två veckor och två dagar

Ja, alla vet typ redan vad jag ska skriva. Så måste jag skriva det?
Joo, måste typ! ALANYA! TAGG? Taggade ganska mycket igår när vi skrev ut biljetterna ju :) kommer bli skönt känner jag, inte lyfta ett finger på en hel vecka för att jobba. No way liksom. Varför skulle jag. Sol & bad & drinkar/öl/cider/duveeet liksom, fest all day loong, kan bli nice, Kan bli hur fiiiiint du vill? Lämna mobilen hemma också? Ännu bättre. Ayia Napa var ju faktiskt ganska så mycket skönare utan telefon, med tanke på ALLA som rint och skrivit sms den veckan - ha ha?
Precis. Jag har semester, so do not try call me or something. Neh, men det va faktiskt skönt utan. Jag kan ju inte göra något åt det om jag måste när någon ringt ändå? och mamma och pappa klarar sig med att man ringer någon dag från randomphone och skickar ett card så ja.

Tagg till helgen också. Ja, förfesten på lördagen känner jag - känner ni? Fiiiint!

typ bye? typ god natt? typ sova? typ trött? typ pigg? typ busa? (;

don't act like I never told ya

Sådär, ännu en arbetsdag klar. Även hunnit med att träffa ett dussin blondiner...ungefär iaf. Ganska så skrattsamt blev
 
det idag, oftast alltid så. Men idag kom vi in på...sex? Överraskade? Inte jag. Eller jo, så ofta skrattar vi ju dock inte åt sex
.
Tror det började med att någon började prata om något, och som vanligt, verkligen VANLIGT, avbröt någon annan och
 
började prata om något den kom på. Fick avbryta dem för att påminna att vi pratade om en sak först. Sen så började den
 
första personen prata om det som den börjat på. Men vad händer? Då kommer nästa tös. Iaf, sex skrev jag nyss. Ja ni
 
ser ju. Jag börjar ju t o m skriva om annat. Aja. Började prata om dem gånger vi blivit påkomna när vi haft sex. jööösses

säger jag bara! En del utav blondinerna verkade ju gått in för att blivit påkkomna...haha. Och vad vi skrattade... sjukligt kul
 
de där flickorna ibland, eller oftast. okej jämt  :) :) Kan börja skratta nu när jag tänker tillbaka på att under konversationen
 
så blev det helt tyst..  Så kunde man se hur vissa verkligen tänkte på allt som hänt dem, då brast det igen! haha.

Rolig avslutning på kvällen i alla fall! :) Så nu vet ni ju det också. Yeeees. bye.




utgång ikväll...

med några jobbarkompisar...

Puss från mig och Teodor, studentskiva 09.

50 dagar sen..

jag tog studenten, lite sjukt sådär..sen var det väl 50 + några dagar sen jag var på studentskiva..dax för bilder?


What is it with you that makes me act like this?




Idag/igår har jag varit lat, men det är skönt ibland. Måste ta tag i lite saker också men det ska jag ordna snart, när jag känner för det, annars blir det kaos och det gillar inte jag , då trivs jag inte.
  Så timmarna gick och jag började jobba klockan 17, fick jobba in i den sista minuten innan jag slutade klockan 23.00..eller ah, 23.20 eftersom jag var snäll och stannade kvar o hjälpte till lite.. missade bussen på köpet men det ordnade sig det med ju. Annars har jag bara suttit och tagit det lugnt i sängen en stund och pratat med friends. Imorgon/idag ska jag jobba 11-17, ja vad roligt! Bättre det än inget jobb alls va? Kanske.. mmh mhh, så jobbar vi!

Tänkte jag skulle hinna med att träffa Ida när hon är här i Jönköping, så söt liten tjej, fyller 6 år i sommar, tiden går fort!
Sen måste jag  få hjälp av Evelana som måste ändra min design lite (eftersom jag va så snäll när hon kom och köpte mat hos mig idag).(A)..känns ju sådär rolig va, på min seriösa blogg jag vet, men kul om man blir lite glad när man tittar förbi...vilket jag vet några gör ;) Caroline är mitt största fan ju!
  Sen träningen också... måste ju ha tvättbrädan i Alanya, så 50 sit ups varje dag till en början + träning så ofta som jag hinner på Friskis, snart går ju halvårskortet ut och så är det bäst att utnyttja till fullo ja!

bye!


Bild från min födelsedag,
Ida, jag och Eric!
 
Bild från i lördags, Malin & Matilda!

19 år

Då va man inte 18 år längre, men bara ett år kvar till 20 så klagar ju inte :) men sen räcker det med födelsedagar. Äldre vill jag inte bli.

Hänt det senaste då? Kan sammanfatta förrgår och igår, mer orkar jag inte faktiskt. Vem bryr sig och vem läser ens?
I alla fall..

I förrgår började dagen med jobb klockan 9 på morgonen, mmm vad roligt! Gick ganska dåligt de första timmarna tänkte jag.. men då hade ju inte dagen ens börjat...Vi va två stycken i kassan och det var kaos hela tiden. Folk välde in som om det var hamburgare för 50 öre typ. Kö ut till dörren i flera timmar. Ja, alla vi som jobbade trodde vi hade tagit fel dag och att det va helg istället för en måndag. Sjukt och jobbigt varmt men timmarna gick fort och jag slutade 17.15. Åkte hem, bytte om och grejade lite sen vidare till Friskis. Ja, det kändes som det va flera år sen jag va där typ. Men tacka vet jag Caroline :) som jag bestämt träff med där, för ett medelpass :) sedan åkte vi till hennes nya lya. Mycket mysigt och väldigt fin va den! Sen va vi ju hungriga som vargar så det blev hämtmat från Wok & co, det var inte lite mat heller, haha. Proppmätta  cyklade vi till hemmakväll och sedan vidare ner till stan för att hämta hennes andra cykel. Hur mysigt som helst att cykla!

Igår tog jag låång sovmorgon, vaknade halv ett ungefär. Gudomligt skönt var det verkligen! Att få sova tills man vaknar..ja, jag har varit ganska trött på sistone. Efter en stund kom min gosepojk :) dock mådde jag ganska piss så det blev lite blandat därja men nu är det bra :) efter han gått fixade jag till mitt rum lite, sett ut som ett krig ju. Därefter kände jag för att åka till farmor och farfar.. :') saknar dem väldigt mycket! Så satt vid graven en stund... Fina blommor hade någon varit och satt dit också! Sen åkte jag hem, bestämde mig för ett träningspass igen. Måste ju komma igång. Så körde ett styrka/medel, men hoppade stretchningen och vilostunden för jag hade ju lite bråttom till Jensens, där mina flickor befann sig och ville fira mig och äta god mat :) Tack alla för presenterna, mycket fina och någon present va väl sådär snuskig... haha. Men om man ger sig in i leken ska man väl tåla den också? haha :) roligt iaf!
Annars åkte jag hem och chillade och sen fick jag träffa min gosepojk en stund..

Dock är det väldigt viktigt att lägga till att det barar är .... 38 dagar kvar till Alanya! :) kommer bli gott!




RSS 2.0