Perception

Igår när jag kom hem efter skolan åt jag lite mat, åkte o solade, duschade och städade lite smått.
Sedan ringde jag Norströmen, så åkte vi till Max och åt lite :) sen ville hon åka och sola men ångrade sig. Då stötte vi på Emma och Emilie, tror Norströmen hängde på dem sen. Jag åkte och hämtade mamma på jobbet! Runt 22 tiden började jag göra psykologiläxan om perception, så nu är den nästan helt färdig. En fråga kvar ungefär, så det är skönt :)

Somnade runt ett tiden och är helt slut idag, men det är bara att börja tagga Gbg i eftermiddag :)
Ha en bra fredag!


Craaazy, enjoy people!


Så mycket att göra, men så lite tid

Imorgon måste det hända grejer all day long, så jag borde egentligen ligga i sängen och sova ruset av mig så jag blir pigg men det var intressantare att sitta här en stund och stressa av sig lite.



Detta måste göras imorgon;

♦ Skola
♦ Religion; läxa
Sola
Träna
Städa; rummet är kalabalik
♦ Packa inför Göteborg på fredag
♦ Duscha
♦ Skriva i min loggbok
♦ Inte sitta vid datorn förän allt detta är färdigt
♦ Kolla igenom presentationen tills på fredag
♦ Sova

Tror jag kommer hinna med allt, kommer hem runt 15.15, så det borde gå. Kommer bli skönt med ett 70 minuters pass på kvällen så jag sover riktigt gott sen! Puss!


logaritmer



Det ni, det är matematik på C nivå. Gillar jag lite bättre än annat vi haft i matematiken. Är inte precis superduktig på matte längre men det släppte lite i hjärnan när det kom logaritmer. Men än så länge har vi inte börjat derivera med det, och tack gode Freddie för det.


Idag blev det att träffa Anna på stan i ungefär 2 timmar, riktigt mysigt! Gick runt och kollade lite i affärerna, Anna köpte skor och jag la undan en fin överdel - somrig, med blommor på! Sen satte vi oss på Bernad's och åt macka, sallad och drack gott :) varm choklad är väldigt gott. Sen tog vi bussen och jag hoppade av vid mig och Anna fortsatte hemåt. Sen somnade jag lite halvt om halvt framför tv'n i ungefär 2 h så runt klockan sju tog jag tag i mitt liv igen.




Kollade på SVT, 19.15 som Louise bad mig. Nu är hon och Driola kändisar, så alla vet om det. haha. Nej, men det var kul och se dem i tvrutan, inte varje dag! Sedan åkte jag ner och solade med Matildan, skippade mitt träningspass. Inte mått prima idag, tröttheten tar över rejält! Men träffade  Timothy en halv timma ungefär sen har jag duschat och gjort sista uppgiften på psykologin. Duktigt.
Ciao.ciao.ciao.


Nemas problemas

Dem orden gillar jag, de stärker min dag. Varje gång jag tänker på det så finns Moa rakt framför mig, vet exakt hur hon säger det, och det är förbannat kul. Sen finns det ju andra tillhörigheter till dem orden men det ska vi inte ge oss in på här, då kan hon halshugga mig. :)




Helgen bestod av jobb och tacos-singstar-partyspel-fredagskväll, mycket trevligt i fredags. En del hade problem med att göra två saker samtidigt..börjar fundera på om de är av manliga könet. Men deras tjejigaskratt och pyjamaskläder tog över det så jag har inga fler tankar på det.

Igår blev det skola, tandläkaren; som hade med sig en lärling, och skulle tjata om allt och inget när dem stoppat in den där grejen i käften på mig som tar bilder o grejar. Men nemas problemas i käften, allt var finfint! Sen blev det religionsförhör, gick ju inte så bra, men men men, världen gick inte under för det. Sen hem, shoppade lite på stan, dock skall två av tre återlämnas men man mår bra av att shoppa iaf. Senare på kvällen blev det 70 minuters pass, station/medel. Det är grejer det, magmusklerna som jag inte har orkar ingenting typ, men dem kanske byggdes på lite iaf. Annars var jag rätt död efter passet faktiskt. Men mer ska det bli i veckan, beach 09 - jag kommer inte! Vet hur det dära blir, blir aldrig av.

