HOT!

Kunde inte skriva något inlägg igår, blogg.se var knas och hade stängt en stund.
Men nu är jag tillbaka på rätt väg igen så att säga.

Igår blev det en ganska lugn dag, vilket behövdes. Gick upp i lagom tid, åt mat och gick o tränade! Spinning med Driola som fick dagens tack för att hon gjorde en bra sak såklart! Det ni! :) Sen blev det hem och duscha, mat igen och tv hela kvällen! Lugnaste dagen på länge, sjukt ju!

Idag gick jag upp vid 9, tidigt som tusan! Skjutsade mamma till jobbet, gjorde ärende på stan, åkte till biltema och köpte en sak till bilen som jag lovat mamma, åkte upp till A6 och köpte solkräm hos Elin, sen gick jag till The body shop och köpte en Adventskalender till mamma - vilket jag tycker va snällt av mig! Fast hon ska få öppna ett paket från den dagen vi åker till Thailand tror jag nog :)

Nu sitter jag här och äter lite, väntar på att Evelina ska ringa så vi kan hitta på lite hyss oså! Vi gillar sånt.
PUSSSSSEN!


Ullared

Så kom dagen då vi kunde åka till Ullared. Tur var väl det. Tjejerna var ju som galna, "det är ju så billigt sååå"! haha. Nej, men vi hade en trevlig dag där faktiskt! alla fick med sig det dem ville tror jag. För min del blev det en julklapp till mamma, solskyddsfaktor x3, ansiktsmasker x6, nagellack, hårspännen och något mer har jag för mig. Alltså inget speciellt så men taggar ju Thailand mest så sparar pengarna dit.

Kom hem runt 19, träffade Daniel några timmar och sen har jag suttit här och chillat. Kollat efter jobb också, så imon ska det sökas! Spännande spännande :) hoppas på hela mitt hjärta oså.

Dax att sova strax. Turn back time. PUSS!

jag vill duscha men kan inte

DAMP! Riktigt mycket också! Nej men jobbet idag var faktiskt som det låter, jobb-igt. Eller mer irriterande på alla människor, kunderna alltså. Och då orkar man inte stå i driven, eller fixa hit o dit osv. Och absolut inte stänga sist av allt oså. Vilket betyder att man diskar o grejar. 
Sen när man kommer hem är man ju sugen på att duscha, men det går ju inte för då bor man tillsammans med sin familj, som såklart är hemma och dem får man inte störa. Så jag känner mig sjukt äcklig, men när jag sen kommer få duscha som kommer jag känna mig sjukt fräsch iofs...

Funderar på att träna imorgon också, är ju ett tag sen. Om jag orkar när jag stiger upp imon.
Ciao!

She's so high

Gick inte så bra att gå upp lite tidigare idag heller, sov för gott när jag hade tänkt gå upp. Somnade om till 15 ungefär, då ringde Elin från jobbet såklart ( endast för att hon visste att jag sov, erkänn hon är taskig ), men lite tur att hon gjorde det. Så nu sitter jag här. Lyssnar på musik för att få igång hjärnan som är ganska trögstartad när jag vaknat. Sen är det ju sjukt gött att spela hög musik när ingen är hemma, ohyes!

Kanske kommer en bild sen..beroende på hur det går oså.. ni vet inte vad jag talar om såklart. Bäst det om jag inte lyckas! :)

Ha en bra lördag!

Slow dancing in a burning room

Igår/idag, välj själva, så sov jag ganska länge eftersom jag skulle jobba natt, vilket betyder att man jobbar till typ 5 på morgonen. Så då har jag en anledning för att få sova länge. Great! Så jag gick upp, åt mat, satt vid datorn en stund, bäddade sängen och fixade till mig lite. Sen kom mammas vännina som är på besök här i helgen. Så var lite social med dem ett tag. Åkte till jobbet runt 17.40 och sen har jag jobbat. Ganska kul ändå, chill o bra!
Imorgon ska jag försöka att inte sova jätte länge. Måste ju vända tillbaka dygnet lite. För nästa vecka jobbar jag dag. Men det tar vi då.

PUSSS!


in your atmosphere

I torsdags skulle jag åkt till Ullared, men ändrade planer blev det. Jag låg död, efter sprutan och orkade inte köra dit så vi fick ändra oss till måndag istället. Kan ju hoppas att det inte är mycket folk, men vilket skämt det skulle vara isf... Men jag kände att jag behövde piggna till lite så jag hoppade in i duschen och sen våfflade håret som blivit lite av min nya look så att säga. Bara för det är det enda som göra så jag får volym i håret. Kan ju tyckas löjligt men det funkar. Så jag och mamma åkte till A6, delade på en stickad längre tröja, gött att man har samma storlek som sin mamma ibland.. haha. Åt lite på Lindström's också. Efter det blev det George's med tjejerna en stund.

