Miami baby









Så den klockan fick det bli, en JET SET MIAMI. Dock är det bruna lite mer mörkbrunt i verkligheten, me like! Efter jag varit på stan och köpt den åkte jag upp till IKEA och inhandlade lite smått o gott till rummet här i jkpg och i Ödesög. Sen åkte jag hem och fixade lite på rummet, såg verkligen ut som någon hade slängt in en bomb. Men nu är det great igen. annars har jag ätit lite, duschat, kollat på tv och fixat lite annat.

Nu ikväll ska jag träffa Matilda Norström för lite filmtittning och gottgott, schh.
 Ha en trevlig kväll allesammans!

Ny klocka ?

Funderar på att köpa en nya klocka. Vill ha en i den nyansen som visas på bild, dock inte själva klockan men nyansen gillar jag starkt. La undan en på ur&penn igår, så ska nog ta mig en sväng ner och kolla på den igen. Har ju faktiskt jobbat ganska mycket så jag förtjänar den.. :)


Sista fredagen varje månad..

är det big bongo, amor och centrum som gäller. Så blev det även igår! :)
Anna fyllde år igår och Louise fyller år på måndag så vi firade dem på bongo med presenter och sång!
Vi gick vidare till centrum för stämpel och sen till amor, där Louise tvingade i mig en halv shotbricka. Men jag bjöd bort lite när hon inte såg ;) haha. Sen begav sig jag och Anna till centrum för o dansa lite! Eller lite o lite, ganska så mkt.. Sen kom Sandrah och Moa och efter det var det hålligång så det hette duga!
Runt ett tiden traskade vi ner till mcdonalds för lite nattmat, tog nog 20 minuter för mig och Louise att gå ner. Våra fötter var sönderdansade, helst sjukt. Vi såg ut som gamla kärringar som var ute o gick! Men kul hade vi, och mätta blev vi sen när vi ätit också.


Next purchase!


Uppdatering 29/1

Dålig uppdatering denna veckan men inte orkat, haft tid eller något i den stilen.
Har pluggat lite, sovit, träffat T och inte så mycket mer. Men idag är jag dock hemma från skolan idag, mamma tyckte jag såg dålig ut. Någon konstig känsla i kroppen och svintrött.

Imorgon fyller iaf Anna år och då blir det utgång som heter duga ska jag säga er! Alla är taggade! Ska fira både henne och Louise! Så det blir bongo, amor och centrum skulle jag tippa på. Och runt halv elva tiden kommer Sandrah och Moa in också. :) Hur grejt som helst!
Men först är det skola som gäller, två lektioner, sen måste jag in till stan och fixa några grejer, köpa träningskort bland annat.  Sandrah kanske tittar förbi också :) Sen ska jag nog hem och sova så jag orkar med kvällen/natten.

Pussokram


bag in tha box




Där fick ni ett urval av alla 1000000 bilder som alla tog uppe i Stöten. Riktigt roligt blev det när vi väl kom dit. Taggade till tusen var vi i stuga 141.
På torsdagen bar det av mot Stöten kl.15.00, allt packades in vid brittas kiosk och sen körde vi quiz, sov, spelade kort, filmer, stannade i Karlskoga på Max för att äta, sen var det ett till stopp innan vi var framme. Därefter delades stugorna ut, mat (ganska lol grej, grow up) och sen tjötade vi tills vi stupade i sängarna.

Upp klockan 7, klä på sig och sen bar det av till backen. Svinkallt dock, allt var besvärligt ^, och pricke över det så trillade jag och Sandrah i liften. Men vi skrattade bara, typ släpades av liften, lite pinsamt. Sen hem o sova och efter det AFTER SKI, värdaste under alla år! skojar inte! Sen åkte vi hem, åt, taggade och efter några ringningar på tha telephone gick vi till killarnas stuga. Folk kom, folk gick och det var vääärt alltihopa. Sen gick vi hem o sov, tills gurra hoppade in genom vårat sovrumsfönster. Tog mitt, Sandrahs och Moas täcke så jag och Sandrah sprang in på toan och gömde oss. Moa fick offra sig några timmar på efterfest. Sen kom hon hem, lite drunken sådär ;) haha.

