28 maj

Igår började dagen klockan 6.45 hemma i Elin's soffa. Smög mig upp eftersom hon såg ut att sova riktigt gott. Satte på mig kläder, sminkade mig och borstade tänderna. Sen var jag redo för att jobba 7.30-21.30!
Började på Egnahems förskola och slutade på Max. Mycket att göra på båda jobben så det har varit fullt-ös-medvetslös! Men kul har det varit, roligt att göra något annat.

Efter jobbet har jag träffat Matilda och Evelina J.A, vi va hemma hos Evelina och myste framför någon uttagning för Eurovision.. inte så jätte spännande och inte så jätte förvånad att Sverige inte kom med faktiskt. Åkte hem runt 23 och nu ligger jag i sängen. Somnar nog sittandes snart, men klart jag måste kämpa lite till.

Imorgon blir det jobb från 7.00 till 14.00, uppe på Egnahems förskola igen. Sen blir det kanske lite annat efter, och till sist blir det förfest hemma hos Elin - fira att hon blivit rikigt gammal! haha. (Hon har åldersnoja!)

PUUSSGOODNAAATTT!
___________________________________________________________



Från ett till fyra.

10.30 - möte på vikarieförmedlingen.
12.00 - jobba på max till klockan 16
16.00 - träffa Elin lite snabbt
17.00 - gå på stan och leta efter en transparant tröja, den hittades och är nu i min garderob
18.30 - tränade i 50 minuter på Sense
20.30 - hämtade Evelina J.A och åkte till kaffepaus och åt mat - såklart tjatade vi om ALLT
22.10 - fixade lite andra saker
22.45 - åkte till Max, tjatade lite mer där

Sen dess har jag varit hemma en sväng och hämtat lite grejer och sedan åkt till Elin. Ville sova här i natt, saknar ju att bo här :)

Nu måste jag sova, lång arbetsdag imorgon! PUSS!

SWEET DREAMS.

Igår gick jag upp runt tolvsnåret, fixade mig lite och åkte upp till A6 med mamma. Inhandlade lite presenter till Elin som fyller 22 år idag! Sen skulle jag leta efter en snygg sak, men det va förbannat svårt att hitta så får leta vidare tills jag hittar den perfekta så det blir snyggt! Sen har jag träffat Evelina, inhandlade alla tillbehören till tacos, åkte hem till Kim's hus, där det var fritt fram att använda köket för tillagning av lite mat. Så vi har ätit, kollat på tv och film, tjatat om allt möjligt och chillat! En skön tisdagskväll.

I måndags var jag i Malmö med ett par roliga filurer. Där inhandlades det en body i jeanstyg (linne), ett linne som var magkort som man kan ha en snygg transparant tröja till, en svart klänning, två tshirts och ett par cykelbyxor. Sen åt vi på Jensens och sov lite i bilen innan det blev hemfärd! Trevlig dagstripp!

Nu ska jag sova, senare idag ska jag på möte på Vikarieförmedlingen, jobba 12-16 och sedan se vad det bjuds på! Troligtvis träning, vilket jag behöver! SOV GOTT, PUSS!


___________________________________________________________________________________________



Grattis Elin! ♥


Sleepytime

  • Haft en riktigt bra helg
  • Jobbat några timmar bara
  • Varit ute en sväng med Emma M på krogen, det gillade vi! ;)
  • Inte fått sova ordentligt
  • Städat tre bilar invändigt
  • Ätit glass på piren
  • Suttit och kollat på utsikten över Huskvarna och Jönköping, vid Utsikten
  • Powernappat
  • Städat rummet som verkligen var bombombombnedslag
  • Hämtat Elin och Siri på Landvetter
  • Satt min fot på Waffis för första gången


Galet vilken bra helg det blev tillslut! Det gillar vi! Imorgon blir det till att ringa vikarieförmedlingen och förhoppningsvis kirra ett möte med en där. Åka till Malmö en sväng, när vi ändå varit i Göteborg och Stockholm de senaste två veckorna så kan vi likaväl ta Malmö också ju.