Kollade hockeyn en sväng också, sen kom Daniel och retade min onda arm. Åkte o hämtade hans bror och tjejkompis och sen åkte jag till Elin för att sedan åka till hennes kompis, som älskar ROSA, HELLO KITTY, osv osv. Helt sjukt  vad mycket rosa det fanns! T o m rosa walk in closet! Hon fick massa presenter av Elin för att hon fyllde år och sen åkte vi vidare till 7eleven och köpte mat och sen blev det andra äventyr också, men sist hem till henne för att käka och snacka till långt in på småtimmarna..

Kanonkul dag blev det ju till slut ändå!


5 veckor kvar

Vilken spruta, helt otroligt vilken spruta. Den kändes ju inte men vilka biverkningar man fick dagen efter. Det första som händer är att det börjar svartna för ögonen, vilket är bland det läskigaste och jobbigaste som finns. Grips av sån panik när det händer. Ett ljud tjuter i örat också, inte högt men ändå läskigt. Så fick häva i mig rejäla mängder av vatten för att börja må lite bättre. Kunde knappt äta något. Gick ut o ställde mig på balkongen en stund, svartnade för ögonen igen så såg inte att det regnade och var blött på marken. Men det var ju skit samma, en nypa luft gjorde susen. Sen in och bara ligga vid tvn hela dagen, lite feber och ont i kroppen.

Köpte mig en påse godis på Hemmakväll i Huskvarna förut, gott. Sedan tittade jag på Grey's och myste med mamma. Imorgon bär det av till Ullared. Bort från staden. Köpa julklapp till mamma i affären utanför :) hoppas det finns kvar bara! Dax att sova nu om jag ska orka upp imorgonbitti. PUSS OCH GOD NATT!

´
- 5 veckor kvar till Thailand, hoppas dem går fort.

SnyggElin!



Titta vilken godbit jag hittade! (Elinfyra.blogg.se)

Hon som fyller upp alla dagar på jobbet så dem blir fulländade och hur bra som helst ju! Även hon jag ska bland annat åka med till Ullared på torsdag. De ni! Farliga grejer faktiskt.
I like her!♥

Alarmet ringde klockan 8 imorse. Ville slänga telefonen i väggen, men kom på att det inte hade varit så smart. Men mamma ringde vårdcentralen om sprutan, snäll hon är min mamma. Iaf så var inte det förän 17-19 så jag kunde somna om och sova tvp timmar till. Sedan var det jobb mellan 11.30-17.00, lite små seg på jobbet men inte så värst mycket o göra så det var ju chillidill! Sen blev det hem till duschen, och till vårdcentralen med Daniel, han var snäll o hängde med och höll handen. Inte. Bara retades hela tiden och sprutan gjorde inte ont någonstans. Märkte knappt när dem tog den. GÖTT! Något avklarat på denna jord. Sen skjutsade han hem mig oså..

Inte mycket mer o berätta, orkar i alla fall inte ta det nu, inget roligt oså. Käkat clementin och suttit här.
PUSS!


Testar




Testade webcamen lite, åh så roligt man kan ha det ibland. Och vad fräsch jag är och känner mig, not. Men ska jobba tidigt imon också eller idag om ni är petiga. Så lika bra att inte väcka halva huset och duscha efter jobbet sen. 11.30 - 17.30, ändå ganska chill tid måste jag säga. Klaga gör jag bara på att jag jobbade till 2 idag. Men så är det. Jobbigt liv, inte.

Så idag / igår blev det mest slappande framför tvn men brorsan och åt mat och samlade energy inför att jobba natt med Elin och Johanna. Gick riktigt snabbt o bra. Dock som Elin sa så blir man alltid pigg när man kommer utanför dörren.

Nu blir det till att sova. Alarmet ringer om några timmar. Måste ju kolla upp vilken tid jag ska ta sprutan.
PUSSSSSSS!


Hjälp!

Jag räknade precis ut hur många dagar jag levt på en sida. 7071 dagar, fattar inte hur länge det är egentligen! Lite sjukt, men häftigt!