Lördagen bestod av Trysil, restaurang med alla stötengrennaskolefolks, köpa lite gott, hem o förfesta, ägde rum i våran stuga, sen 14 pers iväg i minibusstaxi med dunket. Sen kan det ha varit en av de värdaste utgångarna någonsin! Så värt! Men det stannar uppe på Brasseriet i Stöten. Och i 141stugan blev det efterfest till halv fem och sen städade vi.

På söndagen hoppade vi upp halv åtta, städade det sista, packade och gick till bussen. Tror nog ALLA var bakis denna dagen, sjukt roligt och värt! Efter någon timma stannade vi på donken och åt, redan då var vi taggade igen! Men det bar iaf av hemåt, ganska skönt o komma hem! Och alla skrattade den 50000 gången Gustaf beatboxade, kung!

En mycket trevlig resa som bör göras om!

Chris Crocker


Hola Stöten, here wir kommer!



tjenixen again kan vi säga :)

Blev inte så mycket pluggande, kom på att det går nog lämna in på måndagen, senast 23.59. Så skippar nog det för tillfället. Jag är laaazy, but i like it. Istället har jag tjatat lite på msn, Moa och jag har garvat åt dagens bravader. Sandrah och jag tjatade om Stöten o grejs. Kommer nog bli nice, hoppas vi har egen stuga nu bara. Annars kan dem dra sig där bak någonstans, skolan alltså.

Resväskan är förövrigt väldigt tung, + mitt 2 meter långa skidpaket. Den är inte rolig imorgonbitti på bussen till skolan. Pinsamt så det heter helt klart DUGA. Men jag är inte den som är den, så jag tar risken och skojar till det lite på morgonkvisten. Kan bli kul. yey, not.

Ska hoppa in i duschen en snabbis (många snabbisar idag som moa säger). Kan behöva fräscha till mig lite. Fast bussresan kommer göra så man känner sig som en skunk ganska fort. Och om Gustaf i klassen säger sanning kommer det lukta äckelpäckel. Not funny. Hoppas också att jag kommer må bra när jag hoppar på bussen, annars blir det inte kul om jag mår illa. Hela resan förstörd. Ge mig fredag direkt och jag är med på allt! Moa och Sandrah också, mina flickor bangar inte, inte en enda gång faktiskt. Tur har jag!

Nehe, nu tjatar jag om ointressanta saker. Men om ni inte har något att göra imorgon mellan 15.00-01.00 kan ni ju lägga ett mess eller ringa. Tjosanitrosan, ni kom jag på. Läs hanapee.blogg.se (i think) kan bli kul för er! :)
Själv drar jag upp till skidbackarna, after skii'n, nattklubbarna, stugan och har det mysigt & trevligt!
 Pusskram!

(lägg även märke till rubriken, 4 olika språk, slå den ni!)

Klarpackad

är precis vad jag är inför Stöten, skönt! :) Packat i säkert 1,5 timma, fick ta i med hård handskarna det sista när jag skulle dra igen dragkedjan, men det gick! Dock måste jag plugga nu för vi har en liten inlämning på måndag, och den hinner jag inte göra på söndag när jag kommer hem. Sen borde jag även gör psykologin så jag har den färdig. Men först är det mat som gäller om jag ska orka, jag menar, för moa tog det 3 timmar? då tar det meeer för mig! haha

I alla fall, skola idag. Somnade nästan på psykologin. Helt sjukt trött. Sen hade vi hål, sov lite hemma hos Sandrah så det var fejnt! Sen marknadsföring och sist matematik. Ibland är matematik lektionerna kul, när det dock inte handlar om matematik och vissa tänket på annat. Som till exempel läraren gjorde idag när moa sa; "ta mig först en snabbis". Och sen skulle jag förklara för moa det här med y=kx+m, jag sa K:t men moa tog det som något annat..kåt tror jag, för hon skrattade och det sprutade nästan.