PUSSHEJ!


Sista dagen.

Idag har jag jobbat sista dagen på mässan - Arbetsmiljö & Motek. Det har gått bra alla dagarna så hoppas att jag får jobba på andra mässor vid andra tillfällen. Min chef frågade om jag kanske kunde jobba på en mässa nästa vecka ifall dem skulle behöva folk, så jag antar att hon är nöjd med mig! Efter jobbet ringde jag upp Ikea som hade ringt angående mina personuppgifter och lite sånt. Så inom två veckor kommer dem ringa och bestämma introduktionsutbildning med mig. Så detta kommer bli kanonbra känner jag!

Åkte hem och åt lite hos mamma, blev ris med korvgryta. Inte ofta jag orkar koka ris men idag blev det av i alla fall. Alla antecknade där eller? ;) Sen så åkte jag hem till lägenheten och kollade tv en stund tills jag somnade. Sov till 19.00 ungefär, många timmar där. Men skönt var det.. Sen hade jag såklart missade samtal på mobilen och några sms. Blir alltid så när jag somnar till. Men gjorde mig iordning, för att Evelina skulle hämta mig innan vi skulle bege oss mot stan. Men den tösabiten åkte ju till fel ställe, så hon var hemma där jag bor hos min mamma... lite komiskt! Men vi träffade Driola och Emma på George, satt och tjatade i vanlig ordning. Åkte vidare till Max och åt lite mat också.

Sen har jag varit hemma i lägenheten, även åkt ner till stan en sväng igen, storstädat som jag lovat mig själv att göra i flera dagar nu. Men Elin kommer ju hem imorgon så måste ju faktiskt göra det idag. Så har dammat möbler och allt sånt där. Diskat upp lite disk och dammsugit.
Har även skrivit upp en lista på saker som ska inhandlas till lägenheten imorgon innan jag åker till Göteborg och hämtar de två pepparkakorna! Listan var ju inte kort om man säger så... Men nu ska det fyllas upp lite så Elin överlever några dagar i alla fall!

Tjena vilket långt inlägg, men försöker ju tagga ner lite. Helt uppe i varv av städningen. Och längtar tills imorgon, efter min Elin! ♥

PUSSOCHGODNATT!

BÄSTA.

Klart jag inte städade förut, gick och la mig i sängen och sov lite istället. Mycket skönare vill jag lova. Så var det för ett år sedan också, varje dag efter skolan gick jag och la mig en stund. Skoltrött skyllde jag på då. Men nu kan jag inte skylla på mitt jobb, för jag jobbar inte alls mycket nu. Skyller på att det är en försenad vår och inte roligt väder. Dock har det varit ganska så varmt ute idag, men inte mycket till sol.

Åkte i alla fall hem och käkade lite innan jag skulle till Caroline en sväng. Vi satt och pratade om allt möjligt som vi brukar göra. Gosade ju även med hennes katt, gosigare katt finns ju nästan inte. Han ville mysa hela tiden! Måste tvinga mamma att jag ska få ha en katt hemma. Blir vansinnig snart. Fatta mysigt att ha någon och gosa med hela dagarna! :) Kanske ska sno Carolines lilla kissemisse Otto? Ska fundera vidare på det.

Men känner att jag borde fixa lite här i lägenheten. Tänk vad två veckor har gått fort. Inte okej, inte okej alls. Nej.
Sov gott, pusskram, hejdå, ciao, pussiluss!



Dagens bästa: jag kirrade sommarjobb! ville bara säga det ännu en gång!

Sommarjobb - check!

