Click click

Tietanga - CeriseBandeau bh - Svart

unts unts unts, baby

Igår blev det en sväng förbi bongo och centrum, lite dricka på bongo och lite mer flum på centrum. Det var fint vill jag lova. Dock inte lika fint när jag skulle sova, och sedan skulle upp vid 9 och ha möte med chefen innan jag skulle börja klockan 10. Men då ringer hon och stället in mötet och flyttar det till nästa vecka, sen ringer dagchefen och säger att jag bytt mitt pass till en senare tid den dagen, som jag glömt bort. Så jag kryper tillbaka till sängen och sover vidare till två ungefär :) säger bara; dagen kunde inte börjat bättre!

Sedan blev det mat och vidare till jobbet, kl. 16-21, och det var chill :) and we like it! Mamma kom och hämtade mig, åt lite kvällsmat, tog det lugnt, skjutsade hem en kompis och nu skulle jag beställa bikiniöverdel- och underdel + mössa. Men då ska ju såklart inte H&M's hemsida funka. Så får beställa det imorgon innan jobbet istället. Eftersom min bikini blev nersölad med lera av en host snygg turk i somras. Blir nog läckert. Och mössan kommer vara varm som tusan.

Imorgon eller idag (får jag väl också säga för dem som är petiga) blir det jobb mellan 10-16. Innan det ska jag hunnit åka till vårdcentralen och lämna in lapp på mig och bror inför Thailand, vilka sprutor vi måste ha osv. Sedan kolla i en affär åt mig och Evelina, inför lördagens bravader. Sedan jobba, och efter det ska jag möta upp Evelina så vi kirrar klädseln på riktigt. Blir nog grejer med tjejer det här.

NEXT > SLEEP.

Erotic and the police

Juste, jag var sen till en sak som jag skrev i förra inlägget. Sen till Christoffer, han är en ny läsare här nu, roligt ju. I alla fall så åkte vi till hemmakväll och hyrde film, jag fick välja och han fick inte skylla på mig. Tror inte vi tyckte filmen var för bra, Personal effects - sorglig. Men det var trevligt ändå, sen ut i höstmörkret och gå en sväng. Riktigt kallt. 

Efter jag varit hos han åkte jag och hämtade Daniella för en liten matbit. Daniella är en kille, men bara för att jag är dryg kallar jag han Daniella. Men ta bort l och a så får ni riktiga namnet, lätt som en plätt. I alla fall, jag bjöd han på en paj, så generös av mig idag känner jag. Så satt vi och tjatade lite och därefter körde jag hem han. Blev ju ganska händelserikt må jag säga. Typ stoppad av polisen, och jag höll på att tuppa av för ett ögonblick när polisen gick ur bilen och kom fram till min bildörr. Då är man inte kaxig, inte jag. Livrädd. Dock var det bara en kontroll, blåsning och kolla körkortet. Tack och lov. Gjorde mig verkligen nervös där. Och ni skulle sett Daniella, han var räddast.

Juste, ni får ju inte glömma att det är Fanta Erotic man dricker...

Dax för att sova snart, jobbar mellan 10-16 tror jag! Puss!

i'm late

so see you later.

After Eight

Wei, the black computer is back. Ah, alltså, våran egna dator. Den flippade lite, första gången faktiskt. Eftersom vi har bytt den. Så hårddisken hade gått sönder typ. Lagom kul. Tur vi inte sparat massa grejer på den i alla fall. Borta nu. Var ju ganska skönt att slippa den några dagar, dock typ bara en vecka. Men ah :) då har man hunnit annat, som man hinner men i vilket fall men ja, så kan det vara.

Thailand är på ingång snart ju, eller i alla fall 1,5 månad kvar. Sen ska jag ha semester från mobil, jobb och vänner... det sist nämnda är ju inget jobbigt direkt. Bara o läsa alla bloggar...det tar typ ALL energi. Nej men det ska bli skönt. Kommer ju uppdatera bloggen, för mammas skull mest.

Vecka 44 inledde jag med en ledig dag. Åkte till Lager 157 med mamma, bror och kusin. It was nice. Köpte skor, fynd som tusan tycker jag. Ordinarie pris 1100 kr, och jag köpte dem för 399 kr. Fast min bror fyndade bäst ju, jeans för 1 kr. Lite pinsamt när han skulle betala, tog en kasse ( som var dubbelt så dyr som jeansen, 2 kr) och flickan i kassan sa att det blev 3 kr... men det var en bra början på veckan faktiskt. 

