Skönhetstips!

Effektiv skrubb

Glöm peelings med fjuttiga mikrokorn. Cliniques 7 Day Scrub Cream river rejält utan att irritera, tar bort döda hudceller och gör den redo för en eventuell ansiktsmask. Ett måste i badrumsskåpet. 
Kostar 199 kr. 

Lackat och klart

Tröttnat på rött och känns svart passé? Testa Essies Nail Polish "It's Genius" som är ett mellanting mellan vinbär och björnbär. Grunda med ett underlack, alternativt genomskinligt nagellack så inte nageln missfärgas.
Kostar 110 kr

Billig bränna

Dove Summer Glow+Soft Shimmer är ett bra och billigt alternativ till soldusch. Krämen ger en fräsch, solbrun ton. Variera mängd efter önskat resultat. Ett minus är doften, som i och för sig de flesta BUS-krämer har gemensamt.
Kostar runt en 50-lapp


Doften av en ängel

Britney Spears och Kate Hudsons favoritparfym är en tung, söt sådan - perfekt för partykvällen! Doften av choklad, patchouli och röda bär stannar kvar på huden länge, tack vare att det är en eau de parfum och inte en lättare eau de toilette.

Kostar 520 kr/25 ml

Hårräddaren

För alla som missbrukar plattången finns räddning. Redken Extreme Anti-Snap är en effektiv hårkur för skadat och poröst hår. Den proteinrika formulan bygger upp hårstrået. Dessutom doftar den supergott!

Kostar 339 kr/250 ml

Vavavolym!

Slickar sig håret utmed hjässan? Rädda det med Osis storsäljare Dustit. Ger megavolym från hårrötterna - perfekt för tunna skandinaviska hår. Funkar bäst på alldeles nytvättat hår.

Kostar 149 kr

Magisk penna

Yves Saint Laurents flerfaldigt prisbelönade concealer Touch Eclat har en given plats i necessären. Effektivare medel för mörka ringar under ögonen finns inte. Dyr men dryg.
Kostar 239 kr

KÄLLA:VECKOREVYN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0