Att gå upp klockan 9.00 är inte min grej, inte ens idag. Men någon dag denna veckan måste jag göra det.
Men har kollat efter lite jobb, ätit och ska sätta mig framför tvn en stund tänkte jag. Ta det så lugnt som möjligt innan jobbet. Eftersom jag har träningsvärk sen igår så kommer jag väl inte orka jobba till 110 %, men det löser sig nog!

Förresten så är det bara 37 dagar kvar... I LIKE!

PUSSEN!

V.47, Måndag

Idag är min planering så här;

- Få skjuts till stan för ett ärende klockan 9.00
- Antingen gå hem eller buss
- Kolla efter jobb
- Städa till rummet så det är i sin balans
- Äta mat
- Baka något gott eller typ bröd - scones
- Jobba 17-01.45

Sen blir ju inte alltid dagen som man planerar. Därför SKA jag gå upp tidigt imorgon och få lite saker gjorda.
Annars i veckan som kommer blir det nog träning, träffa vänner, jobba till helgen, troligtvis Ullared på torsdag med jobb-brudarna, försöka hinna träffa mormor och morfar och lite småsaker!

Blir nog en bra vecka, och när den är över är det färre dagar kvar till Thailand - åh vad jag längtar!

PUSS!


Då var det dax igen

Då har hela helgen gått och det är ny vecka.

En liten återberättning bara, det orkar ni!

I fredags blev som som sagt relaxen på rosenlundsbadet med Evelina, det var riktigt skönt. Basta, bubbla, sitta och njuta av lugn musik och bara va. Helt underbart. Och som vanligt har vi mycket att prata om.
Efter det åkte vi hem till mig, duschade håret, fixade oss och åt mat - tacos! Längesen jag åt det faktiskt.
Vid halv sju befann vi oss på stationens parkering för att möta upp några andra tjejer för att sedan bege oss till Mullsjö, eller det var nog typ Nyhem (?), för att kolla på innebandy! Och Driolas pojkväns lag vann såklart! Riktigt bra va dem! Efter det blev det en lång sväng inne på Max, mycket prat om allt. Det behövdes.

Lördagen erbjöd sig mat, A6, mat igen, Driola på besök och sedan vidare till Malin på förfest. Men jag hoppade alkoholen. Sedan åkte vi vidare till Amor och sen hittade jag några boys som jag hängde med på Småländska. Riktigt fint och soft ställe. Måste dit igen. Sen blev det lite pasta från någon kiosk på väster/torpa och sedan hem till sängen.

Sov och sov, fast dock inte jätte länge. Men längre än till tolv. För jag hoppade över bodypump-passet vid 12.15! Men det var det värt, för gick lite senare till gymmet och tränade en timma ungefär! Gott med lite träningvärk när den nya veckan börjar tycker jag. Sen har jag käkat, duschat och kollat på film, Wallander - Prästen! Sevärd film.

__________________________________________


Relaxen

Vaknade upp, åt frukost och fixade... tills jag kom till mina linser. Funkade inte idag, kändes jätte konstigt i ögat. Och jag har redan sjukskrivit mig en annan gång när jag hade det där samtalet med chefen, blir förbannad. Nästan så jag började gråta för att det inte kan funka. Nu tror hon, till 99.9 % att jag inte vill ha det där samtalet. Skit säger jag. Men jag gick o la mig en stund till. Sen har jag bäddat sängen oså. Ska nog städa här hemma, för mammas skull. För hon ska bli lite glad på mig igen.

Klockan 15.00 ska jag möta upp Evelina Hjalamarsson för att relaxa på Rosenlundsbadet. Det kommer sitta fint känner jag! Därefter drar vi på innebandy, nice :)

PUSSEN!


Trött tjej - ja!

Det är sjukt. Helt sjukt. Ja, nästan för sjukt detta alltså. Men bara lite. Ibland. När jag vill. När jag känner för det.
Nej jag skojar bara. Men trött är nummer 1 just nu. Så varför sitta här? Jo, måste kolla igenom lite saker oså. Viktigt.

Varför jag är trött? Jag sov MAX 4 timmar i natt. Fick gå upp och jobba 10-16.15, därefter träning - bodypump och lite gym. Ni förstår vilken kombination. Men skönt blir det imon med värk i armar och ben, believe me.
Har tittat på Änglar och Demoner också, vet inte om jag fattade filmen så bra. Men helt okej. Tror jag.

