bag in tha box




Där fick ni ett urval av alla 1000000 bilder som alla tog uppe i Stöten. Riktigt roligt blev det när vi väl kom dit. Taggade till tusen var vi i stuga 141.
På torsdagen bar det av mot Stöten kl.15.00, allt packades in vid brittas kiosk och sen körde vi quiz, sov, spelade kort, filmer, stannade i Karlskoga på Max för att äta, sen var det ett till stopp innan vi var framme. Därefter delades stugorna ut, mat (ganska lol grej, grow up) och sen tjötade vi tills vi stupade i sängarna.

Upp klockan 7, klä på sig och sen bar det av till backen. Svinkallt dock, allt var besvärligt ^, och pricke över det så trillade jag och Sandrah i liften. Men vi skrattade bara, typ släpades av liften, lite pinsamt. Sen hem o sova och efter det AFTER SKI, värdaste under alla år! skojar inte! Sen åkte vi hem, åt, taggade och efter några ringningar på tha telephone gick vi till killarnas stuga. Folk kom, folk gick och det var vääärt alltihopa. Sen gick vi hem o sov, tills gurra hoppade in genom vårat sovrumsfönster. Tog mitt, Sandrahs och Moas täcke så jag och Sandrah sprang in på toan och gömde oss. Moa fick offra sig några timmar på efterfest. Sen kom hon hem, lite drunken sådär ;) haha.

Lördagen bestod av Trysil, restaurang med alla stötengrennaskolefolks, köpa lite gott, hem o förfesta, ägde rum i våran stuga, sen 14 pers iväg i minibusstaxi med dunket. Sen kan det ha varit en av de värdaste utgångarna någonsin! Så värt! Men det stannar uppe på Brasseriet i Stöten. Och i 141stugan blev det efterfest till halv fem och sen städade vi.

På söndagen hoppade vi upp halv åtta, städade det sista, packade och gick till bussen. Tror nog ALLA var bakis denna dagen, sjukt roligt och värt! Efter någon timma stannade vi på donken och åt, redan då var vi taggade igen! Men det bar iaf av hemåt, ganska skönt o komma hem! Och alla skrattade den 50000 gången Gustaf beatboxade, kung!

En mycket trevlig resa som bör göras om!

Kommentarer
Postat av: Moa

Snyggaste, partigaste och bästaste stugan, 141! :D

2009-01-31 @ 17:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0