PIGG.

Vaknade riktigt pigg idag när mamma väckte mig! Väldigt skönt måste jag säga, tror jag är utvilad från sommaren till max nu. Och då är det bara att ta nya tag såklart.

Idag har jag saker som är måste-göras-idag-annars-kommer-det-aldrig-att-bli-av-!-!-! :

träna
städa rummet
skriva på en speciell lapp

Det är tre viktiga saker som måste bli av idag. Sen kommer allt roligt också. Det missar man inte. Så förmodligen ska jag träffa min lilla gulletussa Elin senare, efter 16. Så då borde jag vara klar med mina viktiga saker. Får se vad vi ska hitta på. Sen ska jag försöka mig på att somna ganska så tidigt ikväll. Förbereda mig lite ifall jag ska jobba!

Ha en bra tisdag! Pusshej!


Hur gott?


LÖRDAG, SÖNDAG & IDAG

Helgen har varit riktigt fin!
I lördags jobbade jag mellan 8-15 på Max. Så gick upp ganska tidigt och gjorde iordning mig. Väckte mamma och sen åkte vi till Österängen och hämtade Elin. Sen så jobbade vi tillsammans! Efter jobbet blev det hemfärd för att duscha och fixa iordning mig inför middag med en liten del från mammas sida ute i Taberg. Hur mysigt som helst!
Åkte mot Jönköping igen runt 21.00, in på Maxi och inhandlade strumpbyxor för att sedan åka vidare till snyggingen Driola. Där även en annan snygging var också, Emma! Så vi förfestade lite och tjatade! Gick vidare till Centrum för att dricka goda drinkar och dansa hela kvällen lång! Hur bra kväll som helst! Och jag slapp åka bussen hem, ännu bättre :)

Sov ganska så länge på söndagen, men det var jag värd! Hoppade in i duschen och fixade iordning mig. Sen kom pappa förbi, han har varit i Barcelona i typ 10 dagar så har saknat honom! Han kom in en stund och pratade med mamma medan jag gjorde mig helt klar. Sedan skjutsade han ner mig till Kastrull Häxan's, där det blev personalmiddag/fest! Löste några frågor och tävlade mot lag, sedan blev det buffé och efterrätt och goda cider och vitt vin! Vidare till Twin där kvällen avslutades med lite dans och fint sällskap!

Så idag har jag faktiskt varit seg, kändes nästan som att det var söndag! Och kändes konstigt att inte jobba heller. Men skönt på något sätt ändå. I princip har jag inte gjort något vettigt idag. Verkligen ingenting. Suttit vid datorn, svarat på lite mail som var viktigt. Pratat med pappa i telefon. Bakat ännu fler Cornflakeskakor, min bror tyckte om dem så ville ju vara snäll! Så jag har haft en ganska så tråkig dag men ändå bra. Måste lära mig att ta det lugnt ibland. 

Kollat runt på lite olika sedvärdigheter jag vill se i Barcelona! jag längtar grymt mycket till det! Barcelona. 7 brudar. Shopping. Festival. Party. OSV.

Imorgon blir det nya tag! Det är ju ny vecka och allt.
PUSSSSSSSSSS!


Bakar...

... håller på att bakar lite :) kommer bild senare. Precis - min kamera har kommit och den är minminminmin och min! Nu måste jag städa upp lite efter mig, senare blir det nog duschen och mys med mamma! Det är bra grejer det.

PUSS!


LÖNING - SPARA!

Ja, då har man fått lön igen! Fint som snus! Och allt sparas till Barcelona!

Blev fem avsnitt av Gossip Girl hemma hos Elin ikväll, lite myspys sådär. Sen var vi ju tvugna att sitta och tjata lite efter avsnitten, annars är ju inte en Elin-och-Matilda-kväll fulländad. Åkte hem sen och har legat i sängen och chillat idag igen. Riktigt skönt. Varit ganska stressad på senare tid.