Hade ställt klockan på halv 8 men gick upp 8 istället. Var riktigt trött även om jag fått sova bättre än natten innan. Men klädde på mig min dresscode för jobbet på mässan. Som består av; kavaj, svarta byxor, svarta skor, vit blus och uppsatt hår. Andra bullar än vad det är på mitt andra jobb. Men riktigt kul med omväxling. Idag kom det lite mer besökare än vad det gjorde igår, så de blev lite mer att göra.

Har även varit på gruppintervju på Ikea idag. Riktigt spännande faktiskt, eftersom jag aldrig varit på det innan. Så vi var sex stycken som satte i ett rum med två intervjuare. Så fick vi berätta lite om oss själva några minuter och sedan berättade dem om Ikea och så. Det är på restaurangen som jag sökt jobb på. Sedan fick alla vi gå ut ur rummet medan dem snackade ihop sig om vem dem tyckte skulle få jobbet. Dem tog sedan in en och en. Gjorde ju inte saken bättre att jag och en bekant stod ensamma tillslut. MEN vi hade då turen och fick jobb båda två! Vilken lättnad det var att få höra; båda ni två kan komma in, ni förstår väl att båda två får jobb. haha
Så nu är jag på bra humör och ska städa hos Elin :) eller MIN lägenhet. Sedan ska jag ta en powernap innan kvällens roligheter sätts igång!

PUUSSSSSSPUSSSSSSS!


18-20/5

Hoppade upp klockan 8 idag och fixade iordning mig. Åkte vidare till Trekanten, jag kallar det huset så i alla fall. Där skulle jag på möte hos MEMU, en liten arbetsintervju som jag en timma efter fick ett samtal ifrån där jag hade fått jobbet. Så ska jobba på mässan de tre kommande dagarna nu som värd vid entrén. Kommer bli spännande att göra något nytt! :)
Annars har jag inhandlat lite till Elin's lägenhet som hon kan behöva. Ätit mat hemma hos mamma och umgåtts med henne en stund. Träffat Daniel och Matilda och ätit ännu mer och tjatat på som vanligt...

Dax att göra sig iordning lite inför sängen, sov gott! PUSS


OMG.

Idag fick jag stiga upp tidigt för att jobba 9-16.30. Var ganska så lugnt på jobbet, flöt på bra så man slapp stressa. Men denna lyxshaken är inte att leka med, folk beställer den som om det bara är den som finns på menyn. Inte okej. Men nu är man ju kung på att göra den i alla fall. Det är ju positivt? Ja.

Efter jobbet hämtade mamma mig, så lagade hon pannkakor åt mig. Visst är hon snäll? Mycket! Sen åkte jag hem till lägenheten, sov från 19-21 ungefär. Riktigt skönt. Dödstrött. Men nu blir det knas med att gå och lägga sig. Eller? Nja, är ändå ganska trött. Och har lite att gör imorgon också, som jag berättar mer om imorgon. Erkänn man blev lite nyfiken nu...


SOVGOTTPUSS!

P.S.
Matilda och Evelina har varit här ikväll en sväng, jösses vad dryga vi har varit. Inte okej? Eller? joooooooodå! :)

04.13

Trött och lite små förbannad. Skrivit två inlägg och kommer åt någon knapp på Elin's dator så allt raderas. Lagom irriterad blir man så nu får det bli punktform.


- tagit det lugnt för det mesta hela dagen innan jobb
- Jobbat 18-03.30
- sitter och chillar ner nu framför tvn
- ska upp och jobba om några timmar
- har lite annat jobb på G så detta kan bli spännande i sommar
- fira Driola imorgon
- städa lägenheten lite snabbt och byta lakan
- måste faktiskt sova nu, förbannat trött, förbannat seg & saknar Elin förbannat mycket

PUSSGODNATT! ♥


UPDATE.

