Faprino - Schokolade!

Ny vecka, nya möjligheter? Njee. Alla veckor är desamma, dock ska vi till Stöten på torsdag klockan 15.00. Börjar känna taggen nu, vinflarran är fixad, packa imorgon och på onsdag och sen åker vi! Jag, Sandrah & Moa i en stuga lär inte bli så himla lätt, jag menar det är ju inte precis lugna flickor när dem fått en hel vin flaska i sig. Men vi ska nog försöka att inte hamna i en snödriva någonstans där uppe.

Idag blev det ett onödigt mentorspass, sedan tyska. Jag och Moa gjorde radioinspelning, kommer bli sjukt kul att spela upp den för tyskagruppen imorgon. Alla skrattar alltid åt hur pantade vi är på tyskan, och detta kommer bli mer än roligt! Efter tyskan slutade jag, åkte till Linköping med tokiga flickor. Emma, Louise, Evelina, Matilda & Driola satt och tjatade o sjöng i bilen. Det var mest flumm på hemvägen när jag och Louise satt bredvid varandra. Haha, vi kan ju det där som Eminem kan..nooot! Matilda hittade iaf sin balklänning som var prioriterat på listan idag! Och den va så himla fin, alla höll på att börja gråta när hon tog på sig den. Dock var det fel färg, vit, så såg ut som hon skulle gifta sig men den var fin! :) Och jag kommer bli hennes snygga driver på balen, maybe?! :) återstår att se!

Ungefär så ser den ut, pärlan! :p


Vi fikade och åt i linköping också, Espresso house - Frampio - schokolade! Något godare kunde jag inte köpt! Sedan blev det ett diadem på monki också. Dock ska jag ju bli ekonomisk så ska nog be mamma hålla i mitt kort ett tag. För jag behöver typ ingenting speciellt för tillfället.

Innan stöten ska jag försöka träna 2 ggr och och sola! Inte bra att sola iofs, men det är skönt. Gör klart lite läxor också¨, så jag slipper det sen när jag kommer hem, får inte bli stressad som i höstas. Och plugga till matteprovet, seriöst denna gången.

Just nu är jag i Ödesög, hos pappa. Men jag kom på att jag är ganska osocial när jag väl är här, sitter egentligen bara här så borde gå ut till han och socialisera mig lite. Men hade gött, det ska jag ha! Pusssen!

Kommentarer
Postat av: Moa

hahaha, jag känner stöten atm :) Och tyska lektionen imorgon <3

2009-01-19 @ 21:53:37
Postat av: Anonym

haha jag med, bara bra saker. Inga dåliga :)

2009-01-19 @ 22:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0