hittade jag massa annat fint...nog om det!

Imorgon ska jag försöka uträtta lite ärenden. Brukar vara dålig på det när jag har sovmorgon. Men det är okej att vara dålig på det då...men jag MÅSTE verkligen. Och sen ska vi hälsa på lilla morfar efter jag slutat jobba också, kanske! Förhoppningsvis!!

För en gångs skulle så ska jag sova tidigt.. Eller tidigt för att vara mig i alla fall. Kan vara behövligt. GODNATT!



Storstädning

Nu har jag jobbat klart för idag. 9,5 timma räckte gott och väl! Och nu måste jag städa, vilket jag egentligen inte orkar men måste göra.. så lika bra att få det gjort så har jag mer tid till annat som ska göras innan jag börjar jobba imorgon. Måste även hoppa in i duschen sen, ska bli riktigt skönt. Man känner sig inte jätte fräsch när man jobbat i matoset.

Nu ska jag städa! RENT OCH FINT SKA DET BLI! PUSSSSSS!

EMILIE!

Idag blev det jobb mellan 11.00-19.30, lagom mycket folk eller? Det kan man säga! Mer än lagom. Och känner mig fortfarande inte riktigt på topp! Men dagen gick och klockan blev halv åtta. Då bar det av till Bankeryd... till allas våran underbara Emilie! Som är hemkommen på en liten vistelse i Sverige. Så nu ikväll har vi tjejer suttit och tjatat om allt och ingenting, och fnittrade så jag trodde vissa skulle ramla av stolarna innan vi högg in på en smaskig familjepizza!


Tog bilden från Hanna's facebook! MUMS!

Nu måste jag sova, upp och jobba vid 10 imorgon! Ska försöka hinna till morfar någon dag snart också. Gillar inte när nära & kära är sjuka. Men först sova! PUSS&GODNATT!

jag kan inte vara på topp alla dagar!

en sådan dag var i lördags. Juldagen. Inte en bra dag att inte vara på topp på, men sånt som händer ibland. Jag hoppas i alla fall att morfar blir bra snart. Vill inte åka flera tusen mil bort när han ligger på sjukhuset.. min lilla morfar♥

Men försökte så gott jag kunde och kvällen blev helt okej tillslut ändå, när man summerade den! Träffade gamla klasskompisar, andra kompisar och hade en trevlig kväll på både Sliver och Centrum tillslut. Blev dock ingen dricka då jag inte kände för det ifall jag hade behövt åka iväg.. men jag har alltid kul ändå! 

På söndagen så jobbade jag. Ville så gärna hänga med mamma och pappa till sjukhuset.. men jag har ju ett jobb som måste skötas! Dock förväntade jag mig ett bombnedslag på jobbet men det var en ganska så normal dag på Ikea trotsallt! Och skönt var väl det :)

Idag har jag inte gjort alls mycket, vilket jag borde gjort. Men känner mig fortfarande inte på topp! Men ska försöka få ordning på rummet och börja flytta på lite grejer upp till vinden eller ner till källaren så min bror och mamma kan börja  känna sig hemma i sina nya rum. Sen ska jag åka och köpa en dator också...panik, vad svårt det kommer bli!

In i duschen nu och känna sig som ny! PUSSSSSSSSHEJ!


make me wanna say hey baby

Sista julbordet ska vi ha idag! Vilken frihet säger jag! Är inte ett dugg sugen på att äta julmat på julafton alls längre. Kan vara positivt så jag inte blir en julskinka tillslut... Men kul har det varit, skära revben, lägga upp ägg, blanda sill.... mmmm! Gott för dem hungriga! Och nästan inte en enda har klagat. Det är ju suveränt!

Har inte orkat tänka på vad jag vill ha i julklapp ens. Men blir nog pengar så jag kan köpa lite smått och gott till min flytt. Ni har väl inte missat min inbjudan på facebook om min AVSKEDSFEST den 15 januari?! OM ni har det, säg till mig!

Ska bli skönt att få vara ledig julafton och juldagen! Då kommer det bli lite lättare att jobba imorgon...
PUSS!


Fina minnen från gymnasietiden....

minipc

Vilken ska man välja? Vilken är bäst? Vilken är mest behövlig för mig som bara ska använda den till internet, skype, lägga in bilder och så vidare? En hel djungel med massa olika! Jättesvårt tycker jag!



En sådan kanske? HP Mini 210-2012EO, kostar cirka 3500 kr. Den verkar bra....tror jag! Tänkte vänta till mellandagsrea. Skulle ju vara surt och köpa en nu och sen går den ner mycket i pris. Sånt är irriterande och det orkar jag inte med. Får se helt enkelt vad det blir!

Nu blir det nog sängen, känner mig lite hängig sen sprutorna... Men det går över tills imorgon, då är det ytterligare cirka 300 julbord till! PUSSSSS!

två sprutor

Idag blev det jobb mellan 10-18. Hann även med att ta två sprutor på vårdcentralen en sväng mellan 13.20-13.40 och åkte såklart tillbaka direkt efter sprutorna. Kom hem för en stund sedan, håller på och tänker och planerar så det knakar i huvudet. Bra kommer det blir tillslut!
Nu måste jag fylla i lite papper och så inför au pair året. Sen blir det dusch och lite mat!
PUSS!






