GRAN CANARIA

HERE WE COME!

24/2-3/3



Söndagskjol

Har städat rummet och grejat lite med annat i rummet också. Sånt där gammalt som man tror kommer till använding men det gör aldrig det tillslut ändå. Så nu har jag slängt lite smått och gott. På tal om gott så ska jag baka något nu...

För senare ska jag till Emma och träffa tjejerna så tänkte att vi kunde äta något gott.. det är ju aldrig fel i vårat gäng vet jag. Så hoppas dem är riktigt sugna idag!

Sjukt längesen jag hade kjol på mig också, så en utav dem fick åka på idag! Ha en trevlig söndagskväll! Puss

När vi gräver guld i USA

Igår var det jobb som gällde. Uppstigning klockan halv åtta för att klä på sig, sminka sig och åka iväg med Ibizan. Sjukt vad mycket snö det hade kommit! Körde i 60 km/h på motorvägen..
Sen kom jag till jobbet, fleecetröjan på såklart, skotta snö och fixa lite. Vilken tur att jag fyllt upp baklagret dagen innan. Kunde chilla ganska mycket faktiskt.
Fick gå hem vid halv två, slutade alltså 4,5 timma för tidigt än vad jag skulle gjort. Underbart skönt! Så bar det hemåt, duscha, äta och fixa iordning mig.

Hämtade Elin som var klantig och fick åka upp till sin lägenhet på 10 våningen precis när hon kommit ner, vidare till GladMalin. Som även gjorde dagens vurpa i snön, fast dock lite senare på kvällen. Men kors i taket vad kul det var! I alla fall, vi åkte till Sara och lämnade några grejer och gick över till andra lägenhetshuset där Siri bodde och sen var vi där i några timmar! En upplevelse det med.. haha

Åkte in mot stan runt halv ett och släppte av dem små partytrixarna. Sen var det sängen som var nummer 1 på min lista över saker jag behöver. Sov från halv två i natt till två på dagen. Någon behövde sömn och vila.

Nu sitter jag här, äter lite frukostmiddag och ska svara på mail..
Ha en bra söndag, PUSS!


DRESSED FOR SUCCESS

Mitt liv består av jobb känns det som. Ändå har jag fixat ledigt i lite mer än en vecka nu. Men nu är det vara 6 timmar kvar till sista jobbdagen! Vi hurrar på tre...1..2..3.. HURRA! Nej, så kul kanske det inte blir. Beror på om vi åker iväg eller inte. Annars kommer jag säkert...jobba?!

Jobbade 11-17 idag, väldigt seg i början men sedan blev det fart på vildatildan ;) och inte vilken fart som helst! hon fyllde upp varor för att hon ska ha pass ett imorgon. Är hon smart kvinna så säg det nu eller aldrig. Sjukt gött att ha det fixat så kan man chilla lite mer imorgonbitti...eller om några timmar då.

I alla fall så åkte jag hem direkt och ställde mig i duschen, så äcklig som jag kände mig idag var längesen alltså. Fy! Men efter den duschen kände jag mig som ny igen. Så åt lite mat, tände doftljus, klädde på mig. Åkte upp till A6 lite snabbt. Sedan vidare till Elgiganten. (Jag ställer frågan till en vakt): Vet du om Evelina jobbar idag? Han svarar: Ja det ska hon göra. Hon ska vara på denna avdelningen...men det verkar inte som hon är här just nu. Man vet aldrig vart hon håller hus!   Hon är en riktig buse den där tjejen alltså.

Ikväll blev det bio med Elin - Valentines day! Den var faktiskt bra, vilket vi inte trodde. Innan bion hann vi med att fika lite snabbt med Driola, Emma och Louise på Adelante också!

Nu ska jag sova..vilket jag borde ha gjort för några timmar sen men så kan det gå när inte haspen är på! PUSS!


TIOPOÄNGARE!









Två arbetsdagar kvar...

... sen är jag ledig i lite mer än en vecka! Och hoppas ju fortfarande jag och Hjalmarsson drar iväg på söndag eller måndag. Så fort som möjligt liksom. Skulle vara hur skönt som helst. Blev väldigt bortskämd när jag var i Thailand i tre veckor, man vill ju bara ha mer och mer.

Jobbat 17-01.45 idag också, och börjar klockan 11 imon.. alltså ska jag upp om 6 timmar ungefär, för måste fixa en sak. vilket jag inte kan göra nästa vecka om vi skulle åka iväg. Men om jag känner mig själv så kommer jag inte orka gå upp..

Får se vad som händer imorgonkväll, lite alternativ..
PUSS!!!!





HALMSTAD 20-24/5 - 09!







USA eller England nästa ?