Var hemma runt fyra-tiden, åt lite mat och slappade i soffan framför tvprogrammen på kanal 5. Gick en 45 minuters promenad med mamma. Fixade iordning mig lite och tog ibizan ner till hemmakväll för att hyrafilm med Driola och Evelina J.A. New in town - ganska sevärd.

Idag har jag sovit till 11, fixat till mig lite och hängt med mamma o hämtat datorn, handlat mat, fixat glasögonen (satt lite löst sådär), kollat in lite halloweenkläder som måste inhandlas tills på lördag. It's a parteeey då.
Har även städat bilen invändigt och tvättat av den lite lätt utvändigt, snäll som jag är.
Nu är det mest chill, kanske ska sola, duscha och fixa lite.

PUSS!


Ni får ursäkta

MM, juste. Det var Evelina som skrev förra inlägget. Till viss del stämde allt. Lite ihop rört sådär.
Men vad vi skrattat åt "din jävla slyna" och sen fick han korvkräm (fransk-hotdog-sås) i ansiktet. Det handlar om mig, och en kille till viss del. Fast han är typ tjejig av sig. Liksom, slyna? ;) kunde han inte bättre? Men så var det i lördags iaf.. kul hade vi åt det :) Ingen kallar mig något som den inte menar liksom, då blir det andra bullar ju.

Hinner inte skriva egentligen, men trevligt de senaste dagarna, ohja :) likie

Slynor och korvkräm

Spännande kväll igår. Innehöll bland annat slynor och korvkräm. Men man kan ju bjuda på en servett också.

Jag är kissenödig. Och så går jag på toa. Aj. Oooh, nu kommer jag bli jätteflummig ju! Okej, jag kissar ner mig!

Kanske?

Mm, för det är ju en gångpassage! Mm, juste!

Hallå det fanns ju ingen tvål ju. Äääh! Nej jag tänkte säga nått annat så som dom gör på max. Jag ska ha en orginalmål. Det blir ju så fel, men asså dom säger ju verkligen det.

Men vaddå?


Söndag

Igår firade vi Evelina J.A. Först blev det middag hemma hos hennes pappa med alla tjejerna, därefter hem till Matilda Norströms mamma där förfesten fick äga rum. Så några drack och några var nyktra, spelade ett kortspel som Louise och henns klasskompisar har gjort i skolan, tror det var en hit! :)
Runt halv tolv bar det av till stan, eller jag skjutsade T och hans syster, när jag var på väg hem från Huskvarna blev det problem med bilen så fick ställa den hemma och fick skjuts av några snälla boys.
Sedan gick jag in på C en sväng och dansade och firade Evelinan vidare, missade bussen hem, fick åka med Matilda och dem andra upp till Dalvik för att sedan fixa skjuts hem, najs!

Idag blev det jobb, dock bara mellan 11.30-15.00 typ, sen en sväng upp till A6, födelsedagsbarnet Evelina J.A ( GRATTIS ! ) , skulle köpa en förbannat snygg mobil. Inte alls någon som jag vill ha...bara lite ;) Den är du värd!
Sen fick jag skjuts hem, åt lite mat och slocknade i soffan en timma tills mamma fick ryck på mig. Så var lika bra o gå upp och göra som hon sa, annars lär jag ju inte kunna somna i NORMAL tid ikväll. Vilket jag borde göra..
Har precis ätit lite kvällsmat och städat till rummet, funderar på att gå en promenad med mamma, behöver luft.

PUSS!

Ledig torsdag

  • Gick upp vid halv ett, duschade, sminkade mig och klädde på mig, sedan vidare till stan, fikade på Claras med Moa och Jennifer. Fanns ju lite att prata om där som inte bör skrivas här.
  • Efter det gick jag en sväng på stan, inhandlade något som jag kanske behåller. Mamma kom och hämtade mig, lämnade lite saker hos morfar och lite hos mormor. Sedan hem och fixa lite med rummet, äta god mat osv.
  • Hämta Matilda, åka till farmor och farfars grav, storm ute typ. Sedan hem till henne och tjata lite för att sedan åka och inhandla lite mat åt hennes hushåll.
  • Åkte sedan till T och hämtade han och P för att åka ner till stan och hämta S och åka vidare till torpa en sväng, kolla film, sedan hämta Elin och hennes kompis på Österängen och köra dem till stan.
  • Därefter blev det hem till sängen.. och här ligger jag, kollar bilder på våra hotell i Thailand, mums vad härligt det ska bli!