Morgonens tider och spektakel;
09.00-10.00, Möte med chefen
10.00-16.00, Jobb
16.00-18.30, Kanske träning eller hem och bara slappa (beroende på träningsvärken imorgon)
18.30 - ?, Innebandy och sen får vi se vad kvällen bjuder på

PUSSPUSS!


just get back up, when it knocks you down

Ingen spruta idag, puuh. Inte min starka grej. Inte rädd för själva sputan utan för ifall jag skulle hoppa till så den river upp hela armen. Men får väl ladda en vecka nu :)
Sen skulle jag gjort en annan grej också, men jag måste vända tillbaka dygnet först. För trött för att gå upp tidigt. Skärpning.

Nu sitter jag och har precis laddat med mat inför spinningpasset, som kommer döda mig lite halvt. Skojar inte nu. Har inte varit på ett spinningpass någonsin, bara cyklat på "spinningcyklen" vi har hemma. Men tror det är lite mer krävande på passet. Men vi märker om jag överlever. Vill ju inte att ni ska bli av med mig för lätt. Ohnej!

Men ha en fortsatt bra dag, måste ladda vidare!!

Tips från Cosmopolitan

Var säker i höstmökret
Alla Cosmotjejers räddning under mörka höstkvällar är Nattknappen - en dygnet runt jour från polisen som ger dig ”sällskap” i telefonen på vägen hem.  Du ringer nummer 08-504 466 66, talar om var du är och vart du ska. Om du sedan håller linjen öppen när du går följer polisen dig på en karta och vet då var du är samt ser till att du får hjälp, om något skulle hända. Plötsligt känns bussresan hem efter en sen festkväll genast lite bättre!


Hörs senare idag! Puss!

Desperate hours

Igår var det som sagt jobb som gällde till klockan 3.30. Dock inte så mycket folk så det var nice måste jag säga. Jag gjorde ett misstag att kolla på mobilen runt tre tiden, typ 14 missade samtal. Och jag hann inte att kolla vem oså. Lite stressad. Men det ordnade ju sig såklart.

Sov till 14 idag, jag somnade faktiskt klockan 5 på morgonen så det var ju ändå ganska normalt? Eller? :) Jodå!
Sedan åt jag kladdkaka till frukost - väldigt dålig vana, iofs har det bara hänt en gång, idag. Men det var gott, och det kan bli farligt. Nej, men jag tränar ju nu iaf. Snart är jag igång. Då blir det åka av.
Men duscha och fixade till mig, därefter kom pappa och hämtade mig så åkte vi och köpte mat och sedan hem till honom, mitt andra hem. Så ikväll har vi ätit god mat, fruktsallad, godis och kollat på tv/film - desperate hours :)

Imorgon ska vi nog ut och gå en sväng, känner för det faktiskt. Hoppas solen skiner. Extra skönt att gå ut då.
Sen ska vi väl äta lite mat, och sen ska jag åka hem till jönköping igen! Träna ska jag nog göra om jag hinner :)

Nightie!


1 2 3, goooo

Nu har jag skapat planer för mig själv, erkänn ni blir nyfikna, jag vet det. Hemligt är det. Hemligtstämplat. Tss.
Får se vad som går och inte går och vad jag vill och så vidare :) fint det.

Sov ganska länge idag också, enformigt liv - hej där! Men skönt är det. Så idag har jag bara hunnit med att äta frukost, tjatat med mamma lite, städat iordning på mitt stökiga rum och fixat mig för att jag ska kunna gå en sväng på A6 med mamma och sedan hämta mitt paket som har kommit! Nice shit! Och sen ska jag jobba natt :) i like, faktiskt. Pengarna ramlar ju rakt ner i sparkassan till Thailand och annat roligt i livet. That's how we like it!

Nu ska jag bege mig, har ju saker att göra som sagt! XOXO!

klantig är bara förnamnet

Min sängvana är inte bra alltså, jag tycker om min säng för mycket. Den är skön, för skön. Helt underbar helt enkelt. Ja ni kanske fattar. Sov till typ 13 idag igen. Knasbollen nr 1 . Men det ska ändras, jag skojar inte.
Men iaf, jag och mamma åkte och köpte frallor och kakor på den nya drive in grejen, Bernad's :)
Efter det lagade mamma mat till mig, åt av den och slappade en lång stund framför tvn. I like it.

Jobb mellan 16-21.45 :) gaanska mycket att göra så tiden gick fort som bara den. Sen har jag bara varit hemma, duschat lite och så. Märkte även hur förvirrad jag verkade i förra inlägget, eller jag var förvirrad, är förvirrad osv. Jag har märkt det tydligt på mig själv. Så måste fixa det. Och för att jag skrev det här är för att jag inte orkar ta upp det i "verkligheten". Så därför kan ni läsa här att jag kan verka lite konstig ;) haha. pmsmensströdosvosv, tänker ni då kanske. Så jobbigt har jag det inte, måste bara kirra lite saker, sen är allt kanon!