Tog en lång sovmorgon idag, duschade av mig, blev upphämtad av Sandrah & Lisa. Sen bar det av till min kära gamla stad, Gränna. Vi åkte och hämtade upp Moa och sedan blev det Ica för hela slanten. Köpte alla tillbehör vi skulle ha till middagen. Fläsk ytterfilé (?), konstiga potatisbitar som jag inte minns namnet på, bea-sås och vitlöksbröd. Till dessert blev det glass med varma hallon.  Jösses vad mätta vi blev efter allt. Jennifer kom lite senare också, så satt vi och pratade om alla möjliga minnen... Ayia Napa resan, Grennaskolan...osv! Vilka härliga, roliga, underbara, fantastiska och tråkiga minnen! Kul har vi haft det tillsammans så länge som vi känt varandra.

Sedan skjutsade Jennifer hem mig, jobbig dimma på motorvägen så det var lite läskigt. Men vi överlevede. Åkte även och småkikade på en lägenhet som kommer bli hennes och Pontus  nya lya! :) Inte avundsjuk eller så nej..

Nu blir det duschen, känner mig lite små ofräsch även om jag duschade för typ 8 timmar sedan. Men håret måste få sig en omgång. Och sen finns det ju inget härligare än att smörja in sig med god bodylotion efteråt och krypa ner i Elin's mysbyxor... Vet inte hur hon ska bli av med mig sen när hon kommer hem.. :)
Fick sms av henne nu ikväll, dem har det riktigt bra! Och nu en vecka i efterskott kommer deras väskor förmodligen. Stackarna! Inte haft sina kläder och tillbehör på en vecka.

PUSSKRAM!

MÄTT

Så nu är jag mätt! Det blev kycklingburgare med wok och ägg. Riktigt gott faktiskt! Lite rödbetor hittade jag i kylen också, det var smaskigt som tusan! Så nu är jag inte proppmätt men belåten som bara den. Lyssnar på MTV lite, känner mig lite små ensam. Kanske ska ändra på det, kanske? kanske inte? kanske?

Har i alla fall fixat och trixat idag, ätit med mamma på Wok' & Co, träffat Evelina och Matilda en stund, duschat och gjort mig iordning, träffat Driola och Emma för en fika på kaffepaus där Matilda jobbar, åkte vidare för att kolla lite på en korpen match, vidare hem, till emma, förfesta lite halvt och ut en sväng till Centrum. Jag kirrade osådär ;)

PUSSKRAM! HEJSVEJS!

HUNGRIG

Kom hem för en stund sedan, duschade och fixade lite. Men blev dunderhungrig när jag satte mig ner. Och vad jag vet så har jag inte många ingridenser hemma här så vetisjutton vad jag ska hitta på! Måste kolla utbudet först...kom jag på nu i efterhand när jag börjat skriva här... dumt av mig! Återkommer snart med smaskiga grejer... noooot :)


vecka 19

Igår sysselsatte jag mig med att åka hem till mamma och äta mat - mammas köttfärssås är godast! Sedan åkte vi till polisen där jag skulle hämta en lapp. Åkte upp till A6 och hämtade ut shampoo, balsam och hårinpackning. Hoppas det fungerar bra så man kan fortsätta med det. Efter det skjutsade jag mamma till jobbet och åkte vidare till A6 igen för att göra ett ärende åt henne som vi glömde. Sen åkte jag till Matilda som vara segare än segast. Så kom Evelina J.A och vi åkte till Maxi för att inhandla lite till pannkakorna som skulle göras senare. Sen har vi varit här hemma hos mig (läs Elin's lägenhet). Jag, Matilda, Evelina och Evelina. Ätit pannkakor, kollat på DH och tjatat.
Skjutsade hem Evelina runt 22 och fixade lite annat också. Nu sitter/ligger jag i soffan och kollar tv, ska strax sova. Har lite att göra imorgon också. I alla fall på morgonen... PUSSSSSSSSSSSIS!


Rufsigt.