Sen sov jag hem på bussen, kan vara det bästa som finns ibland. Oså ringde jag och mamma till tre, för förra gången jag ringde dit var det en konstig kille som sa HELT FEL saker till mig. Men nu blev det bättre, så nu har jag 99 kr i min månadspott som gör att jag kan skicka 3000 sms till olika operatörer. Och sen tog vi bort försäkringen.

Därefter tog jag bilen runt lite och inhandlade lite grejer för bussresan imorgon. Men nu måste jag kila! Pussokram!



Denna kameran köpte jag igår förresten, antecknade alla det? :)

Faprino - Schokolade!

Ny vecka, nya möjligheter? Njee. Alla veckor är desamma, dock ska vi till Stöten på torsdag klockan 15.00. Börjar känna taggen nu, vinflarran är fixad, packa imorgon och på onsdag och sen åker vi! Jag, Sandrah & Moa i en stuga lär inte bli så himla lätt, jag menar det är ju inte precis lugna flickor när dem fått en hel vin flaska i sig. Men vi ska nog försöka att inte hamna i en snödriva någonstans där uppe.

Idag blev det ett onödigt mentorspass, sedan tyska. Jag och Moa gjorde radioinspelning, kommer bli sjukt kul att spela upp den för tyskagruppen imorgon. Alla skrattar alltid åt hur pantade vi är på tyskan, och detta kommer bli mer än roligt! Efter tyskan slutade jag, åkte till Linköping med tokiga flickor. Emma, Louise, Evelina, Matilda & Driola satt och tjatade o sjöng i bilen. Det var mest flumm på hemvägen när jag och Louise satt bredvid varandra. Haha, vi kan ju det där som Eminem kan..nooot! Matilda hittade iaf sin balklänning som var prioriterat på listan idag! Och den va så himla fin, alla höll på att börja gråta när hon tog på sig den. Dock var det fel färg, vit, så såg ut som hon skulle gifta sig men den var fin! :) Och jag kommer bli hennes snygga driver på balen, maybe?! :) återstår att se!

Ungefär så ser den ut, pärlan! :p


Vi fikade och åt i linköping också, Espresso house - Frampio - schokolade! Något godare kunde jag inte köpt! Sedan blev det ett diadem på monki också. Dock ska jag ju bli ekonomisk så ska nog be mamma hålla i mitt kort ett tag. För jag behöver typ ingenting speciellt för tillfället.

Innan stöten ska jag försöka träna 2 ggr och och sola! Inte bra att sola iofs, men det är skönt. Gör klart lite läxor också¨, så jag slipper det sen när jag kommer hem, får inte bli stressad som i höstas. Och plugga till matteprovet, seriöst denna gången.

Just nu är jag i Ödesög, hos pappa. Men jag kom på att jag är ganska osocial när jag väl är här, sitter egentligen bara här så borde gå ut till han och socialisera mig lite. Men hade gött, det ska jag ha! Pusssen!

Tips!

Bra saker:

  • Ta tag i träningen, gör det du tycker är kul
  • Om du vill powerwalka, gör det med en kompis
  • Skärn ner på kolhydraterna
  • Ät frukt istället för godis
  • Köp stegräknare för att hålla koll på din vardagliga motion
  • Välj nyttig snabbmat när du har bråttom, det finns alltid en sallad t.ex.
  • Ät färsk frukt istället för torkade som t.ex i musli
  • Ät var tredje timme
  • Att fika är en av de bästa som finns! Tänk på att det finns urval i caféer
  • Försök att hitta en motivation, komma i gamla jeans t.ex.
  • Drick mindre och dansa mer på fest
  • Passa på att hitta på saker med kompisarna utomhus när vädret tillåter
  • Tänk på att om man äter onyttigt någon gång gör det ingen större skillnad, bara det inte blir regelbundet
  • Påsken och julen är svåra att ta itu med, tänk på att det finns urval och man kan ta mer av det ena och mindre av det andra. Annars får man bara träna extra mycket när högtiderna är slut
  • Försök att hålla balansen även på semestrar och liknande
  • För dagbok över din kost och motion, då kan du lätt räkna ut vad för livsstil du har och vad du kan ändra i den
  • Sov minst 9 h/natt
  • Drick mycket vatten, ta med en vattenflaska i väskan varje dag
  • Ät på mindre tallrikar, de påverkar en mentalt och man äter mindre
  • Ät sakta
  • Unna dig det goda av det nyttiga
  • Håll en balans mellan motion och mat, om man tränar mindre ska man också äta mindre
  • Ät saker med sötningsmedel i snarare än socker
  • Ändra på småsaker långsiktigt, skaffa en ny livsstil