Hoppas jag får ett sms om att jag ska hämta mitt H&M paket imon, skulle sitta fint :) Annars blir det jobb 18-3.30 imon, och åka till pappa på lördag! Så im off for the weekend, och det tackar jag för!
Sen måste jag komma på om jag ska ta svinvaccinet eller inte tills på tisdag, hmmm - blä. 
Och det är ju ganska fint att jag klantade till mig förut så mobilen nästan slutade fungera, men det ser ut som att turen kommer tillbaka..
 
PUSSSSSSSSSSSSSSS!


Baby give me one last hug

Vaknade runt 12.40 idag, eller snooozade till det. Sen gick jag upp och åt kantarellsoppa med lite kryddor i och bröd till. Det var gott ska ni veta. Satt vid datorn en stund, sedan ner till stan för att inviga årskortet på Sense, och det ska ni också veta att det är en riktigt bra inverstering. Yes. Tränade med Emma, hon fick visa lite på de olika maskinerna på gymmet, snällt av henne :) så nästa gång jag går dit kan jag ju lite hur jag ska göra iaf. Kan ju vara bra tänkte jag. 

Efter träning passade jag på att hänga med pappa, bror och hand kompis på julbord. Därifrån pappa köper in mat till restaurangen har julbord varje år. Finns massa gott, eller mycket smakar likadant men ändå. Sedan blev det hem och ta det lugnt framför tvn... sen tog droppen slut och allt bröt ut kan man säga. Men, jag ger inte upp. Den saken är banne mig klar. Jag är motiverad till det mesta och ska fixa till detta. På ett eller annat sätt. Om jag så ska behöva vänta tills tre veckor i Thailand hjälper mig. Och den som undrar vad det flög i mig nu, men punkt här .

Det var mycket kul att träffa Anna i helgen en stund!


'Cause every girl in here wanna be her

Och nu var det redan vecka 45, tisdag. Shit. Tiden rinner iväg, och snart är Thailand på ingång. Jag vet, vilket tjöööt det är om det, men ni anar inte hur skönt det kommer bli! Ska unna mig massage varje dag i tre veckor.

I fredags blev det först jobb till typ 17, sedan hem och duscha och efter det kom Evelina Hj. Vi åkte till A6 och letade lite saker. Stötte på lite människor oså också. Därefter blev det att åka hem till mig och äta mat. Vilket övergick till att vi satt och tjatade om allt och ingenting i några timmar innan hon åkte hem. Då kom Daniel och hämtade mig så åkte vi till utsikten och kollade på.... utsikten? Över Jönköping och Huskvarna, man ser säkert typ Hjo därifrån också. Så stod vi där o tjatade om allt möjligt. Åkte hem till han en sväng sen och kollade film, sen ringde hans fulla kompisar och ville ha skjuts så då åkte vi och hämtade dem och sen skjutsade han hem mig.

Lördagen bestod av jobb, irritation irritation som f*n. Skoja inte med mig ibland sa jag ju. Nej då blir man på riktigt dåligt humör som går ut över andra, inte bra ju. Men efter jobbet blev det stress stress. Sedan förfesta på bongo eftersom jag, Evelina och Malin inte varit duktiga och fixat dricka. Men hur trevligt var inte det då? Sedan en shot på oleary's också. Fina grejer, fina tjejer. Sen gå till Centrum och kirra stämplen av vakten och chefen ju. Kungar är vi. Kungar i baren.  Vidare till Driola, ja kors i taket vilka killar vi träffade på vägen dit. Bästa dräkterna någonsin! Ni skulle sett! Men sen var vi iaf där ett tag, hos Driolan. Som hade halloweenfest! 15 tjejer ungefär typ kanske jag vet inte riktigt men vi chansar på det då. Men vi ville ha mer dricka så drog in till stan efter en stund. Kvällen blev ganska lyckad faktiskt. Puss på att jag tog sönder busstolen. Evelina fick sig ett skratt, och hennes arbetskamrat!

Söndagen blev soft. Åt mat, träffade en kompis, och en till, och en till och en till. I flera oika omgångar. Det var fint. Jag var trött. Och jag somnade gott senare på natten, ungefär för 24 timmar sen.

Sov till 15.00, åt mat, drog på lite smink och åkte till jobbet. Och kom väl hem för 1,5 timma sen därifrån :) lagom trött nu...suger ju.

PUSS!

RSS 2.0