Idag blev det skola som vanligt, sen hem och vidare ner till frisören min, Gina - bästa frisören i historien - skojar inte! Det blir aldrig fel när man är hos henne, alltid nöjd, aldrig missnöjd, helt skjukt! Och hon är pratsam, och det gillar jag. Ung också så hon pratar inte om tråkiga saker! Spenderade väl ungeför 2 h hos henne, sen var jag nöjd o belåten! Åkte hem och åt, sen har jag kollat lite tv och nu gjort psykologiläxa. Sista uppgiften kvar - kanske borde göra den nu ikväll eller imorgon, får se vad jag känner för efter duschen :)

ciaociao.

Klassiskt



Så nu har H&M kommit ut med sin heminredning, riktigt fina saker finns det att välja o vraka emellan!
Jag och mamma ska kolla lite imorgon när jag kommer hem till Jönköping :) Inte nöjd med mitt rum, kräsna unge!
Men tror jag hittat lite vad jag vill ha, kan bli enormuuus snyggt ju! Klassiskt men förbannat snyggt!

Idag vaknade jag upp bredvid världens mysigaste, ville verkligen inte gå upp + att jag var tvungen o duscha. Den är man ju inte så sugen på klockan 6 på morgonen, inte. Fixade iordning mig och packade det sista till pappa och pussade på min mysigaste innan jag gick till bussen. Tog sällskap med min busshållsplatskompis, runt 40 år, lärare, rolig, trevlig, precis vad man behöver på morgonen så man piggnar till.

Väl i skolan började jag och Moa på våran powerpoint till information och layout som kan vara den mest onödiga kursen på hela gymnasietiden. Iaf så kom vi igång bra och sen hade vi håltimma. Godis och sova bestod den av. Efter det blev det tyska, och jag ville bara ge någon stryk några gånger sådär. Personer kan vara irriterande, riktigt irriterande. Sen lunch och håltimma. Psykologi, möte med Bengan och vänta på bussen hem till pappa.

Hemma här i Ödesög somnade jag gott framför tvn en stund medan pappa lagade mat, riktigt gott blev det. Kokt morot? Kan vara något jag kan bli sugen på bara sådär :) mhm. Sen har jag pluggat lite svenska ord och suttit här.
Dax för sängen strax, tröttare än tröttaste. Pussssen!

Obligatoriskt

Tjena flickor som pojkar som damer som herrar som tanter och gubbar!

Sitter och fördröjer lite tid på veckorevyns hemsida som ni ser här nedanför, bara kikade lite och tänkte att jag kunde spara det i min blogg ifall jag behöver ha något o läsa ibland, aldrig fel. Bussen går ungefär 16.15. 671:an till Ödesög. Ska träffa pappa, äta lite god mat, plugga och sen sova där! Imorgon är det fredag och det tackar jag alla för, skulle kunna göra något dumt om jag inte fick helg på flera dagar. Och turen är med oss, så vi slutar alltid 10.20 på fredagar, det kan banne mig inte bli bättre än såhär.

Imorgon ska jag också gå en sväng på stan, kolla lite grejer och hoppas på det bästa, sen träffa Norström och kika runt lite i affärerna och senare framåt kvällen bär det av till Melinaren, myskväll och sen hem o sova i tid. Jobbhelg!

Nu ska jag kila till bussen, hörs senare! Töntigt det lät, ehe, pussie!



Skönhetstips!

Effektiv skrubb

Glöm peelings med fjuttiga mikrokorn. Cliniques 7 Day Scrub Cream river rejält utan att irritera, tar bort döda hudceller och gör den redo för en eventuell ansiktsmask. Ett måste i badrumsskåpet. 
Kostar 199 kr. 

