before I leave


Bara för att denna tjejen
tjatade om min uppdatering


Bara för hon fyllde 19 år
i lördags



Bara för att den tjejen var hos
mig för några helger sen
och vi hade sjukt kul,
allihopa!


Hon var där!


Bara för att jag åker till Halmstad idag med dessa snygga tjejer

Halmstad & Homeparty

Mina inlägg hädanefter tillägnas Gustaf'erna, så nu vet alla det.

I fredags var vi hos Sanna som fyllde 19 år, grattis igen! Grillade, satt och skrattade som galningar och lite mer :) sen vidare ut i dimman, dock chafför för kväll - surprised? Nje. Men vi hade kul ändå, sjukt kul faktiskt. Riktigt bra kväll!
Jobbade lördagen, dock bara från 13-16 typ, orkade inte mer. Åkte hem till Matilda med lite lyxshake och mat och tjatade om allt och inget :) Sen hem o duscha, åkte till Lekeryd med Evelina. Där befann sig hennes boyfriend Kim med sina kompisar Joakim, Agge, Emil, Ellen och hennes boyfriend. Åt god mat, kollade på tv och tjatade. Mycket trevligt! Efter det blev det lite filmtittning hemma hos Elin, :)
Upp och jobba på söndagen klockan 12-17, inte sitta en sekund. Sjukt jobbigt. Därefter död ungefär. Somnade som en stock, dock ganska sent ändå..

Måndag skola, ganska roligt på religionen. Satanisterna som vi brukar kallas. haha
Och idag har jag varit i skolan en sväng också, missade bussen så fick ta bilen, ganska surt o köra långt men ändå gött.
Sen in till ED och träffa tjejerna med grejerna ;) trevligt juu.

Imon bär det av till Halmstad, Haverdal :)  stannar tills söndag, kommer blir sjukt fint! Hoppas på bra väder, ett plus ju!
Sen nästa vecka blir det ganska chill, homeparty med tjejerna i klassen - detni, det blir grejer med tjejer!  ha!

xoxo, jönköpingsgirl

Spagetti

De där 5 kilometrarna satte sina spår vill jag lova...i båda benen! Kan knappt sätta mig ner utan att det gör ont, haha. Dock ska det ju kännas att man tränat så ska väl inte klaga då! :)  La mig på spikmattan igårkväll innan jag skulle somna, den lindrade träningsvärken lite, för den gör förbannat ont! Men den är säkert jätte bra för jag sov som en stock i natt :)

Vaknade och kände mig hängig, gick iaf till skolan på en lektion. Sen hem och sova två timmar, dödstrött jämt nu för tiden. Men klagar icke, jag gillar att sova! Sen kolla lite tv, plugga marknadsföring, duscha, käka pasta och nu ska jag strax plugga igen... usch!

Varit hemma själv sen klockan 17, ganska så nice faktiskt, lugnt och skönt, precis som det ska vara! :)
Bror kommer hem vid 21 tror jag, så ska försöka hinna plugga innan det blir liv i luckan igen.

Ha det bra, puss!

Axamo

Lördagen;
Jag fick sluta tidigare från jobbet, vilket var wunderbar! Sen hem och chilla, duscha och klä på sig. Sen kom Anna och vi begav oss till Norström och grillade med Matilda, Louise, Driola,  Evelina x2 och Emma :) och det satt fint i magen! Grillat kött och sen lite efterrätt - banan med choklad! mums!
Sen så förfestade några, men jag satt i en massage stol och hade det gött. Runt halv elva åkte vi ner till Piren, Saltkråkan och satte oss där en stund. Träffade trevligt folk och myste! :)

Igår;
Jobbade igen, dock fick jag sluta tidigare så det var nice! Hem och chilla framför tvn, in i duschen och spola av sig lite. Sen iväg till Piren och käka med pappa och bror. Därefter hämta mamma på jobbet och sen springa 2,2 km uppe på Axamo med Matilda. Så ganska fin dag iaf! :)

Idag:
Sjuktligt trött, jätte trött, megabaotasuper trött idag. Mentorspass, samling i M1, tyska - porr?, lunch, religion i 5 minuter, hem till Sandrah och missa bussen lite, somnade gott på bussen, gick hem, somnade gott i soffan till klockan sex (a) :)
Men strax ska jag iväg och springa runt Rocksjön med Evelina :) och min träningsvärk efter 2,2 km...hur ska detta sluta efter 5 km? haha. Det återstår att se.

PUSS!