Sov länge idag, stängde av ljudet på mobilen igår innan jag skulle sova så ingen kunde störa mig. Såklart hade dem ringt från jobbet. Jag som behöver jobba ju. Men så går det när man vill sova. Men jag var värd det, tycker jag i alla fall. Sov ju på en soffa mellan lördagen och söndagen - fast det var ändå ganska mysigt.

Nu ser mitt hår ut som hejkomochhjälpmignuTACK! Så ska fixa det lite innan jag ska hem och äta mat hos mamma. Hörde att hon gjort köttfärssås...den är gudomlig! Sedan har jag lite att fixa, funderar på att träna också. Kan ju behöva utnyttja träningskortet, jag menar, jag behöver ju inte direkt träna. Nej, ljög gjorde jag precis. Behöer få upp konditionen faktiskt. Känner att den inte är på topp!

Dax att ta tag i dagen, ha en bra tisdag! PUSSSSSSSS!

10e våningen - och jag lämnar aldrig de...

Idag är det tisdag, den 11 maj. Tiden går ju förbannat fort. Läskigt kan tyckas faktiskt.
Igår jobbade jag 11.30-19.30 ungefär, skönt att få sluta 1,5 h tidigare. Hann med att träffa tjejerna en stund också, aldrig fel. Plus att jag åkte hem och träffade mamma och Eric en stund när jag duschade. Dem saknar ju mig där hemma, så måste ju hälsa på dem lite ibland.

Idag ska jag åka till A6 och hoppas på att en kupong gäller. Söka lite jobb också. Aldrig fel det heller! Känner mig lite otålig med att söka men sånt är livet.

Här kommer en bild på tjejen som jag får låna lägenheten av medan hon steker i Kap Verde...
SNYGG!



Kommer aldrig lämna hennes lägenhet, i like it! a lot! :) PUSSKRAM!

STHLM! LADY GAGA!

Idag...om några timmar bär det av mot huvudstaden för att chilla runt lite i staden och sedan se Lady Gaga - LIVE! Det ni, kommer bli för sjukt! Riktigt kul! Faktiskt! :) Blir jag, Driola, Matilda, Malin & Evelina J.A.
Så nu borde jag sova och ladda inför imorgon, PUSSKRAM!

Ge mig Alanyaveckan tillbaka nu!



my place, soon

Sista stängningen denna veckan = ledig resten! :) Hur skönt som helst.

Idag steg jag upp runt tolv, duschade, åt mat och fixade iordning mig. Åkte ner till stan och gick på arbetsintervju, och den gick kanon! Så jag hoppas på det bästa. Efter det åkte jag en snabbis till biblioteket och skrev ut papper från mitt usb-minne. Gick och lämnade dem för att sedan åka hem och hämta mamma. Vi åkte upp till A6. Fick med mig en ny bikini hem, två linnen och en tunika/klänning. Var tvungna att åka hem runt 16 för att hämta lite saker och byta om inför jobbet. Släppte av mamma på hennes jobb och åkte vidare till mitt. Så 17-01.45 jobbade jag. Körde hem några från krogen och sen åkte jag hem till Elin, hjälpte henne o välja bort lite onödig packning som hon ska ha med sig till Kap Verde.

Så på fredag är hennes lägenhet min i två veckor - gudomligt! Underbart! Helt fantastiskt!

Dax att sov nu, lite att göra imorgon om man säger så! Eller så känns det bara så. Sånt man märker imorgon. PUSSSSSSSSSSS!



GLADARE ÄN GLADAST.






BILD 1: Alanya 2009
BILD 2: Malin's födelsedag, 2010
BILD 3: Förfest hemma hos Louise, 2009
BILD 4: GBG, 2009


Jobbat natt både måndag och tisdag. Imon är det sista jobbdagen på denna veckan, vad säger vi om det? SKÖNT! Så är jag ledig tills på måndag. Innan dess ska det hinna ske lite blandade saker. Berättar mer imorgon, för nu måste jag sova faktiskt... så jag har energi till att.... ;)

PUSSBABES!

RSS 2.0