Emilia's sista helg

Här kommer man folk väldigt nära. Vilket jag gillar. Människorna är underbara! Men självklart så ska det komma ett slut på det hela. Jag hoppas hon kommer sakna oss förbannat mycket, för det kommer vi göra. En helt sprudlande söt flicka med glimten i ögat... även sitt egna...vad ska vi kalla det? Citat? Eller egna och egna.. men det är Emilia jag tänker på när jag hör detta: WOOOOWOOOAAAA, jag har slutat niiiiian! Klockrent!


Helgen har varit Emilia's sista. Och den har nog knappt kunnat bli bättre? Vi började fredagen med att åka hem till Elin och göra oss iordning. Tog tåget in till stora staden. Hoppade in i en gul taxi - CHECK (!). First time in my life! Hoppade av där Lovisas promoter hade sagt att Sky Room låg. Vad fick vi för respons tror ni? "Tyvärr tjejer, ikväll är det gayklubb". Alla vi tänkte; åååh, vad kul! Roliga killar som klär sig snyggt, har en snygg frisyr, är snygga och trevliga. Kan ju inte bli bättre?! "Snälla kan inte vi få komma in?" Svaret var att vi kunde komma in om vi hade några kompisar som var gay. Killar också för den delen. Catching! Första bästa gayparet som var på väg in till Sky Room stoppades av 5 brudar. Fem brudar förklarade för dem hur det låg till och hängde sedan med dem in på klubben. Fem brudar hade livets kväll utan äckliga killar som tog på en. Fem brudar skrattade åt dem väldigt söta killarna som hade klätt upp sig för dem andra killarna i till exempel, en kjol/shorts gjord av paljetter... Fem tjejer gick ut från Sky Room när dem var tvungna att ta tåget hem. Vakten som hade släppt in oss frågade lite skeptiskt om vi hade haft kul. Och vi svarade såklart? Jaaaaa, en av livets bättre kvällar! Fem tjejer tog taxi tillbaka till tågstationen...kan bli månadens bästa filminspelning. Fem tjejer hamnade i första vagnen på tåget där det fanns "strippstänger", amerikanska människor och ja.. resten får ni luska ut själva!

Fem tjejer....jag menar, fem trötta tjejer vaknade upp nästa morgon och skrattade när dem pratade om gårdagen! Härlig kväll hade vi i alla fall. Och som vakten sa till oss; på lördagar är det för alla andra och inte bara för killar. Vill ni veta vårat svar... ;)

På lördagen åkte vi och shoppade lite. Sedan kom vi hem till Elin's hus igen där det luktade god mat! Elin hade förvandlat sig till mästerkock och gjort kyckling, klyftpotatis, varma grönsaker och bearneisesås till oss. Vilken ängel säger jag bara! Sen gjorde vi iordning oss snabbt och sen kom det över några killar som Elin och Emilia kände sen innan. Så spelade vi lite kort och senare gick dem ut. Själv kände jag mig krasslig och stannade hemma framför tvn. Shall we dance gick på tv... och gick och la mig runt två. Halv fyra vaknar jag till av att folk går upp för trapporna och viskar... vad hände? Jo, bomben slog ner i min säng tror jag.

Vaknade upp på söndagen. Mådde inte jättebra eftersom jag redan känt mig lite småsjuk på lördagen. Tog ibumetin och åkte in till city för en visit i Chinatown och Soho. Mums! Två par converse för 70 dollar (500 kr), ett sött litet linne, ett halsband & lite mat på ett gott ställe. Avslutade söndagen fint med bio. Just go with it - bra film! Trött tjej! Somnade gott....

Vaknade upp, mådde inte så bra idag heller. Men låg i sängen några timmar innan jag gick upp och duschade. Tog det lugnt. Gick upp och åt lite ägg och yoghurt. Träffade Lovisa, Ida, Emilia, Julia och Mathilda. Det blev Starbucks, Harrys Buritos, CVS & mitt rum. Lugn och skön dag. Ledig för den delen också. Det var typ holiday fast ändå inte. Men imorgon är det back to work!


PUSSSSSSSS!

Kommentarer
Postat av: Emma

Åååh vad jag vill byta plats med dig just nu!! Själv sitter jag i lunchrummet på jobbet och äter fisk! Njut säger jag bara, fast det märker jag att du gör:D jag lääääängtar tills jag sitter på planet påväg till dig!!:)

2011-02-22 @ 13:26:32
URL: http://emmamelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0