2 maj

Idag ska jag jobba, 13-18. Sen stressa hem, som vanligt efter jobbet på lördagarna för att sedan åka till Norströmmen och grilla med alla möjliga tjejer ;) Det kommer bli nice känner jag på mig!
Sen vet jag inte om jag ska hänga med ut dock, men det märker vi senare, just nu har jag lite weird mage, inte bra. Mår illa som tusan. Men jaja - den ska nog må bra strax.

Har suttit ute på balkongen nu i någon timma med datorn. Hur skönt väder som helst, och jag ska jobba !
Ha en bra lördag, pusss!



Frukost i Kaxholmen

Jag hann knappt hem efter Sliver förän det var dax att bege sig till Kaxholmen för frukost med Anna och Louise.
På frukostbordet fanns det ; vattenmelon, ägg, kaviar, flingor, mjölk, tre sorters juice, vindruvor, mackor, skinka, ost - ja verkligen allt möjligt gott! :) Tack Anna! Sen gick vi ut och flaschade kropparna på Annas veranda. Testade spikmatta som gjorde förbannat ont men sen efteråt så var det ett hallelulja moment! Grejer det - bör infrskaffas. Sen solade vi i två timmar, läste tidningar, gjorde lite morgongympa ;) haha. Sen var det dax för mat igen. Fläskfilé, klyftpotatis, bea-sås, "louise's sås" och sallad, inte sämre än frukosten det inte! Och köttkocken var ju jag - nöjd!

Sen åkte jag hem, eller ah, först skjutsade jag ner Louise hem till henne men sen åkte jag hem :) Fort in i duschen, och hann som vanligt knappt ut förän jag fick sms av Anna att hon var på väg. Och jag hann som vanligt inte klä på mig innan hon steg innanför dörren. Sen skulle vi vidare, men först hämta en kompis som vi skulle släppa av i stan. Men sen mötte vi upp Driola, Johan, Matilda, Evelina krull och Evelina Hjalmarsson för att gå till Twin City. Johan skulle käka mat, Krull skulle ha glass, jag skulle ha nachos och de andra lite coca cola ;) mätta och inte så törstiga begav vi oss till Johan's lägenhet, men han hängde inte med dock. Så näbbgänget invanderade hans lägenhet igen. Dock i ett lugnare tempo. Film - Dumpad - bra ju! :p sen lite fnitter hit o dit, kände mig ganska så flippad igår :) haha. Skön känsla ju!

/ Matiiilda


beautiful

Dålig uppdate ju. Ganska nice ändå ju. Betyder att jag haft mycket att göra ju. Och mycket att skriva om här ju. :)

I torsdags åkte jag med Matilda till Linköping för att hon skulle sy in och hämta sin balklänning. Så vi åkte till Bröllopshuset först så hon gick testa sin uuuunderbara klänning. Så himla fin var den, och mycket finare när hon hade på sig den! :) Efter det gick vi o shoppade lite..ehe.. ; byxdress, två klänningar, ett linne, örhängen och diadem. Ja, man kan tro att jag är lite rik, så är inte fallet just nu men jaja, det ordnar ju sig! Sen gick vi till Espresso house - tog min vanliga Frapino med choklad. Sjukligt gott. Och en macka so mvar för salt men lite gick ner i magen.

Sen gick vi tillbaka till Bröllopshuset för att hämta balklänningen. Och som tur var testade Matilda den en gång till, för det fanns lite krusiduller att fixa på den ändå. Efter någon timma så var den klar, och vi var trötta. Körde till en shoppingcenter som tog typ en halvtimma att hitta efter alla konstiga vägbeskrivningar. haha. Och väl framme så köpte inte Matilda jeansen som hon hade tänkt köpa men vad gjorde det :) vi hade ju redan shoppat annat också.
På vägen hem stannade vi till och tankade, ja, först trodde vi att vi skulle få motorstopp men icke. Sen stannade vi till på pappas restaurang, hämtade bensin pengar och tog en lite burgare (: gott sa jag ju!

Sen var det bara att hoppa in i duschen när vi kom hem, eller innan jag gjorde det så kom Louise och tjatade lite, sen for jag in i duschen, hann knappt ur förän det var middag på G, och hann inte lämna matbordet förän nästa tjatmajja kom ;) Anna heter hon. Neh, det var ju ett litet joke. Men gjorde i alla fall iordning mig. Åkte på förfest i Huskvarna med trevligt folk och sen bil in till Sliver..resten av kvällen var riktigt fin tycker jag! :)

RSS 2.0