FUN

Detta kan bli kul om vissa inte har något emot bilderna :) själv ska jag bjuda på några bilder på mig själv! ( okej, jag har raderat säkert 3000 ego pic's på mig själv ) Så dem får ni dock inte se, men tro mig, dem va inte vackra!

Ska bara gå igenom dagen. Började med skola vid 8.00, adminstration, information och layout. Väldigt chill lektion må jag säga. Efter det var det hål tills vi hade tyska, lika flummigt som alla dessa år. Sen gick jag och Moa till matsalen, det var inte köttsoppa, det va KÖTTFÄRSSÅS som soppa, fattar ni? sjukt äckligt. Så det fick bli grönsaker och goda mackor. Sen hade vi vår lama psykologi, tar typ en kvart för han att ropa upp alla. Klockan 14.30 var det Stötenmöte i M1, fick lite information, och skrev upp oss på en stuga, hoppas ingen annan ville bo med oss! Skulle vara skönt att bara vara tre. Efter det fick jag sitta i skolan och vänta på bussen till ödesög, 671:an.

Så nu sitter jag här, i ödet. Pappa har installerat en gammal dator på mitt rum, kan varit det bästa idag. Så himla många GAMLA kort, ego pic's på mig själv - jesus, hoppas jag inte visade många bilder på mig själv förut alltså! Sen fanns det ju en hel del roliga. Som jag tänkte visa här, dock får nog inte alla bli så man kan trycka upp dem.


,

´
 

Sådär, det får räcka för denna gången. Tro mig, det finns 1000 bilder kvar att visa. Men alla kanske inte blir så glada dock. Får se om någon har ihjäl mig efter detta! Åter står att se :)

PUSS!

IBS - International Business School

Skolan tär verkligen på mig, och det har gått bara tre dagar sen lovet slutade. Totalt har jag väl haft ungefär 9 lektioner, uschi. Men jag börjar klara lite mer tal på matematiken iaf, Moa blev dock lite arg på mig när jag pluggade på matten idag. :) Men när det går bra vill jag ju inte sluta, fast kanske är det bästa? Så man inte blir arg sen när man kommer till ett tal som man inte kan. Då är matematik det tråkigaste som finns.
Efter skolan har jag gått en sväng på stan med Anna & Emma, köpte en liten present till någon loppa.. ;) Sen åkte jag hem och halv sov vid datorn och lagade pannkakor. Men efter den måltiden kände jag mig som ett berg så gick ut en sväng och promenerade.

Nu ikväll har jag kollat på tyskaglosorna och anmält mig till ett informationsmöte för utlandsstudier. Matilda ska också hänga med, hihi. Blir intressant!

Dax för bedtime, puss!



Armlös!

Idag blev det skola mellan 9.15-14.25. Matematiken gick bättre än förut, fattade genomgången och resten av lektionen satt Freddie (läraren) och pratade om  Stöten. Så ganska så chill. På lunch rasten var jag hemma hos Sandrah och åt bröd och bulle, gott!
När jag kom åkte jag och mamma upp till IKEA för att köpa persienn, och så fikade vi lite, andra gången idag. Men livet går inte i repris så man ska njuta! Sen att man får lite ångest och mår illa är en helt annan sak. I alla fall så ville jag gå in på A6 en sväng, såklart hittade jag en väst, underklädsset med volanger och öronhängen, dem var vita med blommor på (istället för beige som det är på bilden). Så nu är jag pank, dock bara tills på torsdag då får jag lön.