Lackat och klart

Tröttnat på rött och känns svart passé? Testa Essies Nail Polish "It's Genius" som är ett mellanting mellan vinbär och björnbär. Grunda med ett underlack, alternativt genomskinligt nagellack så inte nageln missfärgas.
Kostar 110 kr

Billig bränna

Dove Summer Glow+Soft Shimmer är ett bra och billigt alternativ till soldusch. Krämen ger en fräsch, solbrun ton. Variera mängd efter önskat resultat. Ett minus är doften, som i och för sig de flesta BUS-krämer har gemensamt.
Kostar runt en 50-lapp


Doften av en ängel

Britney Spears och Kate Hudsons favoritparfym är en tung, söt sådan - perfekt för partykvällen! Doften av choklad, patchouli och röda bär stannar kvar på huden länge, tack vare att det är en eau de parfum och inte en lättare eau de toilette.

Kostar 520 kr/25 ml

Hårräddaren

För alla som missbrukar plattången finns räddning. Redken Extreme Anti-Snap är en effektiv hårkur för skadat och poröst hår. Den proteinrika formulan bygger upp hårstrået. Dessutom doftar den supergott!

Kostar 339 kr/250 ml

Vavavolym!

Slickar sig håret utmed hjässan? Rädda det med Osis storsäljare Dustit. Ger megavolym från hårrötterna - perfekt för tunna skandinaviska hår. Funkar bäst på alldeles nytvättat hår.

Kostar 149 kr

Magisk penna

Yves Saint Laurents flerfaldigt prisbelönade concealer Touch Eclat har en given plats i necessären. Effektivare medel för mörka ringar under ögonen finns inte. Dyr men dryg.
Kostar 239 kr

KÄLLA:VECKOREVYN


Hårinspiration våren 09



Mycket uppsättningar som gäller; Knutar, hästsvansar och tuperade uppsättningar med headbands osv. Självklart hänger även långa mjukt lockiga längder och tuperad volym kvar... snyggt!




CERISE



Cerise är en utav vårens hetaste färger, på veckorevyn hittar du shoppingtips, en del riktigt snygga!
Tänk Yves Saint Laurent's skorna och bruna ben, i'm in love!

Men nu återgår jag till lite vardagen som inte är shopping för tillfället. Dagen började med psykologiprov klockan 8 på morgonen, gick - ? Men det ordnar sig. Sen satt jag och gjorde lite marknadsföring, och hade en 75 minuter lång lektion i det efter mitt pluggande. Till lunch blev det lax och potatis med citronsås, gottit. Och sista lektion var matematik, som jag och Moa för en gång skull fattade galant! Helt otroligt! Sen ringde jag Timothy medan jag väntade på bussen. Somnade i min vanliga ordning efter Galgen, kom hem, gjorde vitamindrink - smoothie. Åkte o hämtade mammas bil på hennes jobb och träffade Timtohy en sväng. Sen blev det utbildning med jobbet, merförsäljning. Intressant faktiskt, nyttigt också för den delen. Efter det åkte jag till Ica Maxi och köpte duschkräm (luktade gottgott) och relax-badskum-mums. Tjatade lite med Louise i telefonen också, alltid lika trevligt!

Ikväll har jag bara chillat, kände att jag behövde det. Konstig känsla igår, helt matt, och trött. Somnade på böckerna när jag skulle plugga igår, not good.  Men ska krypa till kojs nu, sov gott! Pussokram!

OCH GLÖM INTE LÄSA : HTTP://HJALMARSSONEVELINA.BLOGG.SE

Shoes & partypic's


Dessa skor köpte jag igår!








Och där kom några bilder från i fredags!

Vecka 7

Sprotlovsveckan har varit lagom bra, hänt allt från ont till gott kan man väl säga. Men jag är nöjd med den, inhandlat lite nytt till garderoben, fått lön, festat, träffat vänner, ätit skräpmat, städat hela lägenheten, fixat och donat! :)

Under veckans gång fixade jag nytt träningskort också och beställde tid hos min superduper frisör. Dags för vårförändring, dock ingen stor, men fräääschare tack. Så det blir av inte nu på tisdag, men nästa.
Har varit ganska förkyld under lovet så det har varit ganska surt, men nu är det nästan helt bra! Ska köra på dunder kur tills jag frisknar till, så ska jag hålla mig frisk hela våren.