jag kan få det när jag vill

Varför så läskigt att jag var så glad igår och sen så ringer pappa dagen efter och säger att resan är bokad till Thailand? i'm a freak. Nej men skönt ska det bli vill jag lova, plus lite annat (bara positivt). Så den 23/12 - 14/1 är jag med min pappa och bror i Thailand, :)

Vaknade upp vid 9.00, skulle ringa frisören, eller jag var sjukt trött så bad mamma ringa... och jag fick tid vid halv tre. Sov vidare till ett, vaknade av att pappa ringde med den fina nyheten. Sen åt jag och mamma lunch, spagetti med köttfärssås. Efter det till att sätta upp mitt fula hår i en toffs, åka ner till frissan, Gina som är den bästa frisören som jag har haft i mitt liv! Började slinga och tona håret i rött, svart, grönt, gult och blått... nej, nu skojade jag, erkänn lite rädda blev ni allt. Men två färger lite hokuspokus sådär på två timmar och lite sax hit o dit, sen var kalufsen fräsch igen. 1100 kr gick kalaset på, inte så farligt faktiskt :) För nöjd är jag, mer än nöjd.

Sedan blev det till att åka och köpa tofflor och sedan vidare till jobbet, 17-01.45! Lite stressigt i början, gick över efter några timmar, sen var det överstökat. Körde hem Elin och sen hem till my home :)

Funderar på att hänga med Elin och hennes vän ut imon, får se hur det blir med det, kanske känner för annat.
Sen ska jag träffa Moa och Jennifer vid halv två tror jag, :) inte allt för ofta det där, hoppas det blir mer snart!
Måste hinna med att åka upp till mormor också och sen ut till farmor och farfars grav och sätta dit lyktan :)
Upptagen kvinna som man är... i wish..

Nej men har nog bestämt mig för lite saker, kanske - kanske inte - kanske?
NIGHTIE!




Go out and smash it, like "oh my god"

Ny vecka, nya möjligheter...lite sent med ny vecka men känner ni att det spelar någon roll? Huvudsaken nu var att jag är på väldigt bra humör, don't ask me why. 

Kände att det var dags att åka till mormor och hjälpa henne städa, och det gjorde jag också. Det var mysigt också, det var i måndags... Hämtade upp henne i stan runt halv tio, köpte nybakta frallor + bakelse + grönsaker, sen hem till henne och äta frukost och bakelse till efterrätt. Mums. Sen började städningen, och möblerare som jag är fixade jag till hennes vardagsrum,  det blev lite större utrymme och lite förändring som aldrig skadar. Hon gillade det a lot!
Dammade hyllor och dylikt, dammsög, skurade golv och diskade åt henne. Sen åt vi lite lunch och kollade på gamla fotografier när jag och lillebror var små, några skratt blev det där. Sen tittade jag in i klädrummet... och fick med mig två stickade tröjor och en jeansskjorta + ett par "clips-örhängen", svarta :)  kan bli använt!

Igår..tisdags alltså, steg jag upp vid typ halv nio, lite senare kanske det var till och med. Satte dit lite smink, drog på mig kläder och tog med väska, kudde, myströja och satte mig i bilen på väg mot Ullared med mamma. Bara för att göra en liten utflykt med henne. Men jösses vad folk, svimmade ju nästan. Sånt är bara sjukt sjukt sjukt och åter sjukt tycker jag. En del köper ju förfan en tiondel av Gekås. Men jag höll mig under 200 kr, duktigt, behärska mig är något jag blivit bra på. Så blev typ ett par trosor, en lykta till farmor & farfar, ansiktsmasker, en bok, en grej jag ska sätta upp på väggen och ansiktskräm typ :) men jag är nöjd iaf! Dock blev jag och mamma kära i samma plånbok, men nej där. Sen skrattade vi lite hit & dit, sånt vi gör! Bra dag, trött som tusan efter, somnade i bilen hem...

Tog på mig myskläder, gjorde chailatte och åt macka framför Ugly Betty och Desperate Housewifes :)
Och ja, jag är på daaaaaaamn gott humör!
POSS!


Halmstad i våras, ta mig tillbaka snart!


RSS 2.0