I am trouble, baby

Har haft myskväll med mig själv ikväll. Inte alla dagar jag sitter hemma på kvällarna vill jag lova. Men har kunnat koppla av i alla fall. Och det var väldigt skönt eftersom helgen tog två utav mina jobbpass. Ena dagen mådde jag inte så sweet, nästa så spydde jag under natten. Bland det jobbigaste som finns enligt mig men som tur var, var det nog bara något dumt jag ätit. För dagen efter mådde jag ganska hyffsat.

Har även jobbat i måndags, på tvåan. Det ni. Inte alla dagar det händer, men någon dag måste vara den första. Men jag gillade inte den restaurangen lika mycket som den jag brukar jobba på. Så kommer nog uppskatta jobbet mer nu. In i det sista!

Så imorgon jobbar jag 11.30-17.30 :) Sen jobbar jag vidare tills nästa onsdag, ledig torsdagen och jobbar vidare till söndagen efter söndagen...jösses! Ja ni förstår, jag har tagit lite extra pass. Men det blir fina pengar sedan!

Ha en kanon bra dag imorgon! GOD NATT ©

VISUM

Ibland har jag verkligen inte tid till något känns det som. All tid bara försvinner.
Mycket som ska hinnas medi innan jag åker till New York känns det som.

Antingen frysa eller ge bort mitt träningskort.
Hitta en användare till min mobil som kan ta över abonnemanget eller göra den till hemtelefon.
Köpa ny resväska.
Köra Elin och Siri till Landvetter.
Åka till Sthlm med Driola, Evelina, Malin & Matilda - Konsert, shopping och övernattning.
Hänga med Gina till några kusiner.
Klippa mig/ slinga håret.
Jobba - vilket är de flesta dagarna.
Umgås mycket med alla nära och kära.
Förbereda mig för att flytta.
Fira Malin i april - 20 år


Ja, ni fattar... listan kan bli lång. Men jag vill inte göra den längre just nu! Men jag ser väldigt mycket fram emot att åka långt härifrån! Ska bli kalaskul! Visumet och allt därtill håller på att ordnas nu också - fint!

Idag har jag sovit gott, ätit middag med mamma, fixat iordning mig, målat naglarna för en gångs skull och lite annat fixotrix. Snart kommer Louise eller om vi skulle mötas på A6. Jag minns inte, men hon ringer nog vilken sekund som helst! Så blir det att träffa henne innan vi ska fika med Sanna, Emma och Matilda vid halv sju. Vilken underbar dag!

PUSS!


JA!

Jag och Evelina hade det underbart på relaxen i söndags vill jag lova. Vi tog oss in på bastusittningen också. Längst upp. Jesus säger jag. Vilken värme! Och vilken uthållighet vi hade. Det bästa var när vi fick kasta lite is på oss. Fast det var nästan ännu bättre när vi kom ut och hällde en hink med iskallt vatten över oss. Jesus igen vad skönt det var!

Annars har jag jobbat måndag-onsdag, vilket är kul faktiskt! Nu när man har våren och sommaren närmare är det lättare att jobba tycker jag. För nu är väl nästan all snö borta också? Härligt!
Idag jobbade jag till 16, jobbade över en timma alltså eftersom jag skulle slutat 15. Men har bestämt mig att jag ska tacka ja till allt jobb som går att få innan jag åker till NY. Jag behöver pengar till visum och såna där grejer. Vi ska ju till Sthlm den 8 maj så måste ju spara lite tills dess också! :) Kanonkul!

Ringde pappa som är i Moskva för tillfället, han hade det bra! Jag saknar honom lite faktiskt. Måste ta tag i lite såna saker som jag är ganska så dålig på. Men det blir när han kommer hem :)

Annars tror jag att jag börjar åka på en förkyldning..vad säger vi om det? DISS!
PUSS PÅ ATT JAG FICK LEDIGT IMON! PUSSSSSSSSSS!