I torsdags gick även jag och mamma på restaurang, Aqua. Mumsigare kunde det inte bli en torsdagskväll. Beställde in en plankstek och mamma pasta med skaldjur! Allt var suuupergott, inte ett enda klagomål från mig eller mamma, helt suveränt! Och det är den godaste planksteken jag har ätit någonsin.
Efter det köpte vi lite godis och sen träffade jag Melin & Norström, hyrde film och åkte hem till Melin och myste, kollade på filmen och tjatade lika mycket som vi gjorde i måndags!

Igår vaknade jag upp och var pigg, kunde jag inte tro eftersom jag varit ute i fredags, men lika bra o sätta igång. Först öppnade jag min alla hjärtans dag present som jag fått av mamma, en sjal -super fin! Men fick lite ångest att jag inte köpt något, så igång med dammsugaren och skurade hela lägenheten. Mamma blev gladare än gladast eftersom hon hade tänkt att städa igår. Så hon fick slappa i soffan istället! Mitt under min städgång plingade på dörren, så kom Timothy på besök en sväng, mysigare än mysigast är han.
Sen åkte jag o mamma till A6, inhandlade skor för 700kr och två klädesplagg för 899kr, mycket nöjd.
Gick och la mig runt 21 tiden, gick upp runt 00 tiden och fick lyssna på lite tjat hit o dit. Sen hem o sova.

Idag hoppade jag upp runt elva tiden, hämtade Timothy, hem och sov en stund till. Sen blev det att plugga lite, fixa, äta fajitas - godaste, göra smoothie och äta lite till, få bort huvudvärken, plugga lite till, ikea med mamma en sväng. Fått lite nya funderingar över mitt rum, kan bli bra, kan bli sämre. Och nu sitter jag här. Fungerar inte att ladda upp bilder ju, förbannad blir jag, yesbox. Har ju några godingar sen i fredags!

Puss!

Fredagen den 13:e



Ett kort youtubeklipp från den sena förfesten i fredags, enjoy people!

I fredags var det utgång på ganska så hög nivå från allas sidor tyckte jag. Började i lagom tid runt halv fem snåret (förfest), vidare till Big Bongo och tog några fina drinkar, trippade bort till Amor, en drink till, och sen vidare till en annan förfest och dansa lite, sist med absolut inte minst C-entrum. Det hände lite dittan o dattan, hit o dit osv. Grejer tycker jag. Någon fick sitt roliga, någon tappade mobil, någon fick nästan stryk och andra dansade så det sprutade svett! MEn sen runt ett tiden tyckte alla att vi var värda lite Mcdonalds mat så vi gick dit, och sedan tog jag, Albin och Louise bussen hem, var o en till sig! En lyckad kväll, som visade sig inte föra med sig någon bakfylla! :) likie.

Alone in the dark

Som jag skrev innan fyllde jag på mitt träningskort, ytterligare ett halvår. Så därför ska jag passa på att träna ganska mycket denna veckan. Bästa som finns är att får köra slut på sig själv ibland, inte ha någon ork kvar i kroppen och bara kunna slappna av. Ångrar att jag inte tränade idag, fanns ett ki box pass, där man får slå slå slå, ur all sin ilska. haha. Eller för att det är kul och man är glad. Ska försöka träna så mycket som möjligt hela veckan ut.

Imorgon ska jag först åka ut till pappas jobb o greja lite. Sen skulle jag nog förbi Louise en sväng och umgås lite tror jag. Därefter  eller direkt på morgonen blir det kanske något träningspass eller bara en promenad, promenerade till Huskvarna häromdagen, lagom långt faktiskt! :) Och på kvällen blir det nog en liten utgång.. I guess.
Och om jag hinner ska jag kirra lite andra saker också, men annars blir det på torsdag!