Jag kan inte bestämma mig överhuvudtaget ju. Ritkigt jobbigt. Men iväg härifrån, detta land osv, är ju ett måste!
Har letat resa till mig och Evelina också. Än så länge har det inte kommit fram något lockande pris fakiskt så får hoppas det för de väldigt snart! :)

Jag har jobbat så därför jag skriver sen oså. Men är trött så godnatt! PUSS

Write me back soon.

Orkade inte skriva igår ändå. Sjukt trött faktiskt. Orkade inte ens svara på mailen..
Så det ska jag göra nu, för jag vill göra något nytt, annorlunda och spännande. Och då måste man ju typ ifrån Jönköping och Sverige. Så ska nog satsa på detta :)

Målade naglarna igår så som dem gjorde i Thailand. Så har fortfarande blommor på tåssingarna. När jag ändå pratar om utlandet kan jag ju säga att jag och Evelina letar resa tills nästa vecka! Bort från det kalla..trista..tråkiga..äckliga..fula vädret. Jag tror jag skulle vilja bo där det är varmt året om, och sen kunna åka på skidsemestrar ibland och typ fira jul där det är kallt. Men resten av året vill jag ha det varmt så man slipper ha massa kläder på sig..."If you like the water you will never want to go home", hoppas han har rätt i alla fall.

Har tänt något mysko ljus här hemma, som man har någon vätska som sprider sig och luktar musk efteråt. Vet inte om jag gillar det än. Luktar lite starkt. Men kommer nog bli god doft ändå. Från The Body Shop. Deras herrparfym Musk är sjukt god. Funderar på att köpa den, eller en riktigt god på Make Up Store!

Har shoppat lite idag också. Stickad tröja (förlåt Sandrah :$), shorts, örhängen, bh (till min samling) och väst! Sa jag att jag fått min lön idag? Så därför jag körde på lite oså. Gott ju!

Neh, nu är jag sugen på att skriva mail tillbaka till USA och England! PUSSSSSS ♥


DUSCH

Jobbat hela veckan förutom onsdag så känner mig ganska så trött och utmattad.
Och orkar inte skriva just för tillfället vad som hänt de senaste dagarna. Men skriver nog senare ikväll/natt.
Måste svara på mail också och fixa lite.
Men nu blir det en uppfriskande dusch, måla naglarna- tog bort nagellacket från Thailand idag.. haha. Men det har suttit som gjutet så lika bra att haft det kvar, men vill känna mig sjukt fräsch idag så det blir nytt! Till och med på händerna. Är ju ledig två dagar nu och börjar inte jobba förän på onsdag klockan 17! Så då får ju lacket sitta ett tag i alla fall..

PUSS!


NEXT THING

Lediga dagar är ritkigt fina alltså...

Åkte som sagt med mamma och handlade. Lika flummiga båda två. Alltid är det något. Idag fick vi hjälp av en kille när vi skulle dra kortet och betala. Kanon ju!
Men när vi kom hem lagade vi mat tillsammans...eller jag skalade i alla fall potatisen, och det är ju alltid något? Så till middag serverades det lax med pressad potatis och dillmajonässås. Och vet ni vad? Daniels kompis hade ätit samma sak på Smålänska Kolonin, så han trodde jag var en liten lögnare när jag ätit hemma. Men mamma fick säga det till honom sedan...

Skjutsade mamma till mormor, åkte ner till stan och fikade på Clara's med Elin - tjatade på som alltid! Sen släppte jag av henne på jobbet, hämtade mormor och mamma, begav oss vidare till sjukhuset och lämnade dem där. Kom hem runt 17, tog det lugnt i soffan en stund. Helt seg blev jag. Hämtade Daniel på hans jobb, åkte hem till honom och kollade på tv och tjatade lite. Fick bråttom till stan, sen hämta mamma o mormor på sjukhuset. Trött jag blir på sjukhus alltså. Dem satt på akuten från halv fem till halv tio men fick fan inte komma in ändå. "Det fanns ingen plats". Kunde dem inte sagt det lite tidigare? Diss för det.

Efter vi lämnat av mamma o mormor drog vi och åt mat. Sen har Jeff varit här en stund, dock var jag osocial men han tål ju det :) Elin ringde och frågade om jag kunde hämta henne från jobbet sen, så det gjorde jag...och ah, mer orkar jag inte säga här och nu.

Tror att nästa sak blir till att sova faktiskt! PUSS♦


Söta Anna - min lilla chicagotjej, saknar dig!

PLING

Jag ringde aldrig Elin...bombade med tre sms istället. Jag var för trött idag för att ringa det första jag gjorde. MEN hon var redan vaken som tur var, så hon svarade direkt på mitt sms. Så idag gick jag upp i hyffsad tid. Duschade det första jag gjorde, kände mig inte fräsch så skrubbade hela kroppen. Babylen nu. Sen har jag ätit lite frukost och tjatat med mamma. Tydligen hade jag sagt att jag ville hänga med henne och handla när hon väckte mig idag..jag minns det inte, men det blir nog bra.