När livet är bra och allt flyter på....

då mår man gaaaaaaalet bra! Jag är så lycklig att jag spricker snart! Men snart kommer det väl att falla något framför mig som går åt skogen! Så här bra får det knappast vara! :)

Idag har jag varit ledig, kikat på lite julklappar på stan med mamma, varit på banken och fört över lite pengar från mitt framtids/studiekonto till mitt år i USA. Eller rättare sagt alla avgifter som det kostar. Jag har träffat vänner, kikat på en ny dator som jag ska ha med mig till USA, fikat på kaffepaus med Henrik där Matilda jobbade, åkt runt och hört med lite restauranger om nyårsmenyer så nu är nog nyår nästan helt bestämt! Hamnade hos Louise en sväng, vilket var väldigt mysigt. Åkte vidare till Linn som hade tänt ljus och ställt fram lite kvällsmat och glögg med lussebullar på bordet. Har även börjat planera in min avskedsfest! Jössssses! LIVET ÄR VÄRT NU!

Jag ska som sagt vara borta i ett år, kanske mer om jag trivs och vill! Men minst ett år! Väldigt glad att detta blir av! :))

Nu ska jag snart åka och tjata lite med Elin och Kim och sen köra hem dem från deras jobb! Inte träffat Elin på några dagar, känns lite ensamt att inte bo hos henne.  PUSSOKRAM!

Ut och resa igen...

Ja, imorgon ska det tackas jag till en familj i USA där jag ska vara au pair. Kommer bo 40 minuter från New York med tåg i en stad som heter Larchmont. Och jag kommer bo på Beach Avenue. Då jag åker med ett företag som anordnar detta. Jag är riktigt superdupermegabaotajätte GLAD! Kommer bli en bra år fyllt med massa KUL. Familjen verkar hur bra som helst och sa jag att jag är glad? VÄLDIGT! iih.

I helgen har det jobbats på Ikea, vi sålde rekord många julbord igår! Galet kul! Och på kvällen lagade jag mat med Emma och sedan kom Louise och fick smaka på våran goda kycklinggryta! Mucho gott! Så klart blev det efterrätt; glass med varm chokladsås och glögg! Sen satt vi och tjatade till klockan halv ett ungefär. Sen åkte jag kommunalt hem!
Idag blev det jobb på Ikea igen, kände mig lite trött i kroppen men det gick över in på den sista jobbtimman. För när jag kom hem städade jag rummet. Rensade bort massa papper och grejer som jag samlat på mig! Som jag verkligen INTE behöver. Och det måste ändå göras inom en månad eftersom jag ska flytta i januari.  :)
Sen bakade jag, mamma och Eric lite lussebullar och sen åkte jag och mamma och slängde lite kläder och köpte mat på Max!

Ikväll har jag duschat och smörjt in mig, tvättar händerna nästan för mycket på jobbet så dem är jätte torra! Men renlig är jag allt. Imorgon har jag mycket saker på G,  PUSSSSSSSSSSSSochGODNATT!



SNYGGA MINER VI GÖR!

10 december

Jag mår bra! Riktigt bra!  :)

Jobbet gick bra, preppade på så in i det sista så det blir inte lika mycket att göra imorgon. Vi sålde lite mer än 330 julbord så det var ju helt okej! Imorgon ska det säljas mera! Mycket mera!
Efter jobbet så åkte jag hem, duschade av mig lite snabbt och sen har jag skypat en liten sväng.. :) riktigt trevligt var det faktiskt! I like it!

Nu blir det nog att träffa Matildan en sväng, prata av mig lite och sådär! :) Trevlig fredag har jag haft i alla fall!
PUSSEN!



magic.

Sitter och äter lite knäckebröd med ost och gurka på. Dricker lite äppeljuice och mår allmänt underbart! Dock försöker jag klura ut vad jag ska köpa i julklapp till mina nära och kära. Fem stycken ska jag köpa. Kanske sex. Men helst så få som möjligt för jag är inte bra på att hitta på julklappar. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska önska mig...men om det blir en resa i januari så blir det nog saker till den... mums! :)

Sa jag att livet är underbart? OCH ATT JAG ÄR GLAAAAAAD! Ikväll ska vi skypa! Är jag excited or what?
Dags att åka till jobbet nu och se till att julbordet serveras till våra söta pensionärer!  Ha en bra fredag!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!




friends, lovers or nothing

Livet är bra just nu! Gillar den känslan!
Jobbar som sagt på Ikea, julbord för hela slanten! Blir i snitt 300 julbord om dagen. Tycker det är roligt faktiskt, även ganska bra eftersom jag tröttnat på att se maten så jag inte äter upp mig för mycket sen när jag äter på julafton. Inte lika ivrig som pensionärerna är när klockan slår 15.00 och kassan till julbordet öppnar. Då är det kaos! Nästan så man ska spela in det och lägga upp här. Ett gott skratt förlänger livet! Det tror jag väldigt mycket på!

Har bott hos min älsklings Elin i en vecka nu, har varit skönt och välbehövligt! Väldigt bra att få känna på att bo hemifrån...för snart är det nära!!!!!!! Hoppas jag i alla fall! 99 % säkerhet! Kommer bli livets år eller två!
Måste även tillägga att tordagen var min enda lediga dag denna veckan och då spenderade jag en timma uppe på Ikea med pappa, bror och morfar för dem ville äta julbord...


Pappa och jag!


Nu blir det att sova gott i min egna säng, ska upp ganska så tidigt imon. Göra lite ärenden och sen träffa Karolin som jag inte träffat på ett väldigt bra tag! Avslutar dagen med jobb 14-20 och hemmakväll... låter väldigt skönt i mina öron! PUSS!

RSS 2.0