Annars så sitter jag här själv i mörkret, kidding. Sitter i köket, typ tänt allt som går i hela lägenheten, nästan iaf. Lite rädd för o vara själv, men det är bra att träna på. Men får tänka på bra saker, prata lite på msn, spela musik oså.

Neh, nu blev jag lite träningssugen, slänger in en bild, dock inte på mig, då skulle ni få se en död person som tränar(tränade).

 
Pussochkramochpussochbyeochpussochgodnatt.


Mystere

Nu är det som de flesta vet, sportlov. Helst av allt skulle jag vilja vara i ett varmt land, långt långt bort härifrån. Men sitter istället hemma i Sverige, kallt och tråkigt.
 I Helgen jobbade jag, fredag-söndag, cash. Träffade Louise och alla andra tjejer i lördags och tittade på melodifestivalen och tog det lugnt. Igår var jag nere på stan och inhandlade nytt puder, träningskort och en ring. Kollade även upp lite jobb och sånna grejer. Därefter träffade jag Emma och Matilda, som skulle uträtta några ärenden för sedan skulle vi hyra film tillsammans med Driola och Louise. Dock valde vi ingen bra film så vi dissade den och kollade lite halvt om halvt på Step up 2 "the streets", det jag såg av den filmen var bra, mer än bra! Sen åkte Driola och Louise hem. Jag och Matilda Norström åkte hem runt 3.30 tiden, ganska så trötta men vi hade så mycket o prata om så det blev lite senare än vad man tänkt sig. Men har man lov så har man ju.

Har även hand om pappas restaurang och se till den nu när han och bror är i fjällen, så har skottat lite snö o grejat där också, mina armar är dock inte så starka för att skotta bort all snö, men tillräckligt för besökarna att komma fram!

Därför sov jag till 13.00 idag. Ganska trött efter gårdagen men ändå pigg på en ny dag. Åkte o handlade med mamma åt Morfar och hans sambo. Sedan skjutsade jag mamma till jobbet och sen dess har jag hunnit med; städning, bära ner massa grejer till källaren, inpackning, ansiktsmask, duscha, skrubba, ätit mat och fixat annat. Så jag är nöjd med dagen, ska bara kolla igenom lite läxor oså, sen kanske det blir tv eller sängen, beror på hur trött jag blir efter läxorna.

Annars har jag nog ett ganska fullspäckat schema imorgon också, för mitt lov ska gå ut på att få gjort så mycket som möjligt så jag slipper det sen när skolan börjar igen. Puss o kram!




Halsont

Väldigt dålig uppdatering, även om jag har haft tiden till att göra det så har det ändå inte blivit av.
Men slänger in ett nu, sitter och väntar på att psykologin ska börja. Rast från 11.35-13.25, sjukt surt! Fattar inte hur dem planerar scheman egentligen. Men sen ska jag i alla fall hem och duscha och sen åka till Timothy en sväng :)
Annars ska jaga råplugga religion, som jag har sparat till sista dagen. Som vanligt. Men det ordnar sig, sen är det ju lov!
Hoppas också att min hals blir bättre, för bafucin hjälper då inte!

Snart börjar jag så dax att gå och hämta böckerna. Tur min skola inte är så stor så jag behöver gå 100 mil till allt.
Pussokram!

Then she found me

Så hette filmen som jag och Matilda hyrde igår :) Den var mycket bättre än den filmen vi såg senast i alla fall. Men vi tjatade ganska mycket om annat också så fattade inte hela filmen, haha. Sen köpte vi såklart godis, chips, dipp och cola. Sen var vi äcklade av alltihopa. Men man kan inte sluta äta när man väl börjat? Inte vi i alla fall. Men det var en trevlig stund en lördagkväll tycker jag :)

Idag vaknade jag med hosta och förkyldning, yey. Inte roligt någon stans, suger verkligen. Men gjorde mig en varm kopp choklad och dricker vatten med citrondroppar i. Eller droppar o droppar mamma sprutade i halva citronflaskan. Smakar inte så jätte gott.  Om 20 minuter ska jag och Eric åka till pappa, äta lite och så. Ha en bra söndag! Pusss :)






RSS 2.0