Nu ikväll har det blivit lite mat, ett Ki box pass, 85 minuter. Puuh, vi klarade oss Matilda :) haha. Vi dog lite halvt ibland inne i salen. Sen när jag kom ut röd som en tomat och svettigare än svettigast träffar man sin mattelärare, perfekt! Så jag sa till han att ifall jag är trött imorgon så vet han varför! Det var ju postivit. Dock känner jag mig armlös imorgon skulle jag tippa på, brukar bli så efter pass där jag jobbar mycket med armar :) haha.

Annars tror jag inte jag har så mycket mer att säga, pussciao!


                                         vita med blommor på, sa jag ju :)


Stadsparken och tillbaka!





Skoltrött? Javisst. Säger bara detta att det är fan sista terminen på länge innan jag sätter min fot i skolan igen, riktigt länge! Usch. Jag vill ha fredag 10.20 nu tack. Dock hade jag bara två riktiga lektioner idag, tyska och religion. Life of Brian kollade vi på, på religionen, lagom kul! haha.
Efter skolan var det chill framför tvn, fick dock inte somna, då sover jag ännu sämre än var jag redan gör! Sen drog jag med Matilda ut, eller jag gick till Stadsparken och mötte henne och sen gick vi tillbaka mot mitt håll. Pratade om allt mellan himmel och jord. Så jag var väl ute och promenerade i nästan två timmar totalt, kände träningsvärken redan innan jag kom hem nästan. Sen duschade jag och åt lite, och ringde pappa.

Jag vill långt härifrån, bort från allt, där allt är prima ballerina hela tiden - behöver jag just nu! :)  puss

ÅNGEST!

Jag vill inte gå till skolan imorgon, sjukt mycket ångest på den saken. Usch. Bengt kommer vara sur som vanligt, jag orkar inte för tillfället. Och det suger om inte Moa får hänga med till Stöten, då blir inte  vår 3-manna-liga fullständig. Usch. En utlandsresa till värmen snart tack? Ja tack.

Igår när jag kom hem efter jobbet hoppade jag in i duschen, frusen och ont i halsen, usch. Sen åt jag mat med mamma, pitabröd fyllda med grönsaker, kall sås och kyckling -mums! Sen chillade jag framför tvn, kollade på en sorglig film, tror den hette Patch Adams. Vid tolvtiden gick jag och la mig.

Hoppade upp klockan halv elva idag, åt mina special K som är mycket goooda, tog en alvedon också. Kände inte för jobb idag men gick snabbare än igår = mer att göra. Så helt okej var det, men nu är jag trött. Ska sova tidigt tror jag, har sov morgon imon också. Så ganska skönt!

För övrigt taggar jag den 30:e, då fyller Anna år och Moa & Sandrah kommer till jönnet! :) Kan inte bli mycket bättre!
Funderar även på att gå och köpa något salt, min hals vill ha det. Puss!


Station 70 medel

blev det idag. 70 minuters träning och då ingår det 4 olika stationer som man gör i fem varv, riktigt kul! Från 20-21.10, så nu kan jag sova gott ikväll, lika gott som jag gjorde i natt, gick och la mig vid halv tio igår. Somnade först vid tvn runt 20, helt färdig var jag. Så idag vaknade jag pigg som en mört, det gillar jag.




Skrev färdigt min marknadsföring förut, kommer bli massa klagande, tro mig, han är bara sån. Inget kommer bli bra. usch. och skolan har inte ens börjat, och jag pluggar. DET är deprimerande. Men denna terminen kommer gå snabbt tror jag:

- 12e börjar skolan
- Stöten 22-25/1
- Sportlov 7-15/2
- Påsklov 4-13/4
- Valborgsmässolov 1-3/5
- Kristi Himmelsfärdslov 21-24/5
- Studenten 3/6
- Skolavslutning 4/6

sen kommer dte förhoppningsvis fyllas på med lite annat fint! :) 

Efter träningen så blev det dusch, skrubba och ansiktsmask som var gjord av grädde, kokos, smör och grejs. Luktade ljuvligt! Och sen testade jag några "test produkter" som jag fick hem någon gång, luktar mycket fint. 
Dags för sängen, puss!