Imorgon ska jag försöka få med mig mamma upp till Ikea för frukost tänkte jag, så vi kunde ha en mysig förmiddag :) sen ska jag fixa lite kläder som jag inte är nöjd med, med symaskinen. Så kanske jag använder dem lite mer än att dem bara ska ligga där. Maybe.. Senare runt 19 ska jag träffa Emma, vi ska gå en promenad och sen kolla på fångarna på fortet! Kvällen avslutar jag med Elin & Linn, på Bongo lutar det åt...

Dags att sova! PUSS!

Samsung ST500



Beställde en kamera häromdagen, en samsung ST500 röd. Sjukt fin och sjukt mycket min! Så hoppas jag får hem den snart :)

Denna veckan är jag ledig alla dagar förutom fredag, då jag ska jobba på Max. Så jag har min lilla semester nu innan jag ska jobba hela hösten!
Igår var jag på stan, öb, maxi och a6 med mamma. Det inhandlades lite smått och gott. Sen duschade jag, åt mat och åkte hem till Elin där ett gäng brudar var. Så åt dem lite pizza och sen kollade vi på film - Remember me. Riktigt bra film, som jag redan har sett en gång på bio, men den va minst lika bra denna gången också.
Sen körde jag hem Malin och Linn i ösregnet! Och sen åkte jag hem och la mig i sängen och tog det lugnt.

Tog ganska så lång sovmorgon idag. Ringde lite ärenden och åt frukost. Sen blev det storstädning med mamma i badrummet så nu är det skinande rent. Har hunnit plockat iordning på min stackars garderob också. Nu sitter jag och äter hemmalagad tomatsoppa a la mamma. Mycket god!

Måste skynda mig lite, ska till Elin en sväng nu! PUSS!


FREE.

Nu var det färdigjobbat på Ikea för i sommar i alla fall. Får se hur det blir till hösten! Ska i alla fall samla ihop timmar på vikarieförmedlingen så jag kan åka iväg sen om jag känner för det då. Kommer bli riktigt bra!
Har även bokat resa till Barcelona med ett gäng snygga brudar, vilket kommer bli galet fint! Annars så rullar allt på, lite folk har flyttat och en o annan ska flytta osv... lite tråkigt men ändå roligt på något sätt! För då får man ju upptäcka fler städer och länder och nytt folk :)

Men nu borde jag sova, ska försöka få ut så mycket som möjligt av mina lediga dagar! Inte varit ledig på hela sommaren så det ska bli finfint! PUSS!

dance floor.

221 dagen detta året, vecka 32, måndag 9 augusti. PANIK. Tiden går ju jätte fort. Lite läskigt.
I alla fall så har jag jobbat 15 dagar i sträck nu, så imorgon tyckte dem att jag kunde få ledigt från Ikea, vilket var riktigt skönt! Skulle bara jobbat fyra timmar, men ändå, hela grejen med att vara ledig ska ju vara hela dagen, inte halva. :) Så jag blev glad! Sen är det bara jobb tills söndag, ledig måndagen och jobbar fyra dagar efter det. Sen är sommarschemat slut! Härligt!

Ska klä på mig lite nu och fixa iordning mig, sen blir det mys med Malin och Elin, söta flickor det där! Så var tvungen att sno en bild ;)


Snyggast i stan!



BYE!


Makeupstore nailpolish - jenny

Just nu har jag ett liv som består av jobb, mat och sömn - men jag trivs ju förbannat bra på jobbet så mig gör det ingenting :) trivs så bra att jag jobbar ungefär 21 dagar i sträck, ja tre veckor fullt ös! Förutom en dag, men då ska jag hjälpa pappsen! :) Blir fina löner i alla fall. Så jag tackar ja! Annars är livet fit for fight, lovley som aldrig förr! :) Och jag längtar till hösten, och tills jag kommer ifrån Sverige, vilket ska ske på ett halvår ungefär, inte mer! 

Ikväll har jag duschat, plockat iordning på mitt rum som har haft krig, målat nagalarna, skrubbat och grejat :) så jag känner mig dunderfräääsch och vad är då inte bättre med ett par nya lakan i sängen? underbart! Härligt! Sprudlande gööööött! :)

Neh, dax att dra på lite överlack så mitt nya snygga nagellack som jag fick av tjejerna i födelsedagspresent sitter lääänge! :) CIAO!


RSS 2.0