Längtar tills klockan blir 13.30

Jobbet gick galant! Ganska lugnt i början och sen kom det lite små ruscher! Efter det åkte jag och hämtade mamma och henne vännina på ett 50 års kalas. Skjutsade hem dem och nu sitter jag här och varvar ner.

Imorgon blir det relaxen med Evelina. Ska bli super skönt och trevligt! Har saknat min lilla tös nu när vi inte träffats så mycket! Annars så har det inte hänt allt för mycket idag. Mail från New York då, det är de bästa! :)
Och i maj så åker jag... ÄNTLIGEN!

GOD NATT ♥



Visst är hon hetast av alla?
LÄTT!


21-03

Dem tiderna jobbar jag idag! Riktigt sköna tider ändå. Brukar gå fort om det är lite att göra.

Igår var det kul, riktigt kul! Jennifer, Lisa och Sandrah kom till mig vid 18 någongång tror jag. Då stack vi upp till A6 för att äta på Majoren. Så satt vi och tjatade där en stund. Hur trevligt som helst! Sen åkte vi tillbaks till mig. Korkade upp och hade en kanonkväll ute! Dock hängde inte Hällgrentösen med ut! Men det får hon göra nästa gång tycker jag!

Sov ganska länge idag...men det var jag värd för den kommande veckan jobbar jag hela veckan!
Dax att ta tag i dagen kanske? In i duschen och lite så. PUSS

I know I'm playing with fire

Vaknade av att Jennifer ringde vid halv ett ungefär. Tur var det, annars hade jag sovit just nu. Och det hade inte varit så bra kanske.
Har i alla fall bytt bort mitt pass ikväll, så då ska jag träffa mina klasskompisar! :) Tänker inte säga gamla, för dem är ju knappt 20 år liksom.

Funderar på att hoppa in i duschen och fixa iordning mig. Sen gå bort till mammas jobb och låna bilen. Skulle behöva göra några ärenden!
Tror det blir utgång ikväll, är dock inte helt hundra på det än! Men det märker vi snart.

HA EN SJUKT BRA FREDAG, DET SKA JAG HA! PUSSSSSSSSSSSSSSS


EFFEKTIV!

Sjukt vad effektiv jag var på jobbet idag, fyllde upp en massa och fixade och donade. Hoppas Elin blir glad när hon kommer till jobbet efter varit sjukskriven några dagar...hon fick ett litet brev av mig också! Så hoppas verkligen hon kommer imorgon. Annars kommer någon annan läsa det... GÖTT!

Innan jobbet så hämtade jag upp Matilda och åkte till A6 en sväng. Hälsade på Elin och Jennifer, fina tjejer det! Så hittade jag såklart ännu mer jag ville ha. Men det får nog vara tillräckligt nu. Faktiskt.

Nu börjar jag gå ner i varv, var väldigt uppe i varv när jag kom hem. Kändes som jag skulle kunna städa hela lägenheten, skura golv, damma, torka, diska, tvätta.... you name it! Men nu känner jag tröttheten efter jobbet! Äntligen! Lyssnar på go' musik...


Fixade även bort mitt pass imorgon, 16.45-22.45. Ifall jag ska träffa Lisa, Jennifer, Moa och Sandrah! Men det märker vi imorgon.. Annars träffar jag Sanna och Driola tror jag!

Helt sjukt galet vilket bra humör jag varit på de senaste dagarna! KANON! GOD NATT


SPANIEN 24/2-3/3!

NEW YORK

Svar från New York.... jag börjar bli lite nervös nästan! Sjukt kul! :) KANON som är mitt nya ord!
Måste åka ner till stan igen, har bara varit hemma och käkat och hämtat lite saker till jobbet.
Köpte två par gladiatorsandaler från H&M på stan. 198 kr för två par :) riktigt fint!

PUSSHEJ!

Solstrålar?

Alla mina söta vänner fick ett fint sms idag! Härligt! Av mig! Sjukt bra! Underbart!

Vill ni veta att jag ska jobba mycket nu fram till den 25 april (så långt som jag kan se på schemat)?!
Klart ni vill!
Av 39 dagar ska jag jobba 33 dagar. Hejdå ledigt, hej pengar och resooooooor!  Vissa dagar jobbar jag dubbelpass också. Ett på förmiddagen/eftermiddagen och ett på kvällen! Hur fint du vill! :)

Nu ska jag göra mig iordning! Träffa Matilda den vilda... jaa, konstigt nog så är hon också vild ;) PUSS!


Norström!

MMMMMINA TVÅ!




Dessa två kommer hem till mig i mitten av april, mmmmm :) likie!

Så än idag har jag bara hunnit beställa kläder. Startade datorn direkt när jag vaknade eftersom The Garden Collection släpptes idag klockan 4 i natt ungefär. Vissa saker var redan slut ju. Tur jag hann få det viktigaste jag ville ha i alla fall! Bra start på dagen!

Nu ska det bli lite frukost eller om jag tar promenaden först, får se! HA EN KANON DAG! PUSSSSSSSSSSSS

MAIL

Skrubba och ansiktsmask idag - dunderskönt!
Nu har jag skrivit mail till New York - dunderspännande!
Imorgon blir det morgonspromenad - dundereffektiv!
Även träffa Matilda en sväng - dundersweet!
Gjort en bra sak idag också - dunderunderbart!


Imorgon kommer det bli en underbar dag! GOD NATT!


OM UNGEFÄR EN TIMMA



Dagen har börjat dåligt, kände mig hängig som bara den. Sov till 13. Gick upp och åt god frukost. Kände mig inte bättre någonstans alls ändå. Åkte med bror och mamma till A6 för att inhandla en födelsedagspresent till bror. Lillskiten fyller 18 år!  Sen skjutsade jag mamma till hennes vännina som fyllde år, därefter skjutsade jag hem Eric. Åkte till jobbet, 17-22, lugnt och skönt var det! Inget stressande. Och nu är jag hemma igen, mår prima! Riktigt glad! Väldigt mysko.. eller inte! Ska ju faktiskt hoppa in i duschen och fixa till mig lite. Så man kan sova hur skönt som helst sen!

Annars så har det inte hänt jätte mycket på sistone. Träffade tjejerna igår, eller några utav alla 10. På George's! Sen gick jag på bio med Jeff, och den var kanonbra! :) Har fixat lite hemma också. Ska börja ta reda på hur man fixar visum och allt därtill. New York nästa, I like!

Måste skynda mig lite nu... för snart ska jag shoppa!  Sjukt nice! PUSSOSÅ!


TVÅ NYA BIKINI SOM SKA BLI MINA PÅ MÅNDAG!


MIN DAG I BILDER

Dagen började med att Elin ringde som hon lovat klockan 9.00. Tur var väl det eftersom jag somnade om efter väckarklockan... Hoppade in i duschen och fräschade till mig lite! Mamma trodde inte jag var klok i huvudet som gick upp så tidigt med där hade hon fel! Klok som bara den begav jag mig till Ikea för dagens frukost...


Elin hugger in!

Massa frukost!

Satte oss på Espresso House!

Är jag normal?
 
Jag ser snäll ut!

Hämtade upp Matildasnyggingen...

Jag var på hugget såklart!

Vi gick på promenad..

Vilken solstråle till höger!

Busigatilda_90_tjej

Crazywoman - Norström!

Varför ser jag gigantisk ut...utan huvud typ?


Efter promenaden gick jag och Matilda hem till mig och åt mat! Blev ju värsta gott!
Sen åkte vi hem till henne och så kom Louisen min som jag inte träffat på år och dar känns det som! Mycket trevligt...
Åkte vidare för lite ärenden och hamnade hos någon trött tjej...? Daniella var detja..


PUSS PÅ ATT MIN DAG VAR RIKTIGT VÄRD!

STRONGER BABY

Nu börjar tröttheten komma. NU? slutade ju typ 01.15 idag...
Men är taggad för att gå upp imorgon och ta vara på hela dagen, för den ser fullspäckad ut just nu! Fint!

PUSS ♥

love_troja


Headset x3

Vilken rolig arbetsplats jag har, bara älskar den har jag kommit fram till! I alla fall när jag, Jessica och Elin jobbar tillsammans på nätterna. Hade varsitt headset på oss idag. Så dem sjöng lite låtar, stönade när jag fick folk i kassan så jag typ började lipa av skratt, osv. Riktigt roligt! Och effektiva klubben var vi idag också, slog vårat rekord med att stänga några minuter tidigare än igår! KANONKUL!

Annars är jag på riktigt bra humör, troligtvis för att jag är ledig torsdag och fredag, och på kvällarna i helgen! Maybe? Eller för att jag helt enkelt fått se solen lite mer än innan på sistone...

Om några timmar ska jag gå upp, 8,45 närmare bestämt. För då ska jag hoppa in i duscha och skrubba mig len och go! Efter det ska jag ta mig upp till Ikea, om det är fint väder blir det promenad, annars ber jag mammsen min skjutsa mig! Vilket jag tror hon kommer göra för vi har inte sett så mycket de senaste dagarna..
På Ikea ska jag och Elin äta frukost, sedan kanske ta en lite look på käraste A6. Om det är fint väder efter det så blir det en sväng runt Rocksjön! Härligt sa jag ju!

Dags att kolla in lite andra saker på internet i nattlig ordning. PUSS OCH GODNATT!


Kan inte komma på vem personen till vänster är lik dock!


and that's how we like it!

Sov länge idag, eftersom mamma började tidigt så var det ingen som kom och väckte mig. Så fick lite smått panik när klockan nästan hade slagit 15.00 och jag inte kommit upp ur sängen ännu.

Men nu sitter jag här, ätit, fräschat till mig och är redo för en ny jobbdag/natt. Det är väl härligt? Att sova bort dagen när det är fint väder för att sedan orka jobba till två på natten? Nej, kanske inte.

I maj...om jag fattat det rätt så drar jag, Matilda, Krull, Driola & Malin på konsert i Stockholm(?).... POKERFACE!

Dags att dra till jobbet, roligt inlägg - jag vet! PUSSSSSSS!


If you fall for me, I'm not easy to please.

Då var det dax igen.

Hälsade på Evelina, Matilda och Emilie (som jobbade) på George's förut, innan jobbet tog fart! Sen jobbade jag 17-1.30, effektiva klubben jobbade ju idag så vi var klara ganska tidigt. Sjöng gjorde dem också, och skrek på varandra så jag fick ännu mer huvudvärk... Nejdå! Dem är söta ibland, den där Elin och den där Jessica! Gulliga små krabater!

Känner mig typ...taggad? Är det fint eller är det finare? Finast chansar jag på! Så till helgen ska jag försöka gå ut med mina tjejer. Var ju ett tag sen. En månad eller så. Dock vet jag inte om jag ska ta till den där alkoholhaltiga drycken. Brukar inte vara min grej ju. Köra bil låter fint! Ska ju trots allt upp 8 dagen efter. Och det är inte för sköna arbetstider om man går ut dagen innan, testat det ones, och det var sista gången!

Jobb imorgon också, såklart med mina sångare. Vi kan kalla dem kikki och bettan! PUSS


KRYSS

Jag och Evelina hade en helt underbar vecka i Spanien - Gran Canaria- Puerto Rico! Precis vad vi behövde.
Skedde många roliga saker under våran vecka tillsammans. Men det blir inte lika kul att ta upp det här, så vi skippar det. Men det var en vecka med lugn och ro, en fartfylld kväll dock, god mat, nutella och fina kvällar med lite vin och smått och gott... ha ha ha ;)

Kom hem i onsdags. Började jobba på torsdagen och har jobbat sen dess alla dagar fram tills nu. Men den första lediga dagen kommer på torsdag. Ska bli skönt. Jobbar ganska mycket nu fram till och med 18 april. Men det har sin charm det med.

Ska iväg och fika om en stund. Så dags att dra på lite smink och kläder!
Ha en underbar solig dag! PUSS



RSS 2.0