Senare ska jag träffa Elin för en fika! Ha en bra dag, PUSS!

MOVE IT

Kan ju säga som såhär, skälet till varför jag är uppe sent är för att jag jobbat stängning..
Men innan jag började jobba idag så har jag hunnit käka med mamma, träffat Evelina i typ 15 minuter, hunnit vara hemma i typ en timma och sedan fikat med Elin på Ikea. It was nice!

Igår jobbade jag 10-15, väldigt chill faktiskt.. Dock helt förstörd var jag när jag kom hem. Satt i soffan framför tvn och datorn i några timmar och orkade inte röra ett finger. Hade ju sovit typ 4 timmar mellan söndag och måndag. Inte så jätte smart tjej ibland. Jag vet. Men hade ju det trevligt tills jag somnade.
Annars så kollade jag på en film med Daniel, You got served tror jag den hette. Dansfilm, tjejfilm, gayfilm i Daniels fall då. haha

Imon är jag ledig! Lill-lördag så det ska firas med att inte sova för länge, städa till rummet, träna och lite såntdära! Kommer bli a great day!
Sen har jag lite annat smått och gott på g...om jag nu vågar osv ;) spännande va? ohja!
Men måste sova nu, ska ju ringa och väcka Elin klockan 11 imorgonbitti så lika bra jag går och lägger mig i tid. 

 PUSS OCH GODNATT!


NICE!

Jag har jobbat... kom hem för typ en timma sen lite drygt. Riktigt trött är jag så förstår inte vad jag gör här egentligen. Skulle kolla mailen. Håller på och fixar med en grej.. Men vi får se om det blir något med det :)

Jobbat 18-03.30 så slapp ju städa i alla fall.. riktigt skönt att slippa ibland!
Imorgon ska vi hem till Loppan som fyllde år i tisdags och fira henne lite, ska blir riktigt kul :) sedan utgång på det!

Nehe..sova blir det nog nu ja. Innan jag börjar svamla om för mycket. PUSSOSÅ!

Hårt!

Började dagen med Bärry. Vet ni hur gott det är? Testa annars.

(igår)
Åkte till jobbet, började 11 och körde på till klockan blev 15. Sen hem och käka mat med mamma. Fixa lite i rummet, vila lite innan träningen. Så blev klockan 17.20. Jag, Emma och Driola körde spinning pass! Riktigt hårt idag, tog i så benen skakade. Duschade och gjorde iordning oss, vidare till Johans café för att fika med Louise! Även Malin kom förbi en sväng :)

Fick skjuts hem av Louise. Robin satt med i bilen också en sväng. Trevlig kille hon har hittat den där loppan!
Annars har jag ätit, kollat lite halvt på en film med mamma, suttit vid datorn och sen kom Daniel förbi en sväng. Skröt om hur duktig han var på sin hockeybockey match. Bra där.


GRATTIS LOUISE PÅ 20 ÅRSDAGEN


Vecka 5, 1 februari

Arbetsveckan är helt okej;

Måndag: 11-15
Tisdag: 10-15
Onsdag: Ledig
Torsdag: Ledig
Fredag: 18-3.30
Lördag: Ledig
Söndag: 17-22


Så denna veckan kan jag inte skylla på att jag inte kan träna på grund av jobb. Inte för att jag brukar göra det. Men annars kan det vara dumma tider som förstör träningen. Men imon ska jag hugga in i ett pass eller på gymmet!

 PUSS OCH GODNATT!

16-2

Blev betydligt roligare resultat på Johan's (Driolas pojkväns innebandymatch) idag. Det trillade in mål som om bortalagets målvakt inte stod i målet. Började gäspa lite smått i tredje perioden. Stackars bortalaget. Men Mullsjö fick ju leka lite, aldrig fel! Mest satt vi tjejer (Driola, Emma, Sanna och jag) och tjatade om allt möjligt som det brukar tjatas om när vi ses. Och det är ju aldrig fel att få gratisfika ;)

Vi åkte vidare in till stan, satte oss på Clara's och tjatade vidare... Sedan kom Evelina och Emilie och det blev skratt i mängder så tårarna sprutade nästan. Ja, vi alla skrattar väl åt hur vi blivit på skolkorten genom åren... Fick skjuts av Evelina några meter ner till stationen, fick även en pratstund på 40 minuter också. Lyckas alltid hitta något som det måste pratas om :)

Annars har jag faktiskt bara varit hemma, kom hem runt 22. Har även kollat runt på blocket efter en...mysig.. :) kanske? kanske inte? kanske?


RSS 2.0