 

Kiwibananclementin

läxor? jobba i helgen? skolan börjar på måndag? träna? äta? sova? pengar? kläder? stökigt rum? vart ska man börja egentligen? för jag orkar inte :)

Måste plugga lite matematik innan lovet är över, lovade faktiskt Freddie det. Sen har vi läxa i marknadsföring, jag fattar inte riktigt men det ska vara klart idag har jag bestämt mig. Så jag slipper tänka på det när jag ska jobba i helgen och kommer vara helt slutkörd. För imorgon ska jag till Gränna en sväng, fika med Sandrah och Moa. Senare på kvällen ska jag till Evelina krull tror jag, om jag inte är trött.

Sen trodde jag att jag drömde en läskig dröm i natt, men den var sann. 2008: den 15 juni dog farmor, den 15 juli tog jag körkort och den 15 augusti åkte vi till Ayia Napa - sjukt läskigt att det var sant eftersom det var lite speciella saker som hände dessa datum.

Igår åkte jag och mamma runt o kollade på kameror och sen köpte jag present till Anna som fyller år i slutet av januari, 30e. Så nu har jag fixat en present iaf, och sen har jag en annan också. Sen är det louise's present också, så svårt att komma på vad dessa snyggingar tycker om. Men mest tanken som räknas :)

Ska ta tag i mitt liv också ( för femtioelfte gången ) . Sluta med att köpa onödiga saker, såsom godis och "småköp", snålamatilda here we go! Mer tid till skolan, usch, men måste. Mindre tid till datorn, om det inte är skolarbeten dock.
Okej, listan kan bli lång, men bättre ska jag bli! :)

Sen åker vi till Stöten den 22-25/1,  typ bara 13 dagar kvar.. alla treor på grennaskolan!




Ledig!

Helt och hållet ledig idag, inget workwork här inte. Fick ju jobba lite extra igår också, dock bara 2,5 h men ändå. Jag ville haft sovmorgon. Men det fick jag idag, till halv ett! Längesen jag sov så länge vill jag lova.
Sen tyckte jag att jag jobbat ganska mycket på lovet så unnade mig några klick på H&M's sida, alltid-bra-att-ha-grejs. Och sen var ju skorna ganska så snygga, kan dock bli farliga som i Ayia Napa som jag sa till moa,  men det tar vi då! Så detta kommer väl hem om en månad skulle jag tro, inte helt fel.

Nyår var lyckat, var bara lite seg och småsjuk men annars så hölls det igång på alla andra vill jag lova. Lite småsnuskigt sådär blev det också för vissa, osv osv osv.  Sen jobbade jag Nyårsdagen 11-20, damn, trött jag var, då fårgar dem om jag vill jobba på fredagen också, 12-20. Tackade jag nej? icke.

På fredag kvällen gick jag ut med Emma, Matilda, Evelina och Amanda, Driola kom till Amor senare! Det blev lite hit o dit, och jag drog mig hemåt vid tolv, men väntade på bussen till halv ett. Och drog mig upp ur sängen o jobbade 2,5 h (skulle jobbat 5, så det var skönt). Igår kväll fick jag sms av Evelina Hjalmarsson, lite småstressigt i onödan skyndade vi oss ner till Filmstaden och tjingade två biljetter till "The day the earth stood still" - jag rekommenderar den inte på bio iaf. Men jag och Evelina hade kul ändå. :)

Idag blev det chill hemma, sen träning vid 15.30-16.40, station 70 medel med Matilda, dödatjejer efterråt. Och nu väntar jag på mat, vrålhungrig!
Ha en trevlig söndagskväll, puss!



                                                